моля за съвет

04.05.10
21:18

Здравейте..тренирам от 2 месеца и половина във фитнеса (пон.,сряда.,петък), събота и неделя тичам около 30 - 40 минути, а през свободното време скачам на въже.Аз съм типичен вид на тялото - “Ендоморф”.175см съм висок и тежа 67 кг.Не искам мускулна маса, а просто искам да се оформя малко..до сега тренирах на кръгови тренировки.Та въпросa ми е ще може ли някой да ми каже примерна програма за мен,прегледах програмите публикувани в сайта, но не ми допаднаха особенно(бтв знам че звучи малко смешно,но искам основно да оформя гърдите и гърбът).Мога да ходя на фитнес 3 или 4 пъти седмично.
Благодаря на тези, който ще се отзоват на молбата ми! :))

05.05.10
09:45

единственото решение за това което искаш е здрави тренировки и чиста храна. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1