адекватна за мен програма

03.05.10
12:32

Здравейте! След седмица ставам на 17 години, 182см, 10 месеца стаж, 82 килограма (не чист мускул). Искам да ви помоля да ми препоръчате адекватна за мен програма- 4 дневен сплит.

03.05.10
12:41

Досега как си тренирал и с каква цел. Качване на маса предполагам? И сигурно си тренирал по тридневен сплит досега? Не можем да гадаем. Дай повече инфо за миналото си в залата.

03.05.10
12:59

Адекватна за теб е трудно, имайки в предвид, че не те познаваме :)

Мога да ти предложа сплит:
Ден1 - Гърди - Рамо
Ден2 - Крака - Корем
Ден4 - Гръб- Трапец- Задно рамо
Ден5 - Ръце.
Съб-Нед - Аеробни - бягане, колело

03.05.10
17:29

Цел: качване на ММ (не ми се занимава да чистя, лятото почвам), тренирах пак 4 дни - гърди/бицепс, рамене/корем/трапец, гръб/бицепс, крака/корем. Ако може да ми дадете други упражнения за гръб, тъй като развиттието му спря. Засега правя- лодка (тесен хват), скрипец зад врат, пред врат и едно подобно на лодка, но с широк хват, на което не знам името. Бихте ли ми препоръчали протеин и какъв.

04.05.10
06:20

За гръб, според мен е добре да включиш набирания в началото и гребане с щанга.
Скрипците един хоризонтален един вертикален, хиперекстензии 2 серии.

За протеина не знам.. аз ползвам Whey Gold Standard + Casein на Optimum Nutrion, мисля трябва да си прецениш какво те устройва като цена. Пазара е залят от суплементи :)

04.05.10
11:27

Имах предвид дали си заслужава въобще да си зимам?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1