21.03.05
20:27
[size=18][size=24]здрасти пи4ове имам един проблем.коя програма да избера: ето първата:1ден-гърди и бицепс/2ден-крака/3ден-по4ивка/4ден-рамо и трицепс/5ден-гръб/6ден-по4ивка.В тази са 4 тренировки които се повтарят на всеки 6ти ден. ЕТО И ВТОРАТА: 1ДЕН-ГЪРДИ И БИЦЕПС/ 2РИ ДЕН-ГРЪБ И ТРИЦЕПС/ 3ДЕН-ПО4ИВКА/ 4ДЕН-КРАКА И РАМО/ ИСЛЕД ТОВА СЕ ВУРТИ ОТНА4АЛО: 2 КЪМ 1.В ТАЗИ СА ТРИ ТРЕНИРОВКИ, КОИТО СЕ ПОВТАРЯТ ВСЕКИ 5ТИ ДЕН-Т.Е ЗАПО4ВА ОТНА4АЛО С ГЪРДИТЕ И БИЦЕПСА, КАКТО И ГОРНАТА САМО ДЕТО ЕДНАТА Е НА 6 ДЕНА ДРУГАТА НА 5.АКО ИЗБЕРА ПЪРВАТА РАЗ4ИТАМ НА ПО ТЕЖКИ ТРЕНИРОВКИ НО ПО-НАРЯДКО. ВТОРАТА ПО ЛЕКИ ТРЕНИРОВКИ НО ПРЕЗ 5 ДЕНА-ПО НА4ЕСТО.КОЯ ДА ИЗБЕРА? ТРЕНИРАМ ОТ 4 МЕСЕЦА ИМАМ ГОЛЯМ НАПРЕДЪК- ВИСОК СЪМ 1.83 ТЕЖА- 79-80КГ РЪКАТА МИ Е 38см. В МОМЕНТА ПРАВЯ ПЪРВИЯ СИ СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ( С БИОНАБОЛ-ДО 6ТЕ СТИГАМ ДО 25мг. СЕГА СЪ ПО СРЕДАТА НА ВТОРАТА СЕДМИЦА-20мг.ПОСЛЕДНИТЕ 3 СЕДМИЦИ 6ТЕ СИ УДАРЯ И ТРИ СУСТАНОНА) ТА С ТАЯ ИНФО. ИСКАМ ДА КАЙА 4Е СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАМ ПО БЪРЗО ОТ НОРМАЛНОТО. Е КОЯ ПРОГРАМА ДА ИЗБЕРА МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
2-рата само малко 6те ти я променя :
служи по4ивка във вторник ,а трицепса и гърба във сряда и на татак както ситие но вместо в 4 ден прави краката и рамото в 5-тия ден :wink: успех
21.03.05
21:01
мерси приятел.Успех и на теб