въпрос относно програма

06.06.10
12:15

Здравеите.Аз съм на 23 години,висок съм 187см.,95кг. До момента никога не съм се занимавал с фитнес,но напоследък килцата взеха да ми тежат, та реших и аз да пробвам.Вапросът ми се следния: Трчбва ли да започна да пазя нчкаква диета или да продалжавам да си хапвам както до сега и само със фитнес ще има ефект.И ако трябва каква по точно да е тя,какви храни трябва да има в менюто ми? Дугото което ми казаха е че трябва да намаля хляба верно ли е това?И накрая искам да попитам с този ръст приблизително колко килограма трчбва да тежа? Благодаря ви предварително!

Никой не може да ти каже колко килограма трябва да си. Зависи от костната ти система, личните предпочитания и т.н. Но поставянето на цел точни килограми най-често води до обезверяване и преждевременно отказване. Вместо това е по-добре да оставиш числата настрана и постепенно да преобразиш тялото си...
Бих те посъветвал да започнеш с програма за начинаещи, защото ти си такъв. Храненето постепенно и бавно го променяй към по-здравословно с хубави храни, вместо отведнъж да скачаш на диета.

06.06.10
12:47

казано от Oranje на 06.06.10, 12:22:

Никой не може да ти каже колко килограма трябва да си. Зависи от костната ти система, личните предпочитания и т.н. Но поставянето на цел точни килограми най-често води до обезверяване и преждевременно отказване. Вместо това е по-добре да оставиш числата настрана и постепенно да преобразиш тялото си...
Бих те посъветвал да започнеш с програма за начинаещи, защото ти си такъв. Храненето постепенно и бавно го променяй към по-здравословно с хубави храни, вместо отведнъж да скачаш на диета.

Благодаря за савета Oranje! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1