08.05.10
15:53
Да попитам какви разтягания трябва да се правят след тренировка ?
Достатъчно ли е само 20 сек висене на лост ?
За крака какъв стречинг се прави?
И да попитам как да загрея за кофички,понеже колкото и да загрявам за лактите,гърдите,трицепса,китките и гърба осщам лека болка между гърдите първите серии или повторения.Също така ми пукат лактите при първите 2-3 повторения,въпреки че ги загрявам
08.05.10
16:22
Какъвто правиш в началото.
казано от cecowe на 08.05.10, 16:22:
Какъвто правиш в началото.
Разтягането “след” е точно обратното на това, което се прави в началото. В началото ( ако изобщо се прави стречинг, не че е лошо, просто често се пропуска), той е динамичен - махове и т.н. неща. След тренировка да го прави няма никакъв смисъл от него.
Разни статични задържания, повечето са абсолютно стандартни и 100% ще се намерят с бърз гугъл. 20 секунди висене на лост не знам дали изобщо може да спадне в графата “стречинг”, това по-скоро между тежки серии може да се прави за отпускане и премахване на напрежението между прешлените (така съм чувал, не знам доколко е смислено).
Мнението беше редактирано от G33K на 09.05.10 10:21.
казано от G33K на 09.05.10, 10:20:
20 секунди висене на лост не знам дали изобщо може да спадне в графата “стречинг”, това по-скоро между тежки серии може да се прави за отпускане и премахване на напрежението между прешлените (така съм чувал, не знам доколко е смислено).
Помага след клек/тяга. За мен вече е закон Божи да правя набирания след едно от двете.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.05.10 10:27.