претоварвам ли много?

BR

24.03.05
19:01

ко стаа мо стаа?! тренирам много редовно от 7 месеца.преди това съм се занимавал и с други спортове.цикълът ми е от 6 дена-5 дена(гърди,гръб,ръце,крака,рамо)и на 6-ия почивка.не взимам никакви медикаменти :D .тренировката ми е от 1ч30мин като правя по 5-6 упражнения за група с по 4 сер. 8-10 повт.много ли е и има ли смисъл като се има предвид,4е издържам на натоварването и целя увеличение на муск. маса?

24.03.05
19:06

Първо добре дошъл в форума
Второ адски много е !!!!!!
тренираи по 3-4 дена макс. и намали сериите и упражненията двоино!
Трето 6-8 повторения !
Четвърто мноо ядене и сън!
По-здрави

мм няма нищо лошо в това да тренираш 5 или 6 дена,но 5 упражнения :shock:  си е мъчение,пък и така мускулите няма да растат,за маса тренировките са по-малообемни с по големи тежести,примерно по 3-4 упражнения с повторения м/у 6-8,пък коко серии на упражнение си зависи от упражнението и от важността му, но все пак повече от 4-5 серии дори и за основното упражнение за мускула са повечко :)

24.03.05
22:08

аз мисля, че претоварваш яко, но не мога да го твърдя с 100% сигурност, не те гледам как тренираш все пак...

Иначе, по-дбре спри за малко/1седмица/ и огледай груги хора как тренират, хранят и почиват/форум-сайт/ и прецени

Успех!

BR

25.03.05
20:09

да бе, има нещо вярно.днес за малко да се убия на лежанката.яко съм претоварил.проблема е от психиката.правя си 4-те упражнения и си казвам-аа не е достатъчно,трябва още,не се чувствам напомпан.и сега какво се прави.трябва да почина няколко дена или  да си продължавам тренировката на по-облекчен режим?

25.03.05
20:24

Може да си прав и проблема да е в психиката,но ако от 4 упражнения не се помпаш помисли дали не трябва да увелЧиш килограмите или да съкратиш времто м/у сериите.

25.03.05
21:41

[quote author=“BillyRubin”]да бе, има нещо вярно.днес за малко да се убия на лежанката.яко съм претоварил.проблема е от психиката.правя си 4-те упражнения и си казвам-аа не е достатъчно,трябва още,не се чувствам напомпан.и сега какво се прави.трябва да почина няколко дена или  да си продължавам тренировката на по-облекчен режим?

Знам го това усещане... И аз в един етап така действах, като не си давах сметка, че нищо не се постига даже, напротив...

Опитай да си изградиш по-качествена програма. С такова натоварване, че да имаш резултати, не да бъхташ като селянин и файда никаква.

Опитай, пък сам ще видиш, как после ще си викаш: “Ейй, къв съм лешперин, така се прецаквах...” :)

Успех!

26.03.05
00:51

ако си мислите че се претренирате,вашето е нищо,имам един приятел,дето прави по 7 упражнения за мускулна група по 4 серии(28 парцала на ден) и тренира 6 дена в седмицата,направо е ненормален,не е взимал никаква химия,даже и протеини не е пил,обаче растеж пак си има,колкото и да му обяснявам че не трябва така,той си е инат и трябва да прави всички налични упражнения за дадена група.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1