Програма за маса

23.03.05
22:01

начи нещата стоят така : хода горе долу редовно и мисалта ми е да кача маса ама нешто ми бега нишката на упражнениата :) и така
1-ви ден гърди - права лежанка 4 серии 6-8 повторениа , после горни гърди 3 серии 6-8 пофторениа , долни гърди 3 серии 6-8 пофторениа и накрая флаис 2-3-4 серии в зависимост колко издържим :)
2-ри ден ръце - сгъване с щанга от стоеж 3 серии 8-10 повторениа , скотово 4 серии 8-10 пофторениа и евентуално концентрирано или сгъване на дъмбели от седеж ( ако има power останал ) :) за тицепс - на скрипецо дарпам с лост 3 серии после 3 серии с въже после кофички и накрая кик бек или френско сгаване пот наклон :)
3-ти ден гръб - набирания 4 серии по 6-8 пофторениа +тежест ( до 10 кг с поече не мога :) ) после дарпам на скрипеца зад врата или до гърдите 4 серии .. след тва седнал с едно като триъгълно такоа дарпам и накрая гребане с дъмбел :)
4-ти ден - по принцип рамо ама редко праим щото много ме марзи да праим рамо и упражнениата не ги знам много много питам на место ако праим ... :oops:
и другите дни от седмицата почивам .. :) та се си мислим че треа се коригира тук там ама не знам баш каде ... вие ще кажете надявам се :) размерите ми са 177 65 кг .. на 17 год ( скоро 18 :Р ) ае и мерси
мнооо корекции мноо нещо бех изпуснал полвината раоти ама бързах ... ся вече мисля е по добре :}

23.03.05
22:32

4 дни подред не се тренира. Ръцете не значи само бицепс. Гърдите не се най - важните мускули, нито най - големите, че да ги тренираш най - много. Не тренираш крака. За гърди правиш 4, за бицепс 3 упражнения, а за най - голямата мускулна група - гръб, само едно! Рамото не е желателно да се пропуска, и това, че не знаеш упражненията и те мързи не е извинение.
Ами това са само няколко забележки.

23.03.05
22:34

kBa3uMogO, човека ти го е казал, ако искаш да напредваш и да се развиваш чети сайта и инфото в него, имаш нужда. Ако те мързи и т.н., проблема си е твой. При всички положения, много поздрави! :)

24.03.05
04:11

значи Квазимодо виж какво ще ти кажа
1во:така с “ходя горе долу редовно” и “малко ме марзи” няма да стане- т.е. или ще тренираш като хората или просто недей просто средното положение не се получава (освен ако не си някой феномен)
така че вземи прочети малко мнения в форума и в сайта и си направи програма като хората да може да тренираш и гарди и бицепс и трицепс и рамо и граб и крака, не само каквото ти харесва и ще има ефект :) и като си направиш що годе по свястна програма кажи каква е да може и другите които разбират повече да ти дадат съвети

24.03.05
10:25

Направи си друга сплит програма(напр.2 дни тренираш,1 почиваш)!И гледай ръцете да не са на следващия ден след гърди или гръб!!
За големите мускулни групи прави около 12серии,а за малките 9-10,независимо колко упр. правиш!
За маса трябва да ядеш здраво.
Общо взето трябва да направиш коренни промени!

24.03.05
15:13

епаааааааааа че вииме кво че напраем .. :) 2 дена тренирам 1 почивам наи вероятно ше стане за яденето вече сам питал и сам наясно с нешата ( поне така мислим ) а и не тренирам само бицепс ама маи сам пропуснал да напишем за трицепс :) ( леко глупаф ) та тека че опраиме нещата само да виим у коя зала ше тренирам че тая в момента е мнооо мизерна и ми убива желанието за тренирофка :( ама и тфа че го опраиме ае живи и здрави :)

26.03.05
11:06

Интересен стил на изразяване имаш,та се обърквам :D
А за залата намери някой с който да ходиш и така ще дойде и желанието

26.03.05
11:39

[quote author=“Martin87”]Интересен стил на изразяване имаш,та се обърквам :D

Почти сигурен съм,че пича е от благоевград!!!

26.03.05
11:44

[quote author=“SMURFcho”][quote author=“Martin87”]Интересен стил на изразяване имаш,та се обърквам :D

Почти сигурен съм,че пича е от благоевград!!!

офф:
хехе....залагам, че е от Дупница :)

27.03.05
22:16

далече сте от истината Муахахахаххахаха Перник  :twisted:

29.03.05
10:29

Пичага, можещ да пробваш следното за маса:
Тренировка:
1ден. Гърди и бицепс
(хор.лег - 4 серии пирамидално, като на предопследната си на макс, с което можеш да правиш 6-8 пъти, Пулолег пак така, само че три серии икофички с тежести 4 серии до макс)
2ден. Гръб и трицепс
(Набираия или на скрипец, перд врата и зад врата, хор.придърпване и гребане с дъмбел, лег с тесен хват 4 серии пир. френско 3 серии и разгъване на скрипец 3 серии)
3ден. Почивка
4ден. Рамо и трапец
(избутване на лост зад врат 4 серии пир., разгъване на дъмбели встрани 4 сер., разгъване на думбели назад, за задно рамо 4 серии, повдигане на щанга или дъмбели с рамене)
5ден. Крака и корем
(Клекове по 5 серии с макс тежест, разгуване за предно бедро 3 сер., сгъване за задно бедро от легнало положение 3 сер. и прасец 4 серии)
6ден. Почивка
7ден. Почивка
Хранене:
Сутрин. Наблегни на белтъка (Яйца, ядки, мляко...)
Обяд. Наблегни на въглехидратите(за да имаш сила преди трен.) Яж картофи , ориз, сладки работи, мед, шоколад, дейнери, пр.
След тренировка или за следобедна закуска (зависи дали тренираш в този ден) отново белтък, за да захраниш мускула (протеин може, амино, месо - пилешко, риба, кашкавал, сирене, мляко и тн.)
Късно вечер - вечеря. пак яко въглехидрат!
С това би трябвало да постигнеш резултат  :wink: УСПЕХ!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1