Въпрос относно програма

11.05.10
08:44

Здравейте на всички! Значи тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1358/#axzz0neCiZaBP и въпросът ми е тъи като искам да развия по бързо гърба,дали ще претренирвам ако правя упражненията по 2 пъти в седмицата тоест по програма упражнението ми е в сряда но мисля да го изпълнявам и в събота? Според вас удачно ли е и как ще ми се отрази? Тренирам от около 6 месеца с малко прекъсване,до скоро тренирах по друга програма но някак си не ми допадаше и минах на тази която наистина много ми допада :) Тежа 82кг 179см придържам се към ВВД.

11.05.10
10:59

Пробвал сам вариант на две тренировки седмично за муску не е добра идеа ако искаш да наблегнеш на гьрба направи специализациа за един месец.За мен наи добре деиства тежка и обемна тренировка с почивки 3 миниту междо сериите и много тежко и само ведньж седмично това е за да растеш триабва доста почивка. :-)

11.05.10
11:59

Ако мислиш, че ще се възтановяваш достатъчно добре, пусни 10х10 за гръб, но само в едно упражнение.

17.05.10
07:16

Здравейте искам да ви попитам,добре ли е да се тренира в един ден бицепс ,трицепс и предмишница с , комбинация от упражнения за гърди , като се има на предвид че серийте ще са 3х10?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1