14.05.10
08:09
Кое мислите че е по-удачен вариант? Също някой ако знае от къде мога да намеря scivationа от 2кг че в повечето интернет магазини е изчерпан(става въпрос за България)
или silabg.com/bg/6505-PhD-PHARMA-WHEY-5lb.html едно от 3те ако може да ми предложите ще съм ви благодарен
Темата беше редактирана от Fallen на 14.05.10 08:43.
Колега закъсня, преди седмица с намаленията беше 75 лева, сега са дървени цените. В момента това е най-добре като качество/ цена fitness1.bg/nutra-force-whey-blend/
казано от korpusito на 14.05.10, 09:16:
Колега закъсня, преди седмица с намаленията беше 75 лева, сега са дървени цените. В момента това е най-добре като качество/ цена fitness1.bg/nutra-force-whey-blend/
цената е повече от добра. Мисля че това ще е . Ако имате някакви други предложения казвайте. Утре ще го поръчам така че имам още малко време. Вярно че изпуснах отстъпките, но нямах пари тогава. Все пак още си мисля че Scavationa // Syntraxa ще е по добър като показатели. Явно просто не съм чувал фирмата Нутра форс и това ми оказва въздействие.
Мнението беше редактирано от Fallen на 14.05.10 09:37.
14.05.10
10:49
VPX Syngex 5 lb е бленда от изолат и концетрат и може да се намери в България на страхотна цена в момента. Колкото Нутрата излиза.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 14.05.10 10:49.
казано от Aleksandar Marinov на 14.05.10, 10:49:
VPX Syngex 5 lb е бленда от изолат и концетрат и може да се намери в България на страхотна цена в момента. Колкото Нутрата излиза.
Брат ми искаше да си купи, но са му казали по телефона да звънне пак следващата седмица - малко несериозна работа и си взе от сила.бг нещо друго.
14.05.10
11:05
Явно брат ти е звънял не където трябва :) За мястото където говоря е 78 лв с БЕЗПЛАТНА доставка и е НАЛИЧЕН. За разлика от другите места.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 14.05.10 11:06.
казано от Владимир92 на 14.05.10, 11:06:
В момента VPX SYNGEX е най-изгодния протеин на пазара!
Чакай сега, еднакво количество Нутрата е 68 лева, а VPX e 78 лева, как го изчисляваш ти ?
съжалявам за спама, но
@Aleksandar Marinov - хвърли бомбата в СПАМ темата, но не издаде нищо. Ще има ли “народен” изолат, съответно концентрат? :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.05.10 14:27.
14.05.10
14:34
!спам!
140 лв за 4 кг изолат и 145 лв за 5 кг концентрат, с безплатна доставка, протеините са марка Scitec
Така как звучи, народно ли е?
Всичко зависи от интереса колеги, ако има интерес ще го реализирам веднага.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 14.05.10 14:35.
Сашко , кажи до кога ще е промоцията , че в момента съм в затруднено положение , а протеин няма... :(
14.05.10
16:11
Гошко, ако питаш за промо цената на VPX Syngex в моят сайт - цената е на промоция, докато се изчерпат количествата, тоест няма да е още много време. ;)
казано от Aleksandar Marinov на 14.05.10, 14:34:
!спам!
140 лв за 4 кг изолат и 145 лв за 5 кг концентрат, с безплатна доставка, протеините са марка Scitec
Така как звучи, народно ли е?
Всичко зависи от интереса колеги, ако има интерес ще го реализирам веднага.
Е ти какъв интерес искаш в тая тема :) направи малко реклама, а недей пуска по едно мнение на кръст и то в чужди теми. Нали затова има отделен раздел?! За цената.... цената е перфектна!
Явно човекът си прави проучвания по други канали. Аз просто полюбопитствах. Преставам да спамя темата! :)
казано от emzo на 14.05.10, 17:50:
Аве защо тия теми излизат, след като си пооръчам протеин ? :lol:
Тя темата е далеч от Scitec-далаверата. emzo, не следиш СПАМА! :lol:
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.05.10 17:55.