Тренировка вкъщи

19.05.10
19:29

Някой може ли да помогне за някакви упражнения вкъщи по точно за корем(говорим за отслабване) и краката също.Бях почнал да ходя на фитнес -бягащи пътеки колело и т.н , но сега нямам никакво време наработа по цял ден след това на курсове и най лошото че работата ми е заседнала , смисъл работя в фирма в която по 8 часа съм пред pc-то ,отделно след работа още 3часа на курсове пак пред pc-то :( и явно този заседнал живот се отразява доста зле.Преди не съм бил някакъв релефен , даже бях доста слаб до преди 2години бях 55 кила а сега съм 90 имате си напредстава за какво говоря :D .ЩЕ се опитам и газираното да намаля , ,че съм голям фен на бирата и колата.Вкъщи разполагам с една лежанка за коремни преси от тези дето им се регулира наклона и някви стари гири намерих в мазето (малко е по големичка едната де с около 1-1.5kg) и една ръкохватка за стискане.Имам карта за фитнес но не ми остава време да ходя или поне вблизките 3месеца ще е така.Четох за коремните преси и позитивни и негативни мнения някой да каже нещо по въпроса.Също да предложите упражнения който мога да изпълнявам вкъщи с тези единствен исредства който съм посочил.

Темата беше редактирана от Vankata87 на 19.05.10 19:34.

19.05.10
19:33

Ами оправи храненето първо и щом искаш да сваляш може и кардио да правиш,но тъй като нямаш време само с един добре оформен хранителен режим ще започнеш да падаш на кг. :)

19.05.10
20:51

1.Хранителна диета
2.Тренировъчна програма
3.Стой и гледай (rofl)

19.05.10
21:23

казано от psihos на 19.05.10, 20:51:

1.Хранителна диета
2.Тренировъчна програма
3.Стой и гледай (rofl)

Ами за фитнес зала както споменах нямам време през следващите 2мсеца.Преди се тъпчех с закуски кроасани много хляб сега понамаляха драстично.Добре дайте някакъв пример кисело мляко , яиця пържени(разбира се не говоря за удавени в олио а на тефлон :Д),някаква супа да речем пилешка,топчета - такава храна ставали .
Аз предимно сутрин изтървам закусаката.Ама сега гледам да хапвам сутрин кисело мляко или някакъв плод.
На обяд да речем хапвам някаква супа.Вечер пържени яйца , или пък салата,домати краставици.

20.05.10
08:52

лицеви опори коремни преси даже и лостове пак е добре :)

20.05.10
11:51

казано от psihos на 20.05.10, 08:52:

лицеви опори коремни преси даже и лостове пак е добре :)

а за храна днес уж се поограничих друг път само дюнери хамбургери от сутринта.Днес
към 10 хапнах един банан
към 12 едно кисело мляко
сега след малко мисля пак банан и някакъв друг плод
и вечерта таратор да речем с 2кюфтета и 2-3 филии хляб

20.05.10
12:37

1000 калории дали докарваш с два банана и едно мляко + малко кИфтета и хляб. Такова гладуване стресира организма и ще отслабваш от към мускули ,а точно корема няма да иска да се стопи.

20.05.10
13:14

казано от usgsus на 20.05.10, 12:37:

1000 калории дали докарваш с два банана и едно мляко + малко кИфтета и хляб. Такова гладуване стресира организма и ще отслабваш от към мускули ,а точно корема няма да иска да се стопи.

добре де дай малко инфо моля те , на какви храни да наблегна:
примерно хляб и тестени изделия желателно ли е да ги избягвам ,понеже сега това се опитва мда правя или .. Понеже ходих напреди хапвах пилешка супа само без хляб.Въобще някой ако може малко инфо поне да даде какви храни са подходящи.Иначе това за 1000 калорий аз въобще даже нямам идея коя храна колко калорий дава :( Много съм в бос в тея работи и затова питам .

Мнението беше редактирано от Vankata87 на 20.05.10 13:15.

20.05.10
19:10

палнозърнест хляб,салати не гладувай просто избирай храната по внимателно

20.05.10
19:59

казано от Vankata87 на 20.05.10, 13:14:

добре де дай малко инфо моля те , на какви храни да наблегна:
примерно хляб и тестени изделия желателно ли е да ги избягвам ,понеже сега това се опитва мда правя или .. Понеже ходих напреди хапвах пилешка супа само без хляб.Въобще някой ако може малко инфо поне да даде какви храни са подходящи.Иначе това за 1000 калорий аз въобще даже нямам идея коя храна колко калорий дава :( Много съм в бос в тея работи и затова питам .

Аз лично харесвам тези две статии- едно, две

Постарай се да ядеш от всичко, което се препоръчва там и да не ядеш това, което не се препоръчва. Ако не започнеш да отслабваш след промяната в храната, бавно намали количеството, докато почнеш да отслабваш :)  Важното е да не ядеш боклуци и да не гладуваш.

Мнението беше редактирано от usgsus на 20.05.10 20:00.

20.05.10
19:59

казано от psihos на 20.05.10, 19:10:

И ти много му помогна....това не е храна, дето си го описал.
Яж месо. На първо място. На второ - яйца. На трето - ядки (сурови). Четвърто, пето и т.н. - млечни продукти, пълнозърнест хляб, овесени ядки и т.н. Не яж преработени храни - пици, баници, вафли, бял хляб, тестени продукти, захар, газирани напитки. Зеленчуците си ги яж, т.е., прави си салати, ама не ги брой за храна, защото не са такава.
Бананите ги ограничи и плодовете като цяло - също.

20.05.10
21:38

казано от Петко К на 20.05.10, 19:59:

казано от psihos на 20.05.10, 19:10:

И ти много му помогна....това не е храна, дето си го описал.
Яж месо. На първо място. На второ - яйца. На трето - ядки (сурови). Четвърто, пето и т.н. - млечни продукти, пълнозърнест хляб, овесени ядки и т.н. Не яж преработени храни - пици, баници, вафли, бял хляб, тестени продукти, захар, газирани напитки. Зеленчуците си ги яж, т.е., прави си салати, ама не ги брой за храна, защото не са такава.
Бананите ги ограничи и плодовете като цяло - също.

благодаря ти мн пич,ами аз по принцип месото и яицата са м иот любимата храна така че не е проблем дори всек иден това да хапвам,хляба съм го ограничил вече да,преди изяждах половин хляб на вечеря сега хапнах 2 фили с таратор 2кюфтета и едно домате.И бирата уж не пия вече то отивам тъкмо на диско сега де ама поне и да пия алкохол ще гледам да не е газирано бири и т.н :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1