Моля за помощ

14.05.10
17:13

Искам да изчистя малко и смятам да си взема някаква добавка, но не знам каква, ако може да ми препоръчате някоя и да ми обясните как се приема

А защо си сигурен, че точно хранителна добавка ти трябва в случая?

От друга страна - абсурдно е да ти се отговори при така формулирана молба.
Прочети всичко написано там, където ще те отведе вторият линк в подписа ми.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.05.10 17:16.

14.05.10
17:20

Аз ходя на фитнес но искам да изчистя не сам казал че по цял ден лежа като вол и искам просто еи така да пия некаква валшебна добавка за да сваля а искам да ми препоръчате нещо с комбинация на кардио и силови тренировки да ми помогне да сваля по лесно

Изобщо не си погледнал онова, което ти препоръчах.
Не си помислил над това, което ти написах.
Не си отговорил на онова, което те попитах.
Мързи те. В такъв случай отговорите на твоите въпроси са ТУК.

Прояви уважение и пиши разбираемо на български език, моля.

14.05.10
17:47

Syntrax Fyre примерно. Кольо Пияндето е прав! Поне давай повече информация за себе си, приемрно: от колко време тренираш, с какъв стаж си, в случая на какъв хранителен режим си, защото ако не си на такъв, първо бихме те посъветвали да минеш на такъв и после да идват добавките и т.н.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.05.10 17:48.

14.05.10
18:38

Стажа ми е година и половина, тегло 86-88 (но не изглеждам като тежащ 86-88 килограма ) ръст 180 нямам хранителен режим но горе доло гледам да спазвам някакъв

14.05.10
21:27

Ами ето, първо си състави хранителен режим, съобразен с целите ти, било НВД, било нещо друго, което свежда калориите под необходимите. Тези изчисления можеш на направиш, използвайки калкулатор. Има схема в сайта. Съставяш режима, постваш го за критики и почваш да го спазваш. След 2-3 седмици включваш и добавки, които да засилят ефекта. Чети, има много информация в този сайт! Виж долу в зеленото каре секцията “Диети”. Рови се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1