Дневникът на inis9 (Финал за 2010)

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.05.10
14:47

Опа, хайде аз още веднъж.

Тренировка с mbarton:

1. Набирания подхват: 5 х 3, разхвърляни между сериите, някои от третите повторения не съвсем чисти;
2. Лег:
1 х 10 с 20 кг.;
1 х 6 с 30 кг.;
1 х 4 с 40 кг.;
1 х 1 с 47 кг. - на второто повторение не можах да вдигна щангата след средата и mbarton ме спасява :lol:
3 х 4, 5, 4 с 45 кг.;

3. Тяга:
1 х 6 със 70 кг. - надхват;
2 х 4 с 85 кг. - смесен хват;
2 х 3 със 70 кг. - сумо тяга, смесен хват;
Не ми беше ден за тяга, тежеше ми и не ми се правеше....

4. Пуш пул с 30 кг.  - 3 х 5 +
5. Ренегатско с 14 кг. - 3 х 5.

Май и вчерашната тренировка си оказа влияние. Чувствах се добре, но без сила... и на лега не можах да направя с 45 кг. 3 х 5, вероятно заради кофичките вчера. Но пък направих набирания, от тях съм доволна.
Иначе съм доволна, беше хубава и приятна тренировка. Даже доста, за мен акцентът не беше точно в кг, важното е, че си потренирах и се забавлявах.

Мнението беше редактирано от Инис на 23.05.10 14:47.

24.05.10
21:23

И аз пак....
Вчера след тренировката бях на едно дружеско събиране, където толкова танцувах, че се прибрах по никое време и бях адски уморена. На всичко отгоре имам странна МТ на квадрицепсите и това малко ми пречеше при танцуването.
Днес пък бях на малко участие, където пак поиграх и за което за малко да закъснея. Следобяд дремнах малко, отдавна не се бях чувствала толкова уморена...и се отказах от участие на един събор наблизо. Просто нямаше да мога, бях много уморена, тия три дни спринтирам напред-назад и ми се отразява.
Храната е добре, там държа фронта горе-долу.
Утре (направо днес) - тренировка.

25.05.10
06:31

Щом съм писала “тренировка”, значи - тренировка....

Планково ренегатско - 2 х 8, изометричен клек - 3 серии, knees to elbows 6 х 4, малко изхвърляне + снач баланс, хай пул с 20 кг. х 5, хай пул - 3 х 5 + обръщане (и с клек) - 3 х 1 с 30; 40; 40 кг., външни ротации с 4 кг. - 3 х 10, широки напади - двайсетина броя на крак общо. И други забавления.

ЕДИТ 21,40:
Боли ме кръстът.  И то така, че ме притеснява. В смисъл, по - странно от друг път. Боли и при ходене и при по - специфични движения .... Това е от една седмица, но досега не обръщах внимание, понеже кръстът от време на време ми е напомнял, че е там. Засега ще пропускам тежки тяги, клекове и обръщания.

Мнението беше редактирано от Инис на 25.05.10 18:48.

27.05.10
08:09

Вчера - танци.

Хайде днес една тренировка:

Активации пул-тру - 3 х 8 + glute ham raise - 3 х 6;
Изометричен клек - 3 серии;
Набирания с подскок с неутрален хват - 2 х 5-6;
За техника: тяга и сумо тяга със 70 кг, 1-2 повторения на 90 - започвам да извивам гърба. А сумо изобщо не мога да я помръдна на 90;
За техника: преден клек на 38 кг. - 10; 5
Външни ротации с 4 кг. - 3 х 10.

Това беше май.

Извод: наистина ще връщам на тягата. Започвам от 70 кг., ако трябва половин година ще ги държа.

Мнението беше редактирано от Инис на 28.05.10 10:13.

29.05.10
16:20

Хайде една тренировка....

