Искам съвет

04.05.10
19:40

До сега тренирах по тази програма. http://www.bb-team.org/workout/1358/#axzz0mzUzknMi

Не съм най - доволен. За десет месеца имам 6.5 килограма напредък...

Типичен ектоморф съм, искам някаква масимално стимулираща програма. Колкото се може по - жестока. :)
Ако може да ме насочите и към някакви протеини, мислех да си взема и по - рано, но като се сещам, че нямам грам мазнини и ако следвам дозата ще трябва да се дават по 200-300 лева на месец, направо ме боли глава. (66.5 кг съм в момента, без грам мазнинки).

Кажете ми и какви почивки да правя за новата програма, на тази правех по минута максимум. Ще се радвам, ако имам някакви грешки да ме поправите.

04.05.10
19:46

Изказах се неподготвен, явно няма да са толкова много разходите за протеин, бях чел някакви дози и затова съм се объркал. Все пак ми препоръчайте някои определнеи марки, не искам да взимам боклуци...

П.П.
Метаболизма ми е ужасяващо бърз, наяждам се и след 40 минути съм леко до средно гладен. :D

04.05.10
20:10

Не мислиш ли, че проблема може да е в храненето, а не в програмата? Дай ръст, години... и в момента пишеш във форума за Тренировъчните програми - въпросите за протеини и т.н. можеш да ги зададеш в съответния раздел.

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 04.05.10 20:12.

04.05.10
20:28

Върти всичките форми на 20 повтрорения клкек за 1 година и след това казвай ,че си малак ......  :-)
По жестоко от това на твойто ниво нема ....

04.05.10
20:33

Вдигай тежко. Това е спасението на ектоморфа :) Бързият метаболизъм означава и в известен смисъл засилен белтъчен синтез.. тоест имаш предимство, когато искаш да трупаш истински мускули. Истинските мускули се покачват с висока интензивност - в твоя случай това са много килограми на щангата или неблагоприятното разпределение на тежестта при упражнения със собствено тегло. Не си пропилявай бързия метаболизъм в безцелно тъпчене :)

едит: Vladoboy, много вярно според мене :)

Мнението беше редактирано от Voyager на 04.05.10 20:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1