04.05.10
19:40
До сега тренирах по тази програма. http://www.bb-team.org/workout/1358/#axzz0mzUzknMi
Не съм най - доволен. За десет месеца имам 6.5 килограма напредък...
Типичен ектоморф съм, искам някаква масимално стимулираща програма. Колкото се може по - жестока. :)
Ако може да ме насочите и към някакви протеини, мислех да си взема и по - рано, но като се сещам, че нямам грам мазнини и ако следвам дозата ще трябва да се дават по 200-300 лева на месец, направо ме боли глава. (66.5 кг съм в момента, без грам мазнинки).
Кажете ми и какви почивки да правя за новата програма, на тази правех по минута максимум. Ще се радвам, ако имам някакви грешки да ме поправите.
Изказах се неподготвен, явно няма да са толкова много разходите за протеин, бях чел някакви дози и затова съм се объркал. Все пак ми препоръчайте някои определнеи марки, не искам да взимам боклуци...
П.П.
Метаболизма ми е ужасяващо бърз, наяждам се и след 40 минути съм леко до средно гладен. :D
Не мислиш ли, че проблема може да е в храненето, а не в програмата? Дай ръст, години... и в момента пишеш във форума за Тренировъчните програми - въпросите за протеини и т.н. можеш да ги зададеш в съответния раздел.
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 04.05.10 20:12.
Върти всичките форми на 20 повтрорения клкек за 1 година и след това казвай ,че си малак ...... :-)
По жестоко от това на твойто ниво нема ....
Вдигай тежко. Това е спасението на ектоморфа :) Бързият метаболизъм означава и в известен смисъл засилен белтъчен синтез.. тоест имаш предимство, когато искаш да трупаш истински мускули. Истинските мускули се покачват с висока интензивност - в твоя случай това са много килограми на щангата или неблагоприятното разпределение на тежестта при упражнения със собствено тегло. Не си пропилявай бързия метаболизъм в безцелно тъпчене :)
едит: Vladoboy, много вярно според мене :)
Мнението беше редактирано от Voyager на 04.05.10 20:34.