Вътрешната част на краката

05.06.10
13:56

Здравейте.Изостава ми,или поне не е оформена вътрешната част на краката ми,точно над коляното.Тренирам крака малко повече от 5 месеца,преди съм тренирал и футбол и виждам да расте само външната част на крака,а тази над коляното почти не мърда.Не че не е порастнала,но просто не е оформена.При някои си личи дори и на отпуснат крак,а при мен,дори в стегнато положение или по време на тренировка,си личи едвам едвам.Мускулът там е някак си по-обемен,а не продълговат.Има ли начин да акцентирам върху тази част на краката?

Темата беше редактирана от D3Co на 05.06.10 13:57.

05.06.10
14:36

как тренираш краката?
бедрено разгъване, клек (нагоди си разкрача за да усещаш натоварването там), напади (пак се нагаждаш)

05.06.10
14:38

Клякания,лег преса и бедрено сгъване.Разкрача на лег пресата,променя ли мястото,което натоварва.С клякания не искам да правя експерименти ;).

05.06.10
17:10

лег пресата е за маса доколкото знам,едва ли ще ти оформи нещо

05.06.10
17:54

Мисълта ми беше,дали ако разположа краката по различен начин на нея,ще натовари повече вътрешната част на краката.Пробвах вкъщи напади без тежест и усетих добро натоварване във вътрешната част.Следващият път ще пробвам в залата с тежест.

Мнението беше редактирано от D3Co на 05.06.10 17:55.

05.06.10
18:55

Точно тоя мускул, нищо друго не може да го изшлайфа така, както нападите. Други възможности са преден клек и бедрено разгъване.

05.06.10
19:05

А страничните или предните го натоварват по-добре?В статията в сайта пише,че страничните напади акцентират само там,докато предните хващат и други части на крака,включително и седалището.Кои е по-добре да правя?

Мнението беше редактирано от D3Co на 05.06.10 19:12.

05.06.10
19:14

http://www.youtube.com/watch?v=7X8DpdsQQzQ
Това разбирам под напади.

05.06.10
19:21

Нападите са повече според мен за задника и сгъвачите - пробвай преден клек с успоредни ходила, с по-тесен разкрач.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1