1. Набирания подхват - 3; 3; 3; 2 - ама си беше 1 и 1/2 - разхвърляни между сериите;
2. Лег:
1 х 12 с 20 кг.;
1 х 6 с 30 кг.;
1 х 5 с 40 кг.;
3 х 5 с 45 кг.;
1 х 6 с 35 кг.;

Мъчи ме, не знам кога ще кача на 50….

После всичко (без суинга) - суперсерии (комбинации) и кръгчета:

3. Гребане с щанга 40 кг. -  4 х 5-6;
Не я усетих добре, правих я с надхват, но може би трябваше с подхват. Беше ми неудобно и неестествено някак;

4. Zercher клек - 5 х 6 с 30; 40; 40; 50; 50 кг. - много ми пасна този клек, макар че така и не разбрах как се чете на български. Слагам и едно клипче, да видите как се изпълнява. Аз лично го откраднах от дневника на Oranje. Усещам го основно в д-то, корема и гърба - просто е супер - 3 в 1. Но щангата я взимам от стойка, следващият път ще пробвам от земята.

5. Преден клек - 4 х 6 с 40; 50; 50; 50 кг. (експлозивно);
6. Гребане за гръб на машина - 5 х 6 с 0; 15; 30; 25; 25 кг.;

За пръв път ми беше и първите 2-3 серии улучвах раб си кг. Нея я правих най - вече в комбинация с гребането с щанга и накрая доста се уморих. Като приключих и двете упражнения, реализирах онова нещастно 1 и 1/2 набиране :lol:
Ще я правя често, много добре я усетих в гърба....белким накрая започна да се набирам като хората;

7. Суинг с 1 ръка с 15 кг. - 3 х 20, на всеки 10 повторения смяна на ръката;
8. Кардио пътека - 5 мин. ходене под наклон, 15 мин. тичане с 9 км/ч и 3 спринтчета 30 -60 сек.

Общо време без кардиото - точно 1 час. Говорих си с един пич в почивките и идеята за машината за гръб беше негова. То било гот да си говориш с хората във фитнеса за фитнес! Има какво да научиш...Но и той беше на мнение, че за да се научиш да се набираш, трябва просто да се набираш :lol:

Ето и изпъление на Zercher клека:

Мнението беше редактирано от Инис на 29.05.10 16:48.

29.05.10
18:55

Може ли линк към следните упражнения
ПЛАНКОВО ренегадско
Хай Пул
Снач Баланс
Външни ротации
Благодаря!

29.05.10
19:09

казано от alabalaa на 29.05.10, 18:55:

Може ли линк към следните упражнения ....Благодаря!

Заповядай:

Планково ренегатско:
http://livetolift.com/forum/index.php?showtopic=866

Хай - пул:
http://www.bb-team.org/exercise/1195/#axzz0pLYCD6wb

Снач баланс:

Външни ротации:
http://www.bb-team.org/exercise/2666/#axzz0pLZZYfKv

Мнението беше редактирано от Инис на 29.05.10 19:10.

29.05.10
19:31

1вия линк не ми го отваря
Иначе благодаря отново, златна

29.05.10
19:53

казано от alabalaa на 29.05.10, 19:31:

1вия линк не ми го отваря
Иначе благодаря отново, златна

Ето планковото ренегатско:

За нищо.

01.06.10
17:58

Хайде да се отчета, че не останаха мускули на пазара за мен :lol:;

Тренировка:

А, де? Беше сутринта и не си спомням всичко...

Лицева с ренегатско 3 х 5 + активации пул-тру 3 х 8;
Набирания подхват - 3; 3 (+1 асистирано);
Сумо тяга, конвенционална тяга по 1 серия с 58 и 68 кг. - десетки;

Обръщане с 48 кг. - две-три единици. За мой срам ще си призная, че изпитах страх да я обърна и казах: “Не мога”. Не знам какво ми става. А не е като да не съм обръщала 50 кг., даже и 55 съм. Напоследък не ми е ден за олимийски движения...Не съм доволна от себе си, започвам да си се нервирам, защото нищо в тренировките не ми върви.

