21.05.10
14:42
И така реших че съм станал здрав и реших да сменя програмата.Старата ми програма беше кръгова и вклучваше упражнения за цялото тяло гърди,гръб,крака,корем и ръце като може би единствената разлика с тези които вече са в форума е ,че е направих по тежичка като за гърдите и гърба правих по 4 упражнения а за останалите по 3.Посештавах фитнеса 3 пъти в седмица в продължение на 4 месеца като хапвах по 1 кило месо на ден 300 грама мюсли 100 грама извара и една камара картофи и ориз всеки ден.Резулатата е че качих 10 кила от 60 на 70 кг. не точно чиста ММ но пък не съм натрупал и много мазнини ръката ми беше 28 което е доста малко сега е 33,5 което пак е малко.Така новота ми програма е следната
Понеделник
гърди и трицепс
щанга от лег
щанга от полулег
дъбмели от лег и полулег
флаис
Разгъване на скрипец
френско
разгъване с дъмбел зад глава
Сряда
гръб и бицепс
скрипец зад врат и пред гърди
долен скрипец
мечка
чукчета с щанга
бицепсово сгъване с щанга
чукове сгъване с дъмбели
концентрично сгъване
Петък
рамо и крака
раменни преди с дъмбели
повдигане ръце в страни
повдигане ръце напред
Повдигане на щанга до брадата
клекове с щанга
Сгъване за задно бедро
Повдигане на прасец на калф машина
корем
всеки ден коремни преси
Та на въпроса какво ще кажета става ли ,нестава ли?За правописа се извинявам предварително.
Темата беше редактирана от dr jack на 21.05.10 15:05.
С тея 5 упражнения за гърди ще скъсаш трицепса, ако не внимаваш, а отделно после 3 и за него.
Махни едната щанга и едните дъмбели , премести долния скрипец накрая и вместо чукчетата или мечката вкарай тяга. Махни разтварянето на ръце в страни или повдигането на щанга до брадата. Отделно не си споменал колко серии и по колко повторения от упражнение , но ако караш така ще претренираш 100% . :)
Всички упражнения са по 4 серии по колкото повторения мога да направя като гледам да не са под 10.А относно претренирането вече правя по тази програма 3 седмици и след всяка тренировка за гърди и трицепс мускулната ме тресе но не се бях засмислял ,че наистина е доста тежка и изтощаваща.Определено ще претърпи промяна.