искам да повиша окосмяването си!

21.06.09
07:51

Започвам с това,че проблема предполам ще ви се стори идиотщина,но както и да е-за мен е важно.
На 24г. и съм слабо окосмен-по лицето имам брада само в областа на брадичката и съвсем малко от бакенбардите до ушите,по гърдите нямам изобщо(а и не искам да имам хаха)
Иначе по ръцете и краката си имам достатъчно косми
Та колкото и смешно да ви звучи ви моля да ми кажете как да повиша тестостерона в организма си толкова,че окосмяването ми да се повиши.
Преди четох по форумите,но без да питам-само съм чел.Та тогава си купих трибулус от англия,който уж беше много качествен.Изпих 60 таблеки за месец и нищо....... Предполагам,че с трибулус няма да стане
Може би чист тестостерон? Споделете ако имате идея и дали изобщо има смисъл.Възможно ли е да се появи окосмяване,а не просто да се засили наличното?
Благодаря!

Темата беше редактирана от Васил Сотиров на 22.06.09 17:03.

21.06.09
08:15

и аз имам такъв проблем единия ми бакенбард изобщо го няма а другия е мн брадясал и е леко кофти теи ....

Аз пък искам да го понижа! :)

21.06.09
08:53

Не те съветвам да приемаш чист тестостерон,ръцете и тялото ще се окосмят още повече.
+това има риск от безплодие,също така и кожата се омазнява,акне,спиране на спермогенезата откъдето е и безплодието.

Мнението беше редактирано от Финдо на 21.06.09 08:57.

казано от Финдо на 21.06.09, 08:53:

Не те съветвам да приемаш чист тестостерон,ръцете и тялото ще се окосмят още повече.
+това има риск от безплодие,също така и кожата се омазнява,акне,спиране на спермогенезата откъдето е и безплодието.

a ako не е чист,тестостерона може ли да се приема по друг начин

21.06.09
09:25

Едва ли на 22 има накъде повече да се окосмяваш(в смисъл ударно както в пубертета).Явно си кьосенце :).Но ти предлагам да се побръснеш редовно няколко месеца и гледай кво става - аз така преди няколко години имах мерак да съм гладък и сега вече съм доста рунтав навсякъде...

Мнението беше редактирано от Nikolay на 21.06.09 09:28.

казано от Nikolay на 21.06.09, 09:25:

Едва ли на 22 има накъде повече да се окосмяваш(в смисъл ударно както в пубертета).Явно си кьосенце :).Но ти предлагам да се побръснеш редовно няколко месеца и гледай кво става - аз така преди няколко години имах мерак да съм гладък и сега вече съм доста рунтав навсякъде...

това,че съм от части кьосе е ясно :-) с бръснене не става,нали си бръсна лицето редовно,да не мислиш че ходя като Каменен човек хаха.Кажете тестостерона как се приема-течен ли е или е под формата на капсули и от къде се купува.

21.06.09
09:52

По лекарско предписание.

21.06.09
10:36

казано от sotirov12j на 21.06.09, 09:19:

казано от Финдо на 21.06.09, 08:53:

a ako не е чист,тестостерона може ли да се приема по друг начин

Как ако не е чист?
Виж сега има 2 вариянта
1.Или да приемаш директен тестостерон
2.Да пробваш,чрез различни методи и терапии,да повишиш собственото си производство на тестостерон.
Добре ти описах какви са рисковете при Вариянт 1 и те съветвам да избереш вариянт 2,тъйкато няма тези рискове от първия вариянт...

21.06.09
13:14

Замисли се сега какво ще правиш, за да не се чудиш като ти поникне брада по гърба.

21.06.09
13:19

И по челото  :lol:

21.06.09
14:17

То смях ама не е за смях.
Не мисля, че има начин да вземеш нещо(тестостерон, лекарство) от което да ти порастне само брада.
Казвам ти примисли го мн хубаво http://www.vbox7.com/play:d19e16ee

21.06.09
20:02

ти се радваи 4е си кюсе беднатие фантазията колко е досадно да се бръснеш редовно УЖАС Е !!!

Мнението беше редактирано от mike89 на 21.06.09 20:03.

22.06.09
08:25

ако ще космясваш, ще космясаш навсякъде. не очаквай от 60 капс трибулус да стане нещо - няколко месеца по 1,5-2гр/ден ти трябват. не се разбира дали тренираш, но да минаваш на стероиди само заради едната брада си е чиста лудост.
нещо не ми е ясен проблема ти - ако по някакви религиозни причини ти трябва брада ... ясно. ама много мъже се стържат всеки ден само и само да я махнат, а ти искаш да имаш ....

TR

22.06.09
09:04

Няма религиозни прични поради които да имаш брада. Просто те не се бръснат и това е :)

EK

22.06.09
14:17

А за какво ти е да окосмяваш ?

Имай в предвид, че ако въобще намериш начин да си повишиш окосмяването то няма да бъде с локален ефект, ами ще станеш като на Чубака брат му. За по-гъста брада - по-често бръснене. Всякакви стимуланти и т.н. ще ти се отразят на цялото тяло и няма да подминат гърдите, които сам написа, че не са ти космати и така и искаш да останат.

22.06.09
15:26

Да и ще говориш:”Рррррррррраъраааррррррр” :-)

казано от FRANKO1 на 22.06.09, 08:25:

ако ще космясваш, ще космясаш навсякъде. не очаквай от 60 капс трибулус да стане нещо - няколко месеца по 1,5-2гр/ден ти трябват. не се разбира дали тренираш, но да минаваш на стероиди само заради едната брада си е чиста лудост.
нещо не ми е ясен проблема ти - ако по някакви религиозни причини ти трябва брада ... ясно. ама много мъже се стържат всеки ден само и само да я махнат, а ти искаш да имаш ....

Да,от седмица ходя в TotalSport-много добра зала. Много искам да влезна във форма и да направя тяло,но до сега все отлагах,ходих 3-4 пъти в една зала преди години и не ми хареса изобщо фитнеса като цяло. Само че сега се върнах от UK и реших да посветя цялото време само на себе си. Реших да влезна да видя как е в друга зала и взех,че се запалих много. Сега мисля как да свърша работа по-рано и да хукна в залата :-) Та ако имате предвид,че тестостерона е противопоказен ако не тренирам,споко-в момента вдигам и не смятам да спирам изобщо.
Тва с трибулуса ОК,навит съм да го взимам 3-4 месеца,но мисля,че няма да има ефекта,който ми трябва,освен това усещам,че от него прекалено често съм в ерекция и товане ми се струва нормално.
Тоя тестостерон какво представлява,как се приема,колко струва и толкова ли е вреден? Ако е в малки количества и при положение,че вдигам....?

Мнението беше редактирано от Васил Сотиров на 22.06.09 17:02.

22.06.09
16:59

Преди да гълташ каквото и да е,според мен си направи изследване.Колко ти е хормона.И после вече решавай.Пишеш за окосмяване по краката.Тоест имаш го,но неравномерно по тялото.Проблема е в разпределението,което вероятно е на генетично ниво по рождение.Хормонозависимите рецептори в кожата се задействат през пубертета и след него.Може да се увеличи растителността или разреди,обаче да отиде на нови места,много се съмнявам.Ти знаеш нещата по-добре  от нас,щом си гинеколог по професия :)

22.06.09
19:20

а мислиш ли, че от чист тестостерон няма да ви надървен непрекъснато? ;)
тестостерона, вкл. различните му естери е най-използвания стероид ..... дали е вреден .... като се започне, че употребата му спира производството на собствен тестостерон временно (при високи дози и продължителна употреба може да е за постоянно), мине се през гинекомастия и се стигне до т.нар “стероидно акне” + още доста странични ефекти .... окосмяването е част от тях (но не и локално) .... с няколко думи - ако не знаеш какво правиш, най-вероятно ще си навредиш много повече, отколкото да получиш някаква хипотетична полза.
пусни си гугъл и почети за какво става дума (в този форум не се обсъждат стероиди) ;)
лично мнение - с леко пристъргване през 2-3 дена ще изглеждаш винаги избръснат, а не кьосе и .... вярвай ми - нищо не изпускаш като не се бръснеш всеки ден ;)

Мерси за последните два отговора.Темата вече може да я заключите. Извинявам се,че така се е получило-питам за нещо,което тук не се коментира. Но аз не знаех,че тестостерона е стероид.
За сега тоя въпрос ще го оставя на заден план и ще търся програми за качване,техники на упражнения и т.н.
До нови срещи във форума!

ВН

22.06.09
21:03

Трибулус във високи концентрации и след 30 дневен пример започваш Цинк-Магнезий за още 30-45 дни, като продължаваш с билката. Яж достатъчно, ако си с калориен дефицит няма да видиш оптимума на тестостерона си.

Eeee,от 20 поста най-накрая един точен отговор-мерси. Ще пробвам-не виждам как може да ми навреди,освен това ще ми помогне и за по-бързи резултати при тренирането.

03.06.10
10:21

здравейте пичове,

виждам,че пишете за окосмяване,искам да ви попитам от каква инжекция може да ми се покачил тестостерона двойно над максималната граница и да стои така вече 9 месеца.Понеже като бях на море миналата година,една нощ някой си е правил ебавка и ме боцкал с нещо.

благодаря

03.06.10
10:52

Ъпсурд :)
няма измислен такъв стероид - да държи 9 месеца :)
ако си в пубертета - от това е, ако не си - радвай се ;)

казано от player_s на 03.06.10, 10:21:

здравейте пичове,

виждам,че пишете за окосмяване,искам да ви попитам от каква инжекция може да ми се покачил тестостерона двойно над максималната граница и да стои така вече 9 месеца.Понеже като бях на море миналата година,една нощ някой си е правил ебавка и ме боцкал с нещо.

благодаря

И какво казва ендокринолога по въпроса?
Връзката е в сложен триъгълник с много влияещи. Триъгълникът е хипоталамус-хипофиза-тестиси. Това са доста вероятни заподозрени за тестостерона. Оттам нататък има други външни комбинации и стимули от други жлези, които биха могли да стимулират тея трите да не работят както трябва, т.е. да пре-работват.

Но в тая насока търси. Възможно е нещо да е активирало хипоталамуса или хипофизата например. Само ендокринолог може да ти каже. Обаче не чакай, първите две жлези са в мозъка и не допускат шега.

03.06.10
15:05

на 22 съм,не съм сигурен дали е стероид,но това което чета по Интернет,излиза че стероид-инжекция може да причини окосмяване по цялото тяло,не се радвам защото,вече имам двойно,да не кажа 3-но повече косми от преди инжектирането с нещо.И не спират да се растат и сгъстяват.Първият ендокринолог ми вика че е било нормално,махнах се от него ходих при друг,преди да излезе резултата каза,ще процедираме.След като излезе ми разправя-епилация.Каква епилация,то ако беше до такова немаше да ходя по болници и да правя изследвания.А и свободния тестостерон е завишен също.

Мнението беше редактирано от player_s на 03.06.10 15:10.

03.06.10
15:54

А ти сигурен ли си, че някой те е “боцкал” онази нощ? Кой ти каза? Защо не попиташ отговорните за тази ситуация?

03.06.10
16:21

еми какво да ти кажа,сутринта като се събудих имах 9 дупки в левия крак-бедрото,където е влизала иглата,попитах защо и кой,но всеки си трае.И след4-5 дена си пролича ефекта от боцкането.

Мнението беше редактирано от player_s на 03.06.10 16:22.

ПИ

03.06.10
16:29

Ебати ебавката, честно! Тия да съм ги пречукал.

03.06.10
19:06

Взимай бухалката и тренирай върху главите на тия убавци.Не знам дали има такова нещо,дето така да те стимулира,ама да ти имам приятелите,честно!

03.06.10
20:41

не можеш да си ги избираш приятелите.Просто незнам вече от какво може да е,към кой лекар да се обърна,щото така е вече 9 месеца,всеки гледа да ти вземе парите и не могат да разберат,че идваш при тях с причина и накрая да ти каже-епилация.

благодаря все пак

Мнението беше редактирано от player_s на 03.06.10 20:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1