3 мини кръгчета с 38 кг. от:
- тяга: 3/4/5;
- хай - пул: 4/4/4;
- обръщане: 5/4/3;
Обратни коремни с 5 кг. 3 х 10 + външни ротации с 4 кг. 3 х 10.

Малко ми се вижда, но както и да е. Трябва да си купя тефтер :)

Докато си взема тефтера, обаче, си напазарувах Файър и ръкавици Флекс Фит (Harbinger). Особено на ръкавиците много им се точа, макар че май трябваше да взема по - малки, т.е. S, а аз си взех М. И сега ако се развлачат...А имах спрешна нужда от нови ръкавици, тъй като моите станаха на нищо и ми пречеха, вместо да ми помагат.

Еми, това е.

Мнението беше редактирано от Инис на 01.06.10 17:59.

02.06.10
07:02

Тъй и тъй съм си взела Файър, поне да си измеря обиколките. Ето и тях, сравнено с последния път, когато съм се мерила: 

06.10.2009     02.06.2010
Гръдна обиколка:          85 см.        90 см.
Талия:                    70 см.      73 см.
Ханш:                    88 см.      92 см.
Бедро:                    51 см.      д. 54,5 см, л. 55 см.
Врат:                      33 см.      35 см.
Прасец:                    35 см.      36 см.
Над коляно:              37 см.        д. 39 см., л. 40 см.
Бицепс отпуснат:          25 см.        28 см.
Бицепс стегнат:            29 см.        31 см.
Предмишница:            24 см.        25 см.
Тегло:                    59-60 кг.      63,5-65 кг.

Не ми харесва, че предмишницата се е увеличила, тъй като от там най - малко ще падне и съвсем ще се затрие разликата с мишницата....Иначе не са толкова зле мерките, като се има предвид, че последните дни хапвам повечко въглехидрати.
Пожелавам си талия под 70 см.

Мнението беше редактирано от Инис на 02.06.10 07:03.

02.06.10
07:51

Като ти гледам мерките и аз не мога да разбера защо искаш да сваляш и какво имаш да сваляш

02.06.10
08:02

Е, аз билдър ли съм или лукова глава...малко релеф, ако може да видим какво съм направила последните няколко месеца, че много не си личи, позамазана съм. Иначе не съм дори пълничка по стандартните разбирания :lol:

02.06.10
13:31

Успех Инис! ПОжелавам ти талия под 70см:)

02.06.10
19:17

Мерси, Hiya, макар че опитът ми говори, че е малко вероятно да стане. Е, ще видим.

Днес - танци. Не особено интензивни.
Бърнър - 2 х 1.
Рибено масло.
Храна - малко калории, въглехидрати около 150 гр.

Хубавото е, че в началото на август ще пътуваме на фестивал в Турция. Отсега го виждам като страхотно изкарване :)
Все още не са съвсем ясни подробностите, но участието ни е сигурно.

Мнението беше редактирано от Инис на 02.06.10 19:42.

02.06.10
19:35

Ако почваш с такава нагласа няма да стане,но ако си положително настроена дааа. Нашите мисли рано или късно стават реалност.  Thoughts become things от филма “Тайната” гледай го има нещо вярно...

02.06.10
19:40

казано от Hiya на 02.06.10, 19:35:

Ако почваш с такава нагласа няма да стане,но ако си положително настроена дааа. Нашите мисли рано или късно стават реалност.  Thoughts become things от филма “Тайната” гледай го има нещо вярно...

Хе, нееее, изобщо не ми е такава нагласата. Просто талията ми е широка и да падне под 70 см означава процент мазнини по - нисък от 11 (както беше миналата година), а аз съвсем не желая хормонални проблеми. Та затова...все се надявам по-различно да се постопя този път (да, знам), може да ме изненада приятно метъра накрая :lol:, а най- вече гледката в огледалото.
Любопитна съм много.

