21.06.09
07:51
Започвам с това,че проблема предполам ще ви се стори идиотщина,но както и да е-за мен е важно.
На 24г. и съм слабо окосмен-по лицето имам брада само в областа на брадичката и съвсем малко от бакенбардите до ушите,по гърдите нямам изобщо(а и не искам да имам хаха)
Иначе по ръцете и краката си имам достатъчно косми
Та колкото и смешно да ви звучи ви моля да ми кажете как да повиша тестостерона в организма си толкова,че окосмяването ми да се повиши.
Преди четох по форумите,но без да питам-само съм чел.Та тогава си купих трибулус от англия,който уж беше много качествен.Изпих 60 таблеки за месец и нищо....... Предполагам,че с трибулус няма да стане
Може би чист тестостерон? Споделете ако имате идея и дали изобщо има смисъл.Възможно ли е да се появи окосмяване,а не просто да се засили наличното?
Благодаря!
Темата беше редактирана от Васил Сотиров на 22.06.09 17:03.
21.06.09
08:15
и аз имам такъв проблем единия ми бакенбард изобщо го няма а другия е мн брадясал и е леко кофти теи ....
21.06.09
08:35
Аз пък искам да го понижа! :)
Не те съветвам да приемаш чист тестостерон,ръцете и тялото ще се окосмят още повече.
+това има риск от безплодие,също така и кожата се омазнява,акне,спиране на спермогенезата откъдето е и безплодието.
Мнението беше редактирано от Финдо на 21.06.09 08:57.
21.06.09
09:19
казано от Финдо на 21.06.09, 08:53:
Не те съветвам да приемаш чист тестостерон,ръцете и тялото ще се окосмят още повече.
+това има риск от безплодие,също така и кожата се омазнява,акне,спиране на спермогенезата откъдето е и безплодието.
a ako не е чист,тестостерона може ли да се приема по друг начин
Едва ли на 22 има накъде повече да се окосмяваш(в смисъл ударно както в пубертета).Явно си кьосенце :).Но ти предлагам да се побръснеш редовно няколко месеца и гледай кво става - аз така преди няколко години имах мерак да съм гладък и сега вече съм доста рунтав навсякъде...
Мнението беше редактирано от Nikolay на 21.06.09 09:28.
21.06.09
09:35
казано от Nikolay на 21.06.09, 09:25:
Едва ли на 22 има накъде повече да се окосмяваш(в смисъл ударно както в пубертета).Явно си кьосенце :).Но ти предлагам да се побръснеш редовно няколко месеца и гледай кво става - аз така преди няколко години имах мерак да съм гладък и сега вече съм доста рунтав навсякъде...
това,че съм от части кьосе е ясно :-) с бръснене не става,нали си бръсна лицето редовно,да не мислиш че ходя като Каменен човек хаха.Кажете тестостерона как се приема-течен ли е или е под формата на капсули и от къде се купува.
казано от sotirov12j на 21.06.09, 09:19:
казано от Финдо на 21.06.09, 08:53:
+това има риск от безплодие,също така и кожата се омазнява,акне,спиране на спермогенезата откъдето е и безплодието.a ako не е чист,тестостерона може ли да се приема по друг начин
Как ако не е чист?
Виж сега има 2 вариянта
1.Или да приемаш директен тестостерон
2.Да пробваш,чрез различни методи и терапии,да повишиш собственото си производство на тестостерон.
Добре ти описах какви са рисковете при Вариянт 1 и те съветвам да избереш вариянт 2,тъйкато няма тези рискове от първия вариянт...
Замисли се сега какво ще правиш, за да не се чудиш като ти поникне брада по гърба.
То смях ама не е за смях.
Не мисля, че има начин да вземеш нещо(тестостерон, лекарство) от което да ти порастне само брада.
Казвам ти примисли го мн хубаво http://www.vbox7.com/play:d19e16ee
ти се радваи 4е си кюсе беднатие фантазията колко е досадно да се бръснеш редовно УЖАС Е !!!
Мнението беше редактирано от mike89 на 21.06.09 20:03.
ако ще космясваш, ще космясаш навсякъде. не очаквай от 60 капс трибулус да стане нещо - няколко месеца по 1,5-2гр/ден ти трябват. не се разбира дали тренираш, но да минаваш на стероиди само заради едната брада си е чиста лудост.
нещо не ми е ясен проблема ти - ако по някакви религиозни причини ти трябва брада ... ясно. ама много мъже се стържат всеки ден само и само да я махнат, а ти искаш да имаш ....
22.06.09
09:04
Няма религиозни прични поради които да имаш брада. Просто те не се бръснат и това е :)
22.06.09
14:17
А за какво ти е да окосмяваш ?
22.06.09
15:24
Имай в предвид, че ако въобще намериш начин да си повишиш окосмяването то няма да бъде с локален ефект, ами ще станеш като на Чубака брат му. За по-гъста брада - по-често бръснене. Всякакви стимуланти и т.н. ще ти се отразят на цялото тяло и няма да подминат гърдите, които сам написа, че не са ти космати и така и искаш да останат.
22.06.09
16:50
казано от FRANKO1 на 22.06.09, 08:25:
ако ще космясваш, ще космясаш навсякъде. не очаквай от 60 капс трибулус да стане нещо - няколко месеца по 1,5-2гр/ден ти трябват. не се разбира дали тренираш, но да минаваш на стероиди само заради едната брада си е чиста лудост.
нещо не ми е ясен проблема ти - ако по някакви религиозни причини ти трябва брада ... ясно. ама много мъже се стържат всеки ден само и само да я махнат, а ти искаш да имаш ....
Да,от седмица ходя в TotalSport-много добра зала. Много искам да влезна във форма и да направя тяло,но до сега все отлагах,ходих 3-4 пъти в една зала преди години и не ми хареса изобщо фитнеса като цяло. Само че сега се върнах от UK и реших да посветя цялото време само на себе си. Реших да влезна да видя как е в друга зала и взех,че се запалих много. Сега мисля как да свърша работа по-рано и да хукна в залата :-) Та ако имате предвид,че тестостерона е противопоказен ако не тренирам,споко-в момента вдигам и не смятам да спирам изобщо.
Тва с трибулуса ОК,навит съм да го взимам 3-4 месеца,но мисля,че няма да има ефекта,който ми трябва,освен това усещам,че от него прекалено често съм в ерекция и товане ми се струва нормално.
Тоя тестостерон какво представлява,как се приема,колко струва и толкова ли е вреден? Ако е в малки количества и при положение,че вдигам....?
Мнението беше редактирано от Васил Сотиров на 22.06.09 17:02.
Преди да гълташ каквото и да е,според мен си направи изследване.Колко ти е хормона.И после вече решавай.Пишеш за окосмяване по краката.Тоест имаш го,но неравномерно по тялото.Проблема е в разпределението,което вероятно е на генетично ниво по рождение.Хормонозависимите рецептори в кожата се задействат през пубертета и след него.Може да се увеличи растителността или разреди,обаче да отиде на нови места,много се съмнявам.Ти знаеш нещата по-добре от нас,щом си гинеколог по професия :)
а мислиш ли, че от чист тестостерон няма да ви надървен непрекъснато? ;)
тестостерона, вкл. различните му естери е най-използвания стероид ..... дали е вреден .... като се започне, че употребата му спира производството на собствен тестостерон временно (при високи дози и продължителна употреба може да е за постоянно), мине се през гинекомастия и се стигне до т.нар “стероидно акне” + още доста странични ефекти .... окосмяването е част от тях (но не и локално) .... с няколко думи - ако не знаеш какво правиш, най-вероятно ще си навредиш много повече, отколкото да получиш някаква хипотетична полза.
пусни си гугъл и почети за какво става дума (в този форум не се обсъждат стероиди) ;)
лично мнение - с леко пристъргване през 2-3 дена ще изглеждаш винаги избръснат, а не кьосе и .... вярвай ми - нищо не изпускаш като не се бръснеш всеки ден ;)
22.06.09
19:49
Мерси за последните два отговора.Темата вече може да я заключите. Извинявам се,че така се е получило-питам за нещо,което тук не се коментира. Но аз не знаех,че тестостерона е стероид.
За сега тоя въпрос ще го оставя на заден план и ще търся програми за качване,техники на упражнения и т.н.
До нови срещи във форума!
22.06.09
21:03
Трибулус във високи концентрации и след 30 дневен пример започваш Цинк-Магнезий за още 30-45 дни, като продължаваш с билката. Яж достатъчно, ако си с калориен дефицит няма да видиш оптимума на тестостерона си.
23.06.09
05:21
Eeee,от 20 поста най-накрая един точен отговор-мерси. Ще пробвам-не виждам как може да ми навреди,освен това ще ми помогне и за по-бързи резултати при тренирането.
здравейте пичове,
виждам,че пишете за окосмяване,искам да ви попитам от каква инжекция може да ми се покачил тестостерона двойно над максималната граница и да стои така вече 9 месеца.Понеже като бях на море миналата година,една нощ някой си е правил ебавка и ме боцкал с нещо.
благодаря
Ъпсурд :)
няма измислен такъв стероид - да държи 9 месеца :)
ако си в пубертета - от това е, ако не си - радвай се ;)
03.06.10
13:52
казано от player_s на 03.06.10, 10:21:
здравейте пичове,
виждам,че пишете за окосмяване,искам да ви попитам от каква инжекция може да ми се покачил тестостерона двойно над максималната граница и да стои така вече 9 месеца.Понеже като бях на море миналата година,една нощ някой си е правил ебавка и ме боцкал с нещо.
благодаря
И какво казва ендокринолога по въпроса?
Връзката е в сложен триъгълник с много влияещи. Триъгълникът е хипоталамус-хипофиза-тестиси. Това са доста вероятни заподозрени за тестостерона. Оттам нататък има други външни комбинации и стимули от други жлези, които биха могли да стимулират тея трите да не работят както трябва, т.е. да пре-работват.
Но в тая насока търси. Възможно е нещо да е активирало хипоталамуса или хипофизата например. Само ендокринолог може да ти каже. Обаче не чакай, първите две жлези са в мозъка и не допускат шега.
на 22 съм,не съм сигурен дали е стероид,но това което чета по Интернет,излиза че стероид-инжекция може да причини окосмяване по цялото тяло,не се радвам защото,вече имам двойно,да не кажа 3-но повече косми от преди инжектирането с нещо.И не спират да се растат и сгъстяват.Първият ендокринолог ми вика че е било нормално,махнах се от него ходих при друг,преди да излезе резултата каза,ще процедираме.След като излезе ми разправя-епилация.Каква епилация,то ако беше до такова немаше да ходя по болници и да правя изследвания.А и свободния тестостерон е завишен също.
Мнението беше редактирано от player_s на 03.06.10 15:10.
А ти сигурен ли си, че някой те е “боцкал” онази нощ? Кой ти каза? Защо не попиташ отговорните за тази ситуация?
еми какво да ти кажа,сутринта като се събудих имах 9 дупки в левия крак-бедрото,където е влизала иглата,попитах защо и кой,но всеки си трае.И след4-5 дена си пролича ефекта от боцкането.
Мнението беше редактирано от player_s на 03.06.10 16:22.
03.06.10
16:29
Ебати ебавката, честно! Тия да съм ги пречукал.
Взимай бухалката и тренирай върху главите на тия убавци.Не знам дали има такова нещо,дето така да те стимулира,ама да ти имам приятелите,честно!
не можеш да си ги избираш приятелите.Просто незнам вече от какво може да е,към кой лекар да се обърна,щото така е вече 9 месеца,всеки гледа да ти вземе парите и не могат да разберат,че идваш при тях с причина и накрая да ти каже-епилация.
благодаря все пак
Мнението беше редактирано от player_s на 03.06.10 20:52.