10.05.10
16:53
знам че не е здравословно но .. не знам как се получава , с всеки изминал ден , кантара показвам с 1 килограм по малко, а хапвам и си спазвам режимче.. как става това някой може ли да каже.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 12:43.
10.05.10
17:02
Здравето преди всичко!!!
че е така така е , но защо се получава така .. хранителния ми режим може да видите тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/44802/
В началото килограмите лесно падат ;) После идва тегавото. 6 кила за 1 седмица е прекалено бързо.
10.05.10
17:47
ДА,възможно е.
Ако си военен и летиш с изтребител. ;)
НЕ е здравословно обаче.
——————
Карай си го на диетата,резултатите са бавни,но си заслужават.
Здравословно сваляне са 3-5кг. Тоя 1кг. отгоре може да не е мазно, а нещо друго, но все пак според мен не е здравословно.
казано от fam0us на 10.05.10, 18:16:
Здравословно сваляне са 3-5кг.
Да, за МЕСЕЦ, не за седмица.
Ако имаш много излишно и си доста кила, е възможно в началото да сваляш доста бързо, най-вече за сметка на водата.
Мнението беше редактирано от Петко К на 10.05.10 19:05.
Напълно възможно е,приятелчето дето заедно ходиме на фитнес свали 9 килограма за 11 дена.Не е зимал нищо нито е променил яденето си,просто започна работа в книжарница и най вероятно от стреса е отслабнал
казано от mehur40 на 10.05.10, 18:59:
Напълно възможно е,приятелчето дето заедно ходиме на фитнес свали 9 килограма за 11 дена.Не е зимал нищо нито е променил яденето си,просто започна работа в книжарница и най вероятно от стреса е отслабнал
И аз съм ходил в книжарница,не беше толкова страшно там :)
Пия Митотропин , 84 кг бях в момента съм 78 , 1.77 съм висок , кардио направих 4-5 пъти за миналата седмица най вече на велоергометър и бягане.А в последните 2 пъти не се изпотих както трябва , искам да попитам когато не се потя свалям ли килограми ?
казано от ThugLife на 10.05.10, 21:41:
Пия Митотропин , 84 кг бях в момента съм 78 , 1.77 съм висок , кардио направих 4-5 пъти за миналата седмица най вече на велоергометър и бягане.А в последните 2 пъти не се изпотих както трябва , искам да попитам когато не се потя свалям ли килограми ?
Сваляш :)
казано от Петко К на 10.05.10, 18:49:
казано от fam0us на 10.05.10, 18:16:
Здравословно сваляне са 3-5кг.
Да, за МЕСЕЦ, не за седмица.
Ако имаш много излишно и си доста кила, е възможно в началото да сваляш доста бързо, най-вече за сметка на водата.
Ох, мале, аз съм прочел месец, не седмица...
казано от ThugLife на 10.05.10, 21:41:
Като се изпотиш значи тренировката е била пълноценна, но мазнините не се превръщат в пот.
Мнението беше редактирано от fam0us на 11.05.10 11:53.
11.05.10
12:01
Потенето е нито фактор за пълноценна тренировка, нито за горене на мазнини.
казано от JAUN на 11.05.10, 12:01:
Искаш да кажеш, че като ходиш във залата, тренираш един час, дигаш щангите, напомпваш се и си тръгваш без капка пот да е потекла от теб? Докажи ми го.
11.05.10
17:42
казано от fam0us на 11.05.10, 16:48:
Искаш да кажеш, че като ходиш във залата, тренираш един час, дигаш щангите, напомпваш се и си тръгваш без капка пот да е потекла от теб? Докажи ми го.
Вообще не си разбрал какво има предвид човека...
казано от fam0us на 11.05.10, 16:48:
И какъв е проблема? Зимата често ми се случва почти да не се изпотя, още повече ако съм и леко облечен :)
И аз трудно/рядко се потя при тренировка, но това не означава, че не свалям.
Мнението беше редактирано от maria на 12.05.10 12:30.
20.04.11
13:07
Има нещо нередно в тази работа. Аз съм правил пълен глад за една седмица и резултата е минус 5 кг. !!!
Също така съм свалял 7 кг. за една седмица, за да вляза в категория, но това е с цената на тотално изтощение от дву и триразови тренировки и много голямо обезводняване!
Това може да се получи само и единствено ако преди да започнеш да се теглиш си имал период на яко хапване, в който си задържал много храна и вода и постепенно си ги изхвърлил за 1 седмица. Иначе дори на абсолютен глад ще е трудно да свалиш 6кг за 1 седмица и то от 84 на 78…
На мен преди 2-3 седмици ми се случи 2 дена подред доста обилно хапване и то на соленички неща (сирене, пастърма, солена риба) и кантара след това показа 4кг отгоре.. след 2-3 дена по стриктен режим и избягване на солта вече бях 5кг надолу. Така, че не се шашкай