02.06.10
19:58

Ааа без такива,малко сланинка, много проблеми. Търпението е в основата на всичко. Аз вярвам,че ще постигнеш това което си намислила плюс файърчето е с йохимбин и така шансът се увеличава до 90% останалите 10% са в храната която консумираш. Постни едни снимчици да направим после сравнение.

03.06.10
11:04

А дано, Hiya :)

Тренировка:

1. Доста сначове, снач баланс и ей такива неща с лоста 20 кг.;
Набиране подхват - 5, като 5-тото беше асистирано :( ;
2. Изометричен клек 3 серии;
3. Обратни коремни с 4 кг. - 3 х 10;
4. Външни ротации 3 х 10 с 5; 5; 4 кг.;
5. Тяга + хай пул + обръщане с клек на 40 кг. - 3 х 3-4.

Хммм, та само това ли да е било?!
Може да изпускам нещо, но това беше горе-долу.
Днес - бърнър х2;
Рибено масло, малко калории, малко въглехидрати.

Новите ръкавици са чудесни за като за пръв път с тях.

Мнението беше редактирано от Инис на 05.06.10 15:18.

04.06.10
19:43

Хайде, и аз да драсна.
Днес - танци,  зверски. Подготовката за фестивала тече и темпото е убийствено. Щом се уморявам, дето на мен все ми се вижда малко танцуването....но пък е повече от приятно.
На много малко калории съм, но нямам и апетит.
Днес - Файър 2 х 2, сутринта и преди танците.
Беше хубав ден, доста неща отметнах и плановете за уикенда са обичайните - да посвърша нещо у нас и да тренирам двата дни.
Добре, че отказах да пътувам, щях да си разваля тренировъчните планове :)

05.06.10
15:35

Опа, ето ме и мен.
Днес - тренировка.
Файър 2 х 2.
Храна - много малко, нямам апетит, нямам и сила. Чувствах се зле по време на тренировката, на няколко пъти ми прилошава и ми се повдигаше....заболя ме и коремът, така че го оставих да почива.
Но пък си направих клипчета.

Тренировка:

1. Набирания подхват: 3; 3; 3; 2 - с 30-40 сек. почивка, гледах часовника;
2. Гребане на машина: 4 х 6 с 30; 25; 25; 25 кг. Отделно направих още 3 х 6 с 25 кг. между останалите серии;

3. Обръщане с клек 3 х 5 с 40 кг. - преди време бях снимала това клипче на 50, и това клипче на 40 кг., за които тренерът рече, че не са обръщане с клек, а обръщане И клек. Та днес обръщах доста ниско и си станаха както трябва;

4. Zercher клек:
1 х 6 с 40 кг.;
1 х 6 с 50 кг.;
3 х 6 с 45 кг;

По - долу качвам 2 клипчета на 50 и 45 кг., ако някой има забележки към изпълнението, моля да коментира!

5. Заден клек:
1 х 10 с 55 кг.;
2 х 10 с 50 кг.;

6. Добро утро с 35 кг. - 3 х 8 +
7. Суинг с 1 ръка с 10 кг. диск - 3 х 40, на всеки десет повторения смяна на ръката;
8. Кардио - пътека - 5 мин. ходене по макс. наклон, 5 мин тичане с 9 км. по 2% наклон.

И на клековете, а особено на доброто утро ми беше зле. После ми стана лошо и на кардиото и спрях.
Мисля, че е от проклетия Файър.

Времетраене без кардиото: 60 мин.

Ето и клипчетата за проверка на техниката на Zercher клека. Всъщност ги правих различно, на серията с 45 кг. използвах по - широк разкрач.

Zercher клек 50 кг.:

Zercher клек 45 кг.:

Мнението беше редактирано от Инис на 06.06.10 20:36.

