17.05.10
20:37
Здравейте,попитах за режима на хранене и получих поне насока за работа.Сега ще се опитам да изчистя кардиото.
Години:17 Ръст:191 Тегло:92 (спортно телосложение без много мазнини но се пак има) Ръка 39см (др не см мерил)
Цели:
1. топене на мазнини (бедра,седалище,корем)
2.трупане на ММ :ръце,гърди,гръб
тренирам по два пъти на ден като всеки 5-ти ми е почивка.Сутрин правя кардиото,а вечер тренирам с тежести
Сега за кардиото.
Бягам 20 мин (пулс 140-160 ? нз дали толко трява да е)
Скачане на въже (1мин скачам 30 сек почивам) 5 цикъла
На чувала (боксовия) (просто ми доставя удоволствие но се пак мисля че върши работа) Докато ми омръзне
ИЗОБЩО ТОВА МИ Е ПЪЛНА МЪГЛА КАРДИТО ДАЛИ Е ПРАВИЛНО
и моля коментари неможе едновременно да трупаш ММ и сваляш(мазнини) да не се пишат
НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО ЗА ВСИЧКО ПРОСТО СЕ ИСКА ВРЕМЕ
хахаххахахахах щом се иска време пиши пак след 2-3г може случайно да е станало нещо :D
ти като си толко разбирач качи някъкви снимки да видиме как е твоето тяло направено за 2 месеца :)
18.05.10
08:46
казано от EmPttY на 17.05.10, 20:37:
Сега за кардиото.
Бягам 20 мин (пулс 140-160 ? нз дали толко трява да е)
Скоро те чака преумора, според мен, но едва ли ще ме послушаш... както и да е.
При кардио-натоварване трябва да следиш пулса и да го поддържаш в правилните граници.
Какви са тези граници - ще ти каже Google, когато го попиташ за думичката ‘кардио’ (виж поне първия му отговор).
Какво означават буквичките ‘нз’?
18.05.10
10:46
Не вярвай на тия датчици, които са на пътеките. По моя преценка 160 пулс можеш да стигнеш само с адреналин.
нее ше послушам всеки съвет но това момче само говори как неможе и тем подобни ..като е трудно нека е трудно по добре така отколкото да се усвиня и да трупам маса и после да се чуда как да чистя мазноо :Х:Х:Х
доколкото за кардиото чел съм ама имаше едно че било по добре по нисък пулс ма продалжително а един каза че по висок пулс по кратко ... за статиите в сайта да не говора ? :Х:Х няма 2 еднакви мнения относно кардиото ?
Мнението беше редактирано от EmPttY на 18.05.10 19:51.
18.05.10
19:53
Може би защото има няколко вида кардио?
Не знам по тънката лайсна ли искаш да минеш, или да откриеш топлата вода, но както казва симпатягата над мен с готиния подпис, все още не се знае как се прави от олово злато и от сланина мускули. Но клишираното “храната прави борбата” дори тук има приложение. На теория (поне аз практика нямам със следното, но други потребители от форума имат - насочи се към по-редовните в раздела CrossFit) високо мазнинен режим на хранене + тежки базови тренировки с невисоки повторения и повече от комерсиалните 3-4 серии, както и добре преценено “кардио”, или по-точно тренировки за топене на мазнини (препоръчвам HIIT и CrossFit пред класиката) е възможно, но това трябва сам за себе си да разбереш. Въпросния феномен е възможен и се случва на почти всички начинаещи, които тепърва стъпват в залата, но като гледам твоята снимка в галерията, май вече си влизал веднъж-два пъти, тъй че headstart-a си го пропилял, както повечето стари пушки.
п.п. Че две еднакви мнения за колко неща може да се похвали човечеството, че има? Тук таме, може би, но не и без подробностите “но”, “ако” и прочее.
edit: Но да ти кажа, съдейки по липсата ти на “знания” в областта, както и по визията ти мога да си направя два извода - нито си достатъчно опитен за да знаеш кое може и кое не може да се случи с тялото ти при дадена ситуация, нито пък класическото редуване на периодите за качване и сваляне ще ти се отрази прекалено пагубно така, както ти го очакваш - да се омазниш и да станеш свинята, за която говориш. Не мисля, че си прав да вървиш с рогата напред - нито с тона ти, нито с мнението ти. Дошъл си тук за помощ, тъй че бъди малко по-широко скроен и приеми други мнения, освен твоето собствено, след като си с конкретни въпроси. Или може би нямаш въпрос, ами просто искаш да се похвалиш с революционната си система? Помисли си.
казано от cecowe на 18.05.10, 10:46:
Не вярвай на тия датчици, които са на пътеките. По моя преценка 160 пулс можеш да стигнеш само с адреналин.
Дай 120 метра спринт и ще стане номера.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.05.10 20:40.
мерси :) за това че поне обарна внимание на въпроса ми КОЙТО БЕШЕ ЗАДАДЕН ПО НАЧИНА КОЙТО Е НАПИСАН В НАЧАЛОТО НА форума ИИ СЕ ЯДОСАХ на този парвия защото аз отговор НЯМА ДА СТАНЕ не см учавал поне треаше нещо НЯМА ДА Е ТАКА АМИ ИНАЧЕ но както и да е благодаря за отговорите ще премисля и ще кажа как точно ще променя нещата защото куцат: (