21-18-15-12-9-6-3

25.05.10
09:35

21-18-15-12-9-6-3
* Набирания с подскок, надхват (Jumping pull-ups)
* Лицеви опори (Push ups)
* Планк - пружиниране (Plank up & down) - ако някой има идея това какво може да, ако не пружиниране в планк, да сподели
* Бърпети ( Burpees)
* Помпички на пейка (Bench dips)
* Клекове (Air Squats)
* Ходещи напади (Ляв + десен = 1) (Lunges)
* Коремни преси (Sit-ups)

Първи опит: 1 час и 1 мин.

Набиранията -  ги правих стриктни без подскок (никакъв проблем)
Лицевите -  и тях на 1 дъх
Планка -  без проблем
Бърпетите -  накъсани серии доста ме озори тва нещо.. до сега не съм го правил
Помпички на пейка -  без проблем..
Клекове - бавно, трудно ама без накъсване на сериите
Ходещи напади - е от целия комплекс по-трудно от това не видях.. АДСКИЯ УЖАС! Още първия рунд ми се разтегна бедрото.. и ми беше трудно нататак но ги издържах де..
Коремни преси - правих ги обратни коремни.. понеже четох статия (от bb-team), че не са полезни много другите..

Като цяло за първи път го правя това чудо.. в 9 часа сутринта на лостовете жегичка.. но се радвам, че издържах.. :)
Пробвайте го заслужава си!

25.05.10
11:06

Ще го пробваме, разбира се...предполагам е твое творения този комплекс..:)))
Забелязвам Ви 3-4 искрички тука из форума, дето ми радвате окото много...продължавайте в същия дух...ще станете машини:)

Поздравления за едно-часовата борба...и желая още много покорени комплекси...:)))

25.05.10
11:33

Мерси мерси.. :) Утре е ред на Barbara, иначе взех го списъка с комплекси във форума, но просто нямаше име.. :)

стига бе как 1 час - аз това го правя за макс 35-40 мин и то без да си давам зор....

25.05.10
11:57

тука за хора говорим...не за машини...айде това ще направим на София да те видя..:))

казано от slavko на 25.05.10, 11:57:

тука за хора говорим...не за машини...айде това ще направим на София да те видя..:))

айде :)

25.05.10
12:50

ама всеки по-отделно...и да не чувам само...Славко чакай ,чакай малко..:))))...че нямам въздух..::PPP

казано от slavko на 25.05.10, 12:50:

ама всеки по-отделно...и да не чувам само...Славко чакай ,чакай малко..:))))...че нямам въздух..::PPP

та даааааааа - ръкавицата е хвърлена.

29.05.10
11:21

29.05.2010-36:14 мин
Най-много ме измъчиха бърпетите.

Мнението беше редактирано от Андриан К на 29.05.10 11:21.

40:53 - hardest thing in my life… Бях близо до повръщане и отказване... Франа вчера не ми помогна особено, а и както съм болен и невъстановен от екскурзията до Турция още повече объркаха плана. С една дума - греда. Очаквах да е разтоварващ комплекс, а сега едвам гледам. МАСИВНА ГРЕДА!

04.06.10
12:53

ти упорито и неотклонно вървиш по моите стъпки...претренираш яко и после слабо ми времето, боли ме гъза...не съм се наспал...ами къде тръгна с този комплекс да се добиваш...не можа ли да се разбягаш малко...да направиш сила нещо, пъргавина...и утре пак да кросфитиш...
И аз така исках всеки ден да мачкам, ама е много трудно. Поговорих с един човек, който малко ми понареди тренировките и сега се чувствам по-добре, има редуване в натоварванията, съответно по-добри резултати, по-изчистена визия за тренировките като цяло...
Скоро ще се убедиш, че не си робот...

23.06.12
15:00

Днес, 23.06.2012 - време - 45:35 мин.

Имам някакво прищипване отзад в ляво и лицевите опори така ме измъчиха......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1