05.06.10
15:59

Zercher - този клек ми допада много, може и аз да го пробвам утре и без това ми е ден за крака. Каква е разликата между него и стандартния клек, къде усещаш натоварването. Каква според теб е правилната техника на изпълнение, може ли да я опишеш. По-принцип от клипчетата се вижда, ама все пак.
Не ти ли са много тези дози 2х2 от бърнара, не трябва ли първите седмици да приемаш 2х1?
И още едно въпросче - защо не пишеш храната си. Преглеждайки по предните страници от дневника виждам, че хапваш много малко, как издържаш така с толкова малко храна, при условие, че тренировките ти са тежки?

05.06.10
16:19

казано от karpi на 05.06.10, 15:59:

Zercher - този клек ми допада много, може и аз да го пробвам утре и без това ми е ден за крака. Каква е разликата между него и стандартния клек, къде усещаш натоварването. Каква според теб е правилната техника на изпълнение, може ли да я опишеш. По-принцип от клипчетата се вижда, ама все пак.

И на мен много ми допада този клек. Разликата със стандартния клек е, по мои впечатления, че натоварва осезаемо корема и гърба. Повече от задния клек, според мен заради изместения център на тежестта. Zercher клекът прилича по усещане на предния клек, който също товари корема, но на мен ми хареса повече - сигурно защото съм го правила общо три пъти и ми е интересен много...

Техниката - като гледам, няма разлика с техниката на обикновения клек, но не съм 100% сигурна, затова направих клипчетата, ако някой го прави и има някаква подробност, която ми се е изплъзнала...във всеки случай ми хареса повече с по - широк разкрач.
Мисля, че много ще ти хареса и на теб, Карпи.

Не ти ли са много тези дози 2х2 от бърнара, не трябва ли първите седмици да приемаш 2х1?

2 х 1 - няколко дни, после се увеличава. А и аз съм го пила миналата година, тогава започнах направо с 2 х 2. Сега, обаче, май ми се отразява по - различно. Не ми допада усещането. А и аз пия много, много кафе....

И още едно въпросче - защо не пишеш храната си. Преглеждайки по предните страници от дневника виждам, че хапваш много малко, как издържаш така с толкова малко храна, при условие, че тренировките ти са тежки?

....а сега, ако знаеш, почти не ям...Нямам грам апетит. Под 1000 ккал съм в момента, затова не я описвам, хич не е здравословно това. Като качество си е ок. Що се отнася до тренировките, там съм намалила тежестите с ок. 20%. Ако беше нормална тренировка, щях да се мъча да клякам със 75 кг....сега ме е страх, обаче, понеже наистина се чувствам странно.

Мнението беше редактирано от Инис на 05.06.10 16:25.

06.06.10
16:14

Ами, още една тренировка днес...
Готино е да тренираш всеки ден...
Файър - 2 х 2.

Тренировка с mbarton:

1. Набирания подхват: 3 х 4 (на третата серия четвъртото повторение с помощ от краката :lol: ), 1 х 3 - много се израдвах....три серии по четири набирания, като се има превид, че вчера също се набирах и гребах на машина....Помогна ми и уредът - в тази зала уредът е с дръжки, точно за подхват, и главата ми минава между дръжките, а не се издърпвам покрай лоста. Бях много доволна, особено на първата серия можех и още едно; +

2. Кофички - 4 х 10 - според mbarton може една идея по - ниско да спускам и на четвъртата серия се постарах. И все пак избягвам да пускам твърде много, защото иначе ме заболяват раменете. И тук екстра - досега не съм опитвала толкова много кофички в четири серии;

3. Сумо тяга:
1 х 10 с 50 кг.;
1 х 8 с 60 кг.;
1 х 8 с 65 кг.;
1 х 5 с 65 кг.;
1 х 8 с 55 кг.;

Наблягам на повторенията, кг не са ми приоритет сега. На 4-тата серия започна да ми изтърва хвата, да не говорим, че ми прилошаваше точно като вчера....

