14.05.10
17:13
Искам да изчистя малко и смятам да си взема някаква добавка, но не знам каква, ако може да ми препоръчате някоя и да ми обясните как се приема
14.05.10
17:15
А защо си сигурен, че точно хранителна добавка ти трябва в случая?
От друга страна - абсурдно е да ти се отговори при така формулирана молба.
Прочети всичко написано там, където ще те отведе вторият линк в подписа ми.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.05.10 17:16.
14.05.10
17:20
Аз ходя на фитнес но искам да изчистя не сам казал че по цял ден лежа като вол и искам просто еи така да пия некаква валшебна добавка за да сваля а искам да ми препоръчате нещо с комбинация на кардио и силови тренировки да ми помогне да сваля по лесно
14.05.10
17:29
Изобщо не си погледнал онова, което ти препоръчах.
Не си помислил над това, което ти написах.
Не си отговорил на онова, което те попитах.
Мързи те. В такъв случай отговорите на твоите въпроси са ТУК.
Прояви уважение и пиши разбираемо на български език, моля.
Syntrax Fyre примерно. Кольо Пияндето е прав! Поне давай повече информация за себе си, приемрно: от колко време тренираш, с какъв стаж си, в случая на какъв хранителен режим си, защото ако не си на такъв, първо бихме те посъветвали да минеш на такъв и после да идват добавките и т.н.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.05.10 17:48.
14.05.10
18:38
Стажа ми е година и половина, тегло 86-88 (но не изглеждам като тежащ 86-88 килограма ) ръст 180 нямам хранителен режим но горе доло гледам да спазвам някакъв
Ами ето, първо си състави хранителен режим, съобразен с целите ти, било НВД, било нещо друго, което свежда калориите под необходимите. Тези изчисления можеш на направиш, използвайки калкулатор. Има схема в сайта. Съставяш режима, постваш го за критики и почваш да го спазваш. След 2-3 седмици включваш и добавки, които да засилят ефекта. Чети, има много информация в този сайт! Виж долу в зеленото каре секцията “Диети”. Рови се.