Имам нужда от насока

25.05.10
13:10

Здравейте :)

За мен: Положението ми не е от най-добрите на 16 години, 185см висок и тежа 110кг.Не съм лентяин, имам сила.

Искам, да сваля килограми+бързина(ръце и крака) и взривна сила.

*Имам малък проблем с лявата ръка не е изцяло подвижна, но не мисля че ще е пречка.

За сега тренировката ми включва само бягане(крос около 2 км) и тежести вкъщи

25.05.10
13:56

Досега как си тренирал? Имаш ли опит в залата и как се храниш?
За целта ти спринтове и олимпийските движения ми звучи добре.

25.05.10
14:25

Храня се както всяко 16 годишно момче в града- САМО БОКЛУЦИ(джобове, дюнери, пици, банички) така се хранех де, сега се съобразявам повече...

За тренировката ми- След 5мин. отивам да тичам.Около 2 обиколки x700m .Като се прибера, започвам със серия коремни и малко лична импровизация с тежести.

АН

25.05.10
14:38

Продължавай в същия дух. Всяко усилие ще даде резултат. ;)

Thrash ти каза истината - спринтове и олимпийските движения. Аз бих влязал във форма първо, защото спринтовете товарят доста. И щях да правя корема по друг начин, не с традиционните преси, за да не товаря излишно кръста. И импровизацията ми с тежести нямаше да е сгъване и разгъване до полуда... Но 90% от вниманието ми щеше да в храненето - нямаше просто да се съобразявам, а щях да се храня както трябва.

26.05.10
09:45

На мен храната ми е основния проблем, и по точно ям един път, но за 10 пъти......

казано от IvanDimov на 26.05.10, 09:45:

На мен храната ми е основния проблем, и по точно ям един път, но за 10 пъти......

Сигурно си в СОНА и само веднъж дневно докарват храна и който се дореди - яде. Поздрави Майкъл Скофилд от мен :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1