4. Напади - 3 х 6 с 30; 35; 35 кг. - прилошаваше ми след всяка серия;
5. Напречна лежанка с 1 дъмбел - 3 х 6 с 12 кг.

Покрай това направих общо десетина изхвърляния с лоста и с 25 кг....

Ммм, това беше. Много ми хареса иначе тренировката, макар да съм намалила доста работните тежести. Чувствах се супер след нея и имах страхотен апетит!

Мнението беше редактирано от Инис на 06.06.10 16:16.

07.06.10
06:51

Ей, хора, казах ли, че ще се уча да плувам?????

Положих началото. Ок. 1,30 ч. мъка в басейна тази сутрин. Уморих се зверски, направо ми се доспа, а трябва и да работя :lol:
Плувах си / плациках се с дъсчица и с коланче :lol:, най - хубавото е, че сутрин няма никой в басейна, иначе щеше доста да ми е неудобно.
Като талпичка съм, най - труден ми е моментът е поемането на въздух над водата....Тренерът, обаче, е оптимист. То остава и да не беше, де, ама....
Подозирам, че ще ми отнеме доста време, докато се почувствам у дома си във водата, но какво пък - време имам.

Мнението беше редактирано от Инис на 07.06.10 06:51.

07.06.10
10:22

Ехехехе браво Инис ще се учиш да плуваш страхотно! В началото доста ще се измаряш,но след това ще ти доставя голямо удоволствие и както си се запалила по фитнес,танци...и плуването ще те зариби :))) Няма да се шашкаш отначало е трудно,но след това кеф, кеф,че чак няма да ти се излиза от водата.
Днес ще пробвам този Zercher клек,хареса ми. Поздрави

браво:)
къде започна?

08.06.10
16:41

Hiya, аз да стигна до умората от плуването, ще е екстра...хихи
V, във Витоша....Спартак ми е доста далеч и хич не ми е удобен. Ще видим как ще стане по - нататък...

Днес тренировка. Тотално разочарование.

1. Набирания подхват: 4; 2; 3. Като на втората серия направих само 2, побеснях, направо ми причерня от бяс и имах нужда от малко време да се успокоя;
2. Преден клек:
1 х 5 с 50 кг.;
1 х 5 с 60 кг.;
1 х 3 с 67,5 кг.;
1 х 5 с 57,5 кг.;

3. Изометричен клек - 4 серии;
Различни движения с пудовка 16 кг. - суинг, хай - пул, обръщане....
4. Външни ротации с 4 кг. - 3 х 10.

Толкова. Ако е имало нещо друго, съм забравила.
Не съм в кондиция изобщо, не знам дали не ми трябва почивка.

Друго ново - имам намерение да поработя малко за обем в д-то и бедрата.
Интересна работа, клякам с 70 кг в серия, над личното ми тегло, а сега, както отслабвам полека, д-то ми хич го няма. Точно както стана миналата година. Бедрата са същата работа, особено задните.

Ще клякам до побъркване, а за горната част ще правя лег, кофички и ....раменете какво си вземат от другите упражнения. Разбира се, ще се набирам. Докато не стане както искам, няма да мирясам....
За жалост  ще спра да качвам на клек и тяга....щото бая повторения мисля да правя. Но какво пък, отвреме навреме може да си начесвам крастата с някоя ултра тежка тяга или клек. Ще видим.

Мнението беше редактирано от Инис на 08.06.10 16:43.

Не си ли чувстваш малко еднообразни тренировките - все набирания, клек, тяга, все по 5 повторения.... Може би трябва нещо ново - нови движения, методология, повторения. СТРЕС да има. Добре си се насочила към обем и повторения за д-то - може би няма да е зле да включиш и тежки екстензии...

А между другото как си с приема на протеин?

