06.05.10
07:15
Какво да правя ? Значи ли мускулната треска, че съм развил даден мускул или просто съм го пренатоварил ? Когато имам мускулна треска да изчакам да мине, или да тренирам мускула, който ме боли ?
Оффф има толкова много теми за тая мускулна трескааа.... Мускулната треска се получава заради навлизане на млечна киселина в мускулите, които след тренировка са “разкъсани” и по този начин се получава това чувство за “болка”. За много хора мускулната треска означава добре направена тренировка. Нормално е ако си начинаещ мускулната треска да трае по-дълго. Ако чувстваш “болката” в мускулите чак толкова силна, не е фатално да пропуснеш един ден в залата. Все пак ден в който си отпочинал и си оставил мускула да се възстанови не е загубен ден!
Здравейте, проблемът ми е следният: вчера ходих в залата и тренирах гръб и рамо, и обикновено днес трябваше да имам мускулна треска на гърба, но вместо на гърба имам на бицепсите, което следва че не съм направил качествена тренировка за гръб..., но не това ме интересува, въпросът ми е дали утре мога да отида в залата и да си права ръце(защото по порграма в понеделник съм за ръце), и да не чакам на пълно да отмине мускулната треска на бицепсите ??!