Макси, тази разлика в килограмите е заради водата. Това не са реално свалени килограми. Аз също си имам кантар в стаята и постоянно е пред погледа ми, ама повече от месец не съм се качвала.
Само намалените обиколки на талията, ханша и бедрата трябва да са водещи при преследване на твоята цел - те са показател, че си свалила мазнини, килограмите нищо не значат.
казано от karpi на 29.05.10, 17:31:
Макси, тази разлика в килограмите е заради водата. Това не са реално свалени килограми. Аз също си имам кантар в стаята и постоянно е пред погледа ми, ама повече от месец не съм се качвала.
Само намалените обиколки на талията, ханша и бедрата трябва да са водещи при преследване на твоята цел - те са показател, че си свалила мазнини, килограмите нищо не значат.
E,това е поредното доказателство, че съм изперкала. Май имам нужда от някаква прамяна в моя живот. Подгонила ме е депресията и е на път да ме застигне. Дано да е само Сатурнова дупка.
Мнението беше редактирано от maxxi на 30.05.10 06:54.
Храноден - 30.05
7.30 - две филийки Вита с риба херинга
10.30 - 5 ягоди и една ябълка
14.00 - риба на фурна, зелена салата и домати със сметана
17.00 - 10 лешника
20.00- 100гр. пилешко на скара и зелева салата
30.05.10
09:36
Eeee не се вкарвай във филми :) Важността (на дадена цел) действа като необходимия огън ,който поддържа постоянството ти , но ако включиш прекалено силно огъня, сама ще изгориш в него . И не че нещо , но после изправянето е доста трудно ... ;)
Живей си живота ден за ден , без да мислиш за целите , те са само за припомняне от време на време . В крайна сметка получаваме точно толкова , колкото даваме . Съсредоточи се върху “даването” ;)
http://vbox7.com/play:6e1e94ae :P
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 30.05.10 09:39.
казано от fire.is.my.nature на 30.05.10, 09:36:
Eeee не се вкарвай във филми :) Важността (на дадена цел) действа като необходимия огън ,който поддържа постоянството ти , но ако включиш прекалено силно огъня, сама ще изгориш в него . И не че нещо , но после изправянето е доста трудно ... ;)
Живей си живота ден за ден , без да мислиш за целите , те са само за припомняне от време на време . В крайна сметка получаваме точно толкова , колкото даваме . Съсредоточи се върху “даването” ;)http://vbox7.com/play:6e1e94ae :P
Права си напълно! Зная, че е така, ама понякога изпадаме в разни настроения и състояния...
Благодаря за съветите! :)))
30.05.10
20:24
Е , да :) Напълно норамално е , особено за нас жените :) ;) Успех ! :)
Обиколка бедро 64см. 62см.
Талия 83см. 78см.
Ханш 106см. 106см.?
Бицепс 32см. 32см.
Над коляно 46см. 44см.
Кг. 70 70
Това е равносметката след точно 30дни фитнес. Днес си купих нова карта и слава богу моят инструктор си идва утре.
Определено се чувствам добре, интересно ми е да ходя в залата и го правя с удоволствие. Притесняват м есамо две неща - кракът не ми е минал и на йота и освен това не мога да си сгъна показалеца. Второто е, че малко ми лумка сърцето на последък, тоест - малко тахикардийки...но мисля, че е от времето.
Продължавам да пия ел-карнитин, отскоро започнах вит. С сутрин, както и фемимодела две пъти на ден.
Промяната, която искам да направя е в главата ми. Но тя не е свързана с фитнес, за това няма да я пиша тук.
А, да, забравих за промените, които настъпват в тялото ми - гърдите ми започват да се стопяват, както и целулитните кратери по задника ми. От едното съм доволна, от другото - хххмммм, кое е по- добро, да си дебел и да имаш цици, или ...
Мнението беше редактирано от maxxi на 31.05.10 13:13.
Макси супер си. Браво 2см от бедъра,5см талия,2см коляно при това само за един месец. Гърдичките нормално да се стопят,но няма начин трай бабо за хубoст. За целулита аз си правя масаж с утайката на кафето 3пъти седмично и наистина има резултат,но спреш ли го пак се връща. Залъгалка общо взето. Продължавай в същият дух.
Мнението беше редактирано от Hiya на 31.05.10 13:54.
Hiya, благодаря!
Обещавам повече да не мърморя. Така или иначе, все пак съм решила да не отслабвам с гладуване, а както трябва и това става по- бавно. Аз ако бях погладувала, да сега да имам и по- големи резултати. Предните пъти, обаче, когато съм отслабвала, ставах много отпусната- всичко ми се тресеше. А сега ми е много кеф, като виждам с всеки изминал ден как съм по- стегната. И хората около мен вече забелязват, че придобивам “спортна форма”. Хехе!
Благодаря за подкрепата!
Храната и тренировката от днес-
8.00- две Вита с маслинена паста
9.20 - тренировка
5мин. кростренажор
3х18 - бедрено разгъване 5кг.
3х18 - бедрено сгъване 10кг.
3х20 - аддуктор - сгъване и разгъване -10кг
3х20 - глутеус машина - 15кг.
3х15 - преси с гирички от повдигната лежанка
3х12 - пек дек
3х15 - придърпване на вертикален скрипец с широк хват - 15кг.
3х20 - изправяне до седеж
30мин кростренажор - като тук вдигнах оборотите и км., но без да съм го целяла, от само себе си стана
13.30 - риба - 50гр, 50гр. пиле, варени броколи
17.00 - две варени яйца
20.30 - риба на фурна и зелева салата
3литра вода и много нерви днес.
казано от maxxi на 31.05.10, 16:42:
Hiya, благодаря!
Обещавам повече да не мърморя. Така или иначе, все пак съм решила да не отслабвам с гладуване, а както трябва и това става по- бавно. Аз ако бях погладувала, да сега да имам и по- големи резултати. Предните пъти, обаче, когато съм отслабвала, ставах много отпусната- всичко ми се тресеше. А сега ми е много кеф, като виждам с всеки изминал ден как съм по- стегната. И хората около мен вече забелязват, че придобивам “спортна форма”. Хехе!
Благодаря за подкрепата!
С гладуване няма да постигнеш нищо хубаво,само отпусната кожа и след това завръщане на килограмите,че даже и в повече. С храна се отслабва,спираш да мислиш за това колко килограма си и резултатът ще дойде доста бързо. Продължавай да тренираш и да радваш мъжо с хубавата ти спортна форма:) Между другото сме долу горе с едни и същи мерки :)))Така,че те разбирам напълно как се чувстваш :)))
казано от Hiya на 01.06.10, 08:37:
казано от maxxi на 31.05.10, 16:42:
Hiya, благодаря!
Благодаря за подкрепата!С гладуване няма да постигнеш нищо хубаво,само отпусната кожа и след това завръщане на килограмите,че даже и в повече. С храна се отслабва,спираш да мислиш за това колко килограма си и резултатът ще дойде доста бързо. Продължавай да тренираш и да радваш мъжо с хубавата ти спортна форма:) Между другото сме долу горе с едни и същи мерки :)))Така,че те разбирам напълно как се чувстваш :)))
Хехе! Вярно- сега обърнах внимание! Да ти кажа, вече започвам да се чувствам добре и така - тоест - спира да ми пука за гк. Напоследък ми се струпаха доста ангажименти, за което съм благодарна, щото бях започнала да се смахвам, и не ми остава време да мисля за глупости. Тренирам си и гоня това да се чувствам тонизирана, харесва ми как ми се стягат мускулите и това е. Другото - ще си дойде с времето! И най- накрая се реших - трябва да отида на едно- две места и да си събера малко материали и започвам пак да творя. Няма какво да му мисля повече, с мислене не става, само с действия.
Успех и на теб! :))
Ето и днешната ми тренировка и храноден:
8.00 -две пълнозърнести Вита с шунка
9.15 - тренировка
15 мин. вело
3х18 - бедрено разгъване, 5кг.
3х15 - бедрено сгъване, 10кг.
3х20 - аддуктор - сгъване, 10кг.
3х20 - аддуктор - разгъване, 10кг.
3х20 - глутеус - 15кг.
3х15 - вдигане на гирички встрани
3х15 - вдигане на гирички пред гърди
3х15 - привеждане на скрипец за трицепс
3х15 - бицепсово редуване с гирички
3х15 - френско н амашина
3х15 - бицепсово вдигане на лост
пропуснах аеробната част и корема, защото бързах. Утре ще наваксам!
Много се зарадвах на моя инструктор! Всичко ми обясни подробно и се оказа, че Смехурко бил масажист! Ама защо не си каза в началото още, можеше и един масаж да включа в програмата, хехе
обяд - доста закъснях -
13.30 - сандвич с шунка и кашкавал
17.00- айрян
20.00 - свинска пържола на скара със салата домати и краставици
3л. вода
Ето я днешната ми тренировка:
15 мин. вело
3х18 - бедрено разгъване, 5кг.
3х15 - бедрено сгъване, 10кг.
3х20 - аддуктор - сгъване, 10кг.
3х20 - аддуктор - разгъване, 10кг.
3х20 - глутеус - 15кг.
3х15 - вдигане на гирички встрани
3х15 - вдигане на гирички пред гърди
3х15 - привеждане на скрипец за трицепс
3х15 - бицепсово редуване с гирички
3х15 - френско на машина
3х15 - бицепсово вдигане на лост
3х15 - редуване с гирички
3х10 - повдигане на крака от лежанка
пак пропуснах кардиота, но не по мое желание :(((
Храната:
8.00 - две пълнозърнести Вита със сирене екскузия 0.2% и краставичка
11.00 - ябълка, айрян,
12.30 - пилешко бутче, печено и домати и краставици
другото ще дописвам
казано от inis9 на 03.06.10, 11:11:
Макси, как е кракът? Оправи ли се или заради него не правиш кардио?
Ами още се обажда и е леко подут, но не, не е заради него - за съжаление не си разчетох правилно времето вчера, а днес ми се обадиха спешно да тръгвам :) Ще си наваксам ;)
Честит нов аватар на теб :))
9.20 - тренировка
10мин. - вело
3х18 - бедрено разгъване 5кг.
3х18 - бедрено сгъване 10кг.
3х20 - аддуктор - сгъване и разгъване -10кг
3х20 - глутеус машина - 15кг.
3х15 - преси с гирички от повдигната лежанка - 3кг.
3х12 - пек дек
3х15 - придърпване на вертикален скрипец с широк хват - 15кг.
3х15 - придърпване на вертикален скрипец с текен хват - 15кг.
3х10 - повдигане на краката от лежанка
30мин. - кростренажор
Днес направих една глупост - отидох с един по- дебел анцунг и щях да умра от горещина. Но пък и малко силичките не ми бяха достатъчно - определено чувствах, че съм поуморена. Сега два дни ще почивам и в понеделник - с нови сили!
Храната ще я пиша после!
казано от maxxi на 04.06.10, 08:48:
Днес направих една глупост - отидох с един по- дебел анцунг и щях да умра от горещина. Но пък и малко силичките не ми бяха достатъчно - определено чувствах, че съм поуморена
Същото нещо направих и аз вчера ,имах време за кардио,но тази жега ме разби. Седнах на стола и чаках партньора ми да приключи.
казано от Hiya на 04.06.10, 09:56:
казано от maxxi на 04.06.10, 08:48:
Днес направих една глупост - отидох с един по- дебел анцунг и щях да умра от горещина. Но пък и малко силичките не ми бяха достатъчно - определено чувствах, че съм поуморена
Същото нещо направих и аз вчера ,имах време за кардио,но тази жега ме разби. Седнах на стола и чаках партньора ми да приключи.
Хммм...
Тук времето е много променливо и човек не знае как да се облече. А най- тъпото е, че си носех и къс клин, но ме домързя да се проебличам :)))
Как ти действа файър-а? И аз бих го пробвала, но първо ми е малко скъпичък, а второ - не знам как ще ми се отрази на бъбреците - имам хроничан пиелонефрит.
Сигурна ли си че се мериш правилно.Не си свалила кг,а 5 см от талията и 2 от бедрото и то при жена браво ако е така ,но за да стане това значи си качила някъде мускули.
Ами меря се с един и същи шивашки метър и гледам да е на едно и също място. А за кг. не мога да съм сигурна, защото всеки път като се измеря ми показва различно. Сутринта се качих и показа с близо два по- малко, но не му вярвам - всеки ден ме мери различно.
Талията ми определено е друга - щом преди мъжът ми ме питаше дали не съм бременна... Най- голяма разлика виждам там. Въпреки, че днес се снимах пак, за да се опитам да сравня резултати и ми се струва, че кракът е започнал също да се пооформя.
Мнението беше редактирано от maxxi на 04.06.10 12:07.
Вчерашният ми храноден:
8.00 - 70гр. печено пилешко месо
11.00 - ябълка
12.30 - печено пилешко месо, краставица
14.00- краставица
15.00- ябълка
21.00- китайска салата с кълнове, кръставици, зеле, 2 лъжици пилешко със зеленчуци и бамбук
3литра вода
С удоволствие установих, че бицепсът ми в отпуснато състояние е станал 30см. /беше 32/, а в стегнато - 33см!
Мнението беше редактирано от maxxi на 05.06.10 15:14.
Днес и утре съм почивка от тренировки, както и от малкия. Поспах следобяд, не съм фен на следобедния сън, тъй като много ми размътва главата.
А храната днес-
8.30- смесени ядки - 3супени лъжици със сиране
11.00 - 3в1
12.30 -пилешко горно бутче на фурна със салата, 1 лъжица ориз по китайски
15.00 - 100гр. чийз кейк с малини
19.00 - 50гр. свинска пържола
21.00 - люто - кисела китайска супа, салата от соеви кълнове с бели и черни гъби
3литра вода,
2 чаши вино
Мнението беше редактирано от maxxi на 05.06.10 19:54.
казано от maxxi на 04.06.10, 10:13:
казано от Hiya на 04.06.10, 09:56:
[quote author=“maxxi” date=“1275630499”
Хммм...
Тук времето е много променливо и човек не знае как да се облече. А най- тъпото е, че си носех и къс клин, но ме домързя да се проебличам :)))
Как ти действа файър-а? И аз бих го пробвала, но първо ми е малко скъпичък, а второ - не знам как ще ми се отрази на бъбреците - имам хроничан пиелонефрит.Като изключим,че е без йохимбин съм доволна. Изтрещяваме на макс, апетит никакъв,доста топло ми става на моменти,превъзбуденост. Килограми +-1 ,не издържах днес и грабнах метъра ииии от талията 5см ги няма, ханша -2,гърди +3,раменен пояс +5,краката не мърдът,но нищо има време.
Макси
Продуктът е предназначен за лица 18-50 години и не се препоръчва на бременни и кърмящи, хора със здравословни проблеми, както и такива ползващи медикаменти. Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар.
А за цената не се замисляй.
Благодаря ти! Хехе! Скоро не възнамерявам да бъда бременна, пък кърменето го отказах. 8 месеца стигат за всяка нормална жена. No more!
Ноооо.....
Хммм...доста се колебая, а консултация ако направя с моя лекар, резултатът ще е нулев. Тя беше против ел- карнитина, за това, със сигурност ще е категорично против.
А тези резултати са впечатляващи! За колко време от първия прием?
Мнението беше редактирано от maxxi на 05.06.10 20:38.
Както си прецениш Макси,но все пак изчакай някой с по-голям опит да се изкаже. От 25май с 1 ден пропуск.
Хорааааа! Спах 12 часа! Непробудно! Чудо на чудесата! Майка взе малкия вчера и е било голям цирк, разигравал я е преди да заспи, после са самонаказвал и самоосвобождавал, но по дяволите, аз спах 12 часа!
Направо не мога да повярвам....
казано от maxxi на 06.06.10, 08:00:
Хорааааа! Спах 12 часа! Непробудно! Чудо на чудесата! Майка взе малкия вчера и е било голям цирк, разигравал я е преди да заспи, после са самонаказвал и самоосвобождавал, но по дяволите, аз спах 12 часа!
Направо не мога да повярвам....
Това беше много сладко и смешно :)
И така -
днес помолих мъжа ми да измери и другите ми мерки, на които до сега не обръщах внимание, но реших, че е важно.
107- раменен пояс
58 - гръдна обиколка
37 - прасец
казано от old_man на 06.06.10, 17:19:
казано от maxxi на 06.06.10, 16:16:
58 - гръдна обиколка58 хмм... ;-)
Това хубаво ли е? или...
И така -
днес помолих мъжа ми да измери и другите ми мерки, на които до сега не обръщах внимание, но реших, че е важно.
107- раменен пояс
58 - гръдна обиколка
37 - прасец
Макси, това за гръдната май си го объркала. Сигурно става дума за обиколка на бедрото ;-P .
казано от maxxi на 06.06.10, 17:26:
казано от old_man на 06.06.10, 17:19:
58 - гръдна обиколка58 хмм... ;-)
Това хубаво ли е? или...
Най-вероятно нещо си сгрешила....гръдната ти трябва да е поне 85-90, а защо не и 100 см. Или?
казано от maxxi на 06.06.10, 17:31:
Хаха! Ясно!
Ами как да я измеря правилно?
Гръдната се мери през средата на гърдите вдишал и след това издишал.
казано от karpi на 06.06.10, 17:33:
казано от maxxi на 06.06.10, 17:31:
Хаха! Ясно!
Ами как да я измеря правилно?Гръдната се мери през средата на гърдите вдишал и след това издишал.
Хаха! Благодаря!
Еми да, и аз много се смях преди малко!
Та - издишал - 98см., а вдишал - 101
и между другото - май е станала грешка и в бицепса - отпуснат - 30, стегнат - 32.
Имам питане -
стречингът кога се прави? След кардиото или преди него?
И още едно питане - казвайте за храната, моля!
Днес-
10.00 - както казах - спах 12 часа - 1/2 грейпфрут, 2 пшеничени житенки, 20гр. ементал
12.30 - пастърва на фурна, зелева салата, 2 лъжици ориз със зеленчуци по китайски
16.00 - ябълка
16.30 - пуканки
18.30 - две хапки свинска пържола, че огладнях, а пилето не беше готово
20.00 - пилешко бутче на скара, зелена салата
3 литра вода, като до края на деня ще мине 3литра.
Мнението беше редактирано от maxxi на 07.06.10 05:35.
Хих! Ужасон - малкият се разболя и ме върна в първи клас. Тази седмица само две тренировки имам - в понеделник и в сряда. Утре също няма да мога да отида, защотото не е на градина. А на всичкото отгоре ме гони гаден ПМС и ми се иска да погълна всичката джънк на света. А, да, забравих - в понеделник имам и изпит...
Абе, гадория.....
Да се запиша и аз -
след вчерашното ядене като за световно, днес съм вече добре и не изпитвам такова неистово желание да погълна света.
Та, вчера -
10.00 - две пшевичени житенки - закусих късно, защото ходих да давам кръв и може би за това така ми тръгна после денят
11.30 - ябълка, бонбон Линдт
12.00 - две свински пържоли на скара - около 200гр. - бяха малки, една филийка Вита
14.00 - половин порция люто - кисела китайска супа
16.30 - другата половина от супата
20.00 - пак люто - кисела супа, ама цяла порция и китайска салата с гъби и бамбук
Хъъмм, сега като го написах не ми се вижда чак толкова много, ама вчера имах чувството, че съм тотално ненаситна :)))
Днес -
8.30 - две Вита със сирене Екскузия 0.2%, резенчета шунка и краставичка
11.30 - капучино с една лъжичка захар
12.30 - свинки котлет, около 150гр, домати и сраставица
16.00 - морков
17.00 - 6маслини
за вечеря ще има талапия на фурна със салата
вода - и двата дни около 3литра.
Много ме е яд, че не мога да ходя на тренировки. Единственото ми движение бяха разходките в зоологическата градина.
Това може и да прозвучи ужасяващо ужасно, но трите безсънни нощи, изпитът, който ми виси и болестта на малкия, както и моята собствена, ми подействаха като същински фетбърнър. Направо не мога да си позная коляното!
Чудя се, ако не оздравея до вторник, дали е разумно да ходя на фитнес?