Програма

MA

21.03.05
13:13

Зна4и на 16 съм 170/55
Ако може някаква програмка за ка4ване на маса (без крака) :)

21.03.05
14:33

www.bb-team.org Не чакайте всичко наhотово.И защо без крака .... или си имаш и ти ?

21.03.05
14:56

[quote author=“T-BiRD”]www.bb-team.org Не чакайте всичко наhотово.И защо без крака .... или си имаш и ти ?

:D Верно, тва е като клише при всеки новозаписал се във форума:” Напишете ми програма,без крака, щото те са ми големи” :lol:  Един начинаещ със слаби крака няма, браво!!

Маниак, сега сериозно. Прочети статиите из сайта и постовете във форума, можеш да събереш повече инфо, отколкото ти е нужно дори. Мисля че ти е нужно стабилно хранене(разбери какво е дневна нужда от калории и хранене при покачване на килограми), умерени тренировки(може би 3 пъти седмично) и търпение за да видиш резултата.
За краката:  Не ги пренебрегвай, особено клековете...сам ще разбереш защо в течение на времето.
Успех в залата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1