Аз нали съм на всяка манджа мерудия... няма как да не дам мнение :)

08.06.10
19:00

Ами да, има нещо такова за еднообразието....от другата седмица сама ще си структурирам тренировките и всички ще придобият вид съботно-неделен, т.е. както когато тренирам сама. В интерес на истината последните ми съботно-неделни тренировки са с голям обем, не са петици, даже в една тренировка броих над 70 клека с тежест (вярно, 40-50 кг., но все пак).

Честно да ти кажа, съм блокирала малко от към свежи идеи.....тяга (класическа и сумо), клек (класически, преден, Zercher), напади, суинг, добро утро, пул-тру - това са ми намеренията, 3-4 по 8-10, заедно с тежички серии - шестици и общо голям обем.
Мислех си и за клек в 20 повторения, но няма кой да ме пази, ще трябва да тръгна с ниски кг и не знам колко ще кача...мога да експериментирам все пак една тренировка.

Протеина...хмммм...ако има 60-70-80 гр. на ден, е добре...там някъде е, аз си хапвам млечни и месо, та и чат-пат яйца. Последните 2 дни малко повече въглехидрати имам, но се уплаших събота и неделя, когато ми прилошаваше на тренировки и вдигнах въглените.

Може и да си на всяка манджа мерудия, ама си хубава мерудия :)
Напоследък си ни позабравила тук във форума...

80 гр е малко за теб  ....

09.06.10
19:46

Така е...малко протеин, много въглен и ...нула резултат. Ама като чуя протеин напоследък и ми се дояждат въглени, нешо като условна реакция :lol:

Днес - танци. Хубави. Интензивни.
Храна - малко като калории, основно въглехидрати обаче, ок. 200 гр.....
Файър - 2 х 2.
Явно ще се сдобрявам с протеина...
Боли ме левият лакът. Интересно какво съм го правила.

10.06.10
10:07

Опа, я една тренировчица:

разтяжки, изометричен клек 3 серии

Тяга:
1 х 1 с 90 кг. - тренерът рече, че извивам гърба;
2 х 5 със 70 кг. - надхват;
1 х 10 + 5 със 70 кг. - 5 повторения с надхват, 10 - смесен хват. След първите десет си поех въздух няколко секунди, най - вече заради лявата ръка....с нея ми е трудно, когато е в подхват;

Тръстъри - 3 х 5 с 30 кг - първите повторения не съвсем добри, но после стана екстра;
Гребане 3 х 5-6 с 30 кг. - почти хоризонтално във вторите 2 серии, добре го усетих между плешките, което ми е цел;
Външни ротации с 4 кг - 3 х 10.

Малко, но от сърце :)
Всъщност се успах и закъснях.

Днес - Файър 2 х 2. Трябва да видя какво количество имам останало и да кача приема.

Мнението беше редактирано от Инис на 10.06.10 10:10.

11.06.10
07:09

Хайде, днес урок по плуване.
Прогресирам :lol: - днес без коланче, с дъсчица. И се и получава, задържам се на самата повъхност. Проблемът с дишането си остава, обаче, и ми пречи.
Много съм стегната, все едно дърпам тяга....и отпусна ли се, си потъвам като чук. Тренерът рече, че на хората с по-висок % мазнини им е по - лесно да се научат да плуват.
Някой ден сигурно ще си едитна тия постове с плуването...
Имаше днес и хора в басейна, добре, че бяха на средна възраст. Стоях с гръб към тях, да не се срамувам много хихи.

Мнението беше редактирано от Инис на 11.06.10 07:10.

11.06.10
07:21

Полиииииииии,аз съм същото пиронче. :-) При такова желание да се науча да плувам и не и не.Е аз си имам мазнинки,явно си е индивидуално. Да не говорим,че имам и малко страх от водата :P

Мнението беше редактирано от гаги на 11.06.10 07:22.

12.06.10
13:23

Поли, това за плуването е супер, аз от една година се каня да предприема такива действия да се науча да плувам като хората, аз също като теб не мога да си оправя дишането, само по гръб мога да плувам дълго без да се изморя. Успех ти пожелавам, ще се справиш, стига да имаш желание, а виждам, че то не ти липсва! :) Кога и моя момент ще дойде?! :)

15.06.10
06:41

Ей, девойки, старая се и аз...при мен въпросът не опира до това да се държа над водата, а да го правя технически издържано + да се държа над водата....това искам да направя за себе си и ще го направя. Аз обикновено съм много добра в нещата, които изискват усилия от моя страна и зависят от мен.... а другите сами се подреждат :)

Днес - тренировка с Данчо Кетлота:

1. Glute ham raise - 3 х 6
разтяжки
2. Стойки - кълбета, челни стойки, стойки на ръце - и в тази връзка интересни неща, които да си правя сама - за баланса, за ядрото....практика му е майката;
3. Набирания подхват (по - широк): 4; 3; 3; 3 - е, някои от последните бяха с махове от краката :lol:
+ 4. Външни ротации с 4 кг. - 3 х 10.

Много забавна тренировка, даже не знаех, че мога да се сгъвам толкова :))))))

Мнението беше редактирано от Инис на 15.06.10 06:42.

16.06.10
18:39

Уф, какви напрегнати, ползотворни, забавни дни...
Нали не си пиша храната, а пък и последните десетина дни тренирам от дъжд на вятър, ще си направя малко спам..
Днес - танци. Разкошно, великолепно....в петък не можах да отида и ме беше много яд...после в събота и неделя не можах да тренирам и ме беше още повече яд. Та днес се изкефих максимално...и както съм си починала от тренровки, съм бясна хала, нямам умора....:)

Снощи бях на великолепно парти, служебно, но мноооого хубаво. Имаше страхотни, невероятни певци, спря ми дъхът просто. Изиграх накрая две хора и се прибрах...
Не знам има ли друг късметлия като мен, днес два пъти ме би градушка - на Плиска и после в Надежда, но този път отървах щетите по кошничката (бел. ред.- колата) :lol: Не че съм я гледала обстойно...Повече ме беше страх за стъклата.

Не свалям грам засега. То не че кой знае какво има за сваляне, ама поне да си ям като хората....

Хайде лека.

Мнението беше редактирано от Инис на 16.06.10 21:27.

17.06.10
07:30

Опс, днес плуване.
Лошото е, че пак с коланче и дъсчица; хубавото е, че синхронизирах дишането с краката. Получава се. Не бях и толкова уморена накрая. Идеално. Придобивам навика да се отпускам, а дишането вече не е такъв проблем. Отначало имах един депресарски прилив, после, обаче, стана идеално. Започвам да усещам как трябва да се получи като краен резултат и съм доволна от себе си.

Мнението беше редактирано от Инис на 17.06.10 10:49.

18.06.10
09:31

Aхой,
днес - тренировка. Малко набързо, но пък ми спря тока...

Това кросфитско комплексче:

1. Front Squat & Burpee Pullup
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 повторения
Преден клек с 50 кг
Бърпи без лицева + набиране с подскок
За 14 мин 30-40 сек.

След него ми стана лошо, даже се чудех дали да не върна Файъра (щото не бях закусвала).
На клековете нямах проблем, само въздухът не ми стигаше на моменти и ми се завиваше леко свят. На шестиците имах порив да се откажа, лек срив....радвам се, че го преодолях....

После реанимирах няколко минути и установих, че желанието ми за трениране внезапно е изчезнало...:lol:

2. Негативни набирания широк надхват: 3 х 5-7 (накрая си падах почти като круша);
10 повдигания от лакътна опора; 5 напада с 40 кг.;
+

3. Молитва с 45 кг. - 3 х 10;

В началото и в края по една серия х 6 и 8 повторения оувърхед клек с лоста.

Довечера съм на танци.

Мнението беше редактирано от Инис на 18.06.10 09:40.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1