Едно бързо скалъпено НВД

16.05.10
12:33

Здравейте съфорумци..
Дойдоха големите жеги и наред с тях дойде и нуждата от разголване :)  Там идва проблема.. бавният метаболизъм ми изигра лоша шега зимата и сега мазнинките са в повече. Реших да се допитам до вас..отново и да събирам мнения и критики за дневното ми хранене :) А ето го и него :

7:00 Супена лъжица Liquid L-Carnitine (MET-Rx 1500mg)

8:00 4 цели яйца ( Така и не мога да уцеля перфектната закуска за мен )

10:30 300 грама агнешко месо/риба

1:00 150-200 грама пилешки пържоли,или кюфтета (отново пилешки :) )

4:00 Зелена салата + 2 цели яйца

8:00 200 грама рибка ( или агнешко,ако е останало :) )

Преди лягане : Супена лъжица L-Carnitine ( около 24:00 )

Както виждате отрязъл съм приема на въглехидрати,тъй като не чуствам загубата на енергия,която следва на настъпи....поне за сега :) Отворен съм към всякакви предложения,защото тук разбирате доста повече от мен :)

В тренировъчен ден,както може би се досещате,сутришният прием на карнитина става 30 мин преди фитнес :)  3 пъти в седмицата кардио тренировка по 30 минути (велоергометър) Подбирам си упражненията предимно за оформяне :) Целта ми е да изчистя предимно гърдите,паласките и краката. Висок съм 185см 84кг

Поздрави и успешен ден на всички!

17.05.10
07:56

Това не е НВД, а направо безвъглехидратна диета  :lol: . Недей така. Въглехидратите няма да са проблем ако са до обяд. Вкарай малко въглехидрат - да кажем 50 гр. овесени ядки в 08.00ч (няма начин без въглехидрат след тренировка), 20-30гр. кафяв ориз (суров) в 13.00ч. Помисли още малко за яденето в 16.00 - може би малко сирене или още 2 яйца. Кога си лягаш - ако е към 22.00ч ок, ако е по-късно прибави 100-200 гр. извара преди лягане.
Откъм прием на мазнини мисля че си добре.
Ето някои неща които аз правя когато свалям, а гледам при теб липсват:
- чаша зелен чай сутрин на гладно
- ако имаш възможност със закуската и 1 грейпфрут
- всеки четвърти ден удвоявям въглехидратите: когато спреш/намалиш въглехидратите в отговор на това тялото забавя метаболизма, а когато ги увеличиш го забързва и така през следващите три дни на НВД тялото гори повече калории)

И не забравяй да пиеш много вода 4-5 литра.

Това от мен. И не се излагай, няма диета без въглехидрати в нея!
Успех! Ще се видим на плажа  :-) ха-ха-ха

17.05.10
09:06

Само един въпрос имам. Жена ли си ? :lol:

17.05.10
17:29

@emzo- Не съм жена,но ти разбрах намека :)

@podlecii- Би ли споделил как си приготвяш въпросните 50 грама овесени ядки сутринта,че с мляко вече не ми понасят :( След тренировка,предполагам по една супена лъжица мед би било най-добре,нали?  И последно- има ли особено значение дали изварата ще е обезмаслена,или не (за консумация преди лягане),защото обезмаслената ми е меко казано отвратителна....като фураж е

17.05.10
17:48

@liceto, овесените ядки заливам с топла/вряла вода (водата я затоплам в микровълновата). Изварата е нискокалорична, така че няма проблем купувай такава каквато на теб ти е по вкуса, а за меда си прав.

Успех.

17.05.10
19:00

Благодаря ти много за отговорите :) Жив и здрав бъди,ей :)

19.05.10
09:45

каква е ролята л-карнитина преди лягане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1