Тичане след тренировка?

25.03.05
04:05

Какво е действието ако тичам преди и след тренировка  ?Защтото ми казаха че се губи ефекта от тренировката ако тичам след това  :( а аз не искам това :)

25.03.05
09:05

По 15-20мин ще е ОК.

25.03.05
18:55

Според мен е добре да се тича след тренировка, а не преди нея... :?

25.03.05
19:22

[quote author=“Slink”]Какво е действието ако тичам преди и след тренировка  ?Защтото ми казаха че се губи ефекта от тренировката ако тичам след това  :( а аз не искам това :)

Не може така да се отсече, губи се и точка.

Ако бягаш по 10-15-20 минс, в подбрано темпо, няма такова нещо като “губи се ефектът”, това са глупости.

Трябва да дадеш доста инфо за да се каже при какво бягане при теб, какъв ефект ще има и т.н.

31.03.05
16:01

аз бягам само спринтове по горе долу 100 метра за да си орелефя краката и за повече издражливост, като започвам да се уморявам започвам малко кросче и това в продалжение на 30 мин .

31.03.05
17:40

Не е добра идея аеробна тренировка де се прави когато целта ни е мускулна маса ако ще сваляме става въпреки че по добрият ефект е сутрин след ставане

31.03.05
18:11

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не е добра идея аеробна тренировка де се прави когато целта ни е мускулна маса ако ще сваляме става въпреки че по добрият ефект е сутрин след ставане

да но батка сутрин нещо незнам каде се намирам а трябва да тичам за малко повече тонус че нещо се чувствам дърво и след тичане осещам че съм се раздвижил  :wink:

31.03.05
23:47

Затова казах че е по добре да не правиш когато се цели покачване на мускулна маса не е добре да се смесват Анаеробен и Аеробен принцип защото последният взема превес

01.04.05
11:00

Според мене много добър вариант за период на чистене.Има ефект защото повреме на тренировката с тежести си поизпразнил гликогена и повреме на аеробиката започваш да използваш мазнините за енергия.Класика в жанра..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1