08.06.10
20:48
Здравейте пичове , значи утре заминавам на Дюни и се чудя какъв протеин да си взема за там, тъй като незнам как ще съм с храната. Имам стаж и ще се работи. Колебая се дали да взема Сайвешън Уей или Нитропроген на Трек. Значи единия се усвоява бързо а другия е с казеин и яйчен и суроватъчен и би трябