05.06.10
13:56
Здравейте.Изостава ми,или поне не е оформена вътрешната част на краката ми,точно над коляното.Тренирам крака малко повече от 5 месеца,преди съм тренирал и футбол и виждам да расте само външната част на крака,а тази над коляното почти не мърда.Не че не е порастнала,но просто не е оформена.При някои си личи дори и на отпуснат крак,а при мен,дори в стегнато положение или по време на тренировка,си личи едвам едвам.Мускулът там е някак си по-обемен,а не продълговат.Има ли начин да акцентирам върху тази част на краката?
Темата беше редактирана от D3Co на 05.06.10 13:57.
как тренираш краката?
бедрено разгъване, клек (нагоди си разкрача за да усещаш натоварването там), напади (пак се нагаждаш)
Клякания,лег преса и бедрено сгъване.Разкрача на лег пресата,променя ли мястото,което натоварва.С клякания не искам да правя експерименти ;).
Мисълта ми беше,дали ако разположа краката по различен начин на нея,ще натовари повече вътрешната част на краката.Пробвах вкъщи напади без тежест и усетих добро натоварване във вътрешната част.Следващият път ще пробвам в залата с тежест.
Мнението беше редактирано от D3Co на 05.06.10 17:55.
Точно тоя мускул, нищо друго не може да го изшлайфа така, както нападите. Други възможности са преден клек и бедрено разгъване.
А страничните или предните го натоварват по-добре?В статията в сайта пише,че страничните напади акцентират само там,докато предните хващат и други части на крака,включително и седалището.Кои е по-добре да правя?
Мнението беше редактирано от D3Co на 05.06.10 19:12.