18.05.10
09:34
Здравейте! Миналата седмица приключих едномесечен цикъл с “клек в 20 повторения” (програмата предложена от Oranje). Резултатите са 5кг + отлично физическо и ментално състояние ( :D ), въпроса ми е, а сега какво? Да започна 2 дневен, 3 дневен сплит или кръгова програма? В момента съм 70кг, висок съм 185, стажа ми е около година, с доста прекъсвания.. целите ми са спорни, може би още малко маса и евентуално задържане/оформяне. Ще съм ви изключително благодарен, ако ме насочите към конкретна програма. Мерси предварително!
Темата беше редактирана от endic на 18.05.10 12:14.
18.05.10
15:56
Прекъсванията ти ако са били за много време(от сорта на 2 месеца),според мен най-добре почни с кръгови, а иначе може да почваш някой сплит.
18.05.10
16:37
Какво са кръгови ?
18.05.10
16:44
А защо трябва да се правят кръгови, когато не си тренирал доста време ? И какво е сплит ?
Мнението беше редактирано от Ачо на 18.05.10 16:45.
18.05.10
17:36
Абе братле нищо против любопитството ти,но ти няма тема от последните 4-5 дена,в която да не си задавал въпроси,на които има отговори в самия сайт.Търси!Не пускай теми за щяло и нещяло.Задай си въпроса “Защо всеки,който започва да се занимава активно с фитнес започва с кръгова?” сам ще си отговориш... И сплит ако си учил английски ще знаеш,че означава “РАЗДЕЛЯМ” ... напрай си сам логиката какво ще значи в сферата на бодибилдинга :) Успех
Мнението беше редактирано от Denis22 на 18.05.10 17:37.
казано от endic на 18.05.10, 09:34:
Здравейте! Миналата седмица приключих едномесечен цикъл с “клек в 20 повторения” (програмата предложена от Oranje). Резултатите са 5кг + отлично физическо и ментално състояние ( :D ), въпроса ми е, а сега какво? Да започна 2 дневен, 3 дневен сплит или кръгова програма? В момента съм 70кг, висок съм 185, стажа ми е около година, с доста прекъсвания.. целите ми са спорни, може би още малко маса и евентуално задържане/оформяне. Ще съм ви изключително благодарен, ако ме насочите към конкретна програма. Мерси предварително!
Продължавай да тренираш така.Защо ще сменяш нещо,което очевидно ти носи резултати,както сам си казал?