Помогнете-големи раце беэ релеф!!!

21.03.05
11:42

Здравей те на всички!
Имам следния проблем: вдигам от няколко месеца(преди около 2 години тренирах доста време ) и забелязях следната тенденция в бицепса ми :D Раката ми като цяло расте но бицепса някак нямя връх!Качвам килограми, раката ми расте но бицепса ми е някякси плосак без да се вижда тази “ябълка” която се формира обикновено!Какви опражнения да правя и как?
Сега правя бицепс веднъш седмично, прав с щанга 3х8,седнал с дъмели 3х8 и концентрирано с дъмпел седнал с лакът на бедрото 3х10!Ходя по 3 пъти седмично

Поздрави

21.03.05
11:57

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук.
При някои хора мазнините се трупат в поясната област, при други на други места. Ръцете не са от “любимите места” на мазнините, но всякакви варианти се срещат. Предлагам ти да се “подложиш” на режим на изчистване на част от мазнините. Може би диета с отрицателен калориен баланс и умерено кардио биха ти свършили работа.
Успех

EM

21.03.05
15:41

Мартин е прав кадрио е добре.. аз прая от скоро след всяка тренирвка по 20 мин. кардио.
Мартине сега като каза това за рацете и мазнините ми стана ясно че не само на мене ми се е привиждало.. преди много ми се виждаха хора.. които са мазнички така в гардите и коремче имат но релеф на рацете и си викам.. а това пак защо.. но явно рацете наи напред от всичко се орелефяват и после другите части така ли ?

21.03.05
15:57

Ми не, при всеки е различно. Мисълта ми беше, че всякакви хора има, на едно място се омазняват бързо, на друго се орелефяват бързо. Абе индивидуалност. И всеки сам за себе си трябва да намери правилния и удовлетворяващ го начин :wink:

21.03.05
16:35

Мерси за съветите!
Това за мазнините е вярно на 100%, но аз мисля че има хора с различна структура на бицепса.Това го знам със сигорност защото имам един приятел който от скоро тренира с мен(а и от преди това) а ръкатаму не е много голяма но с ясно очертан и висок вертикално  :) бицепс. Та мен ме интересува има ли някое по специфично упражнение за развиване на бицепса в тази насока?Аз доколкото знам концинтрираното с дъмпел е нещо такова?

21.03.05
16:39

Е да, ама докато не звалиш мазниниките оттам, няма да видиш връхче. Само с упражнения не става. нали правиш концентрирано, виждаш ефекта. Всъщност можеш да опиташ обединени суперсерии бицепс - бицепс. Само гледай да са по-различни упражненията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1