Програма за Мускулна Маса

BE

12.05.10
19:38

Здравейте!
Програмата ми е за ММ.
Програмата ще я изпълнявам 3-дни в седмицата(и мога останалите 2 да тичам -Хийт)
Повдигане на щанга от лег-3х6-8
Повдигане на щанга от полулег-3х6-8
Придърпване на вертикален скрипец-3х8
Гребане с дъмбел-3х8
Бицепсово сгъване с дъмбели-3х10/Бицепсово сгъване с крив лост-3х10
Трицепсово разгъване на скрипец-3х10/Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава-3х8-10
Повдигане на ръце встрани-3х8
Сгъване на краката от седеж-3х15
За бедра още не съм решил,но сигурно ще е някой клек.
Приемам всякакакви коментари спрямо програмата.Дали упражненията са уместни за програма за покачване на ММ,за повторенията,за сериите и т.н.Упражненията за бицепс и трицепс отначало ще ги правя само с дъмбели,а после ще почна да ги сменям на една седмица.
Благодаря!

12.05.10
20:26

Да ли е удачна програмата за теб как да ти каже някои като нищо не си написал за себеси.Мен ме интересуват числата от тотото за другата седмица ако някои ги знае. :-)

BE

13.05.10
10:10

казано от vatman на 12.05.10, 20:26:

Да ли е удачна програмата за теб как да ти каже някои като нищо не си написал за себеси.Мен ме интересуват числата от тотото за другата седмица ако някои ги знае. :-)

Добре.Аз съм на 17(и половина),висок съм 177см и тежа 64кг.Тренирам от скоро(2месеца),начинаещ съм.Това променя ли с нещо написано горе,защото аз не виждам какво се е променило.

13.05.10
11:47

Изпълнявай я к’фо ти пречи.

13.05.10
14:08

Според мен е добра,но вече трява да разделиш мускулните групи,защото вече имаш стаж.
Препоръчвам ти да разделиш мускулите в 2 тренировки.Примерно -гърди,крака,рамо/гръб,ръце,корем
Аз след първия месец във фитнеса си смених програмата на
Гърди,бицепс/Гръб,трицепс/Крака,рамо ,защото кръговите тренировки ми бяха скучни.
Но пък попринцип кръговите тренировки се препоръчват до към 3 месеца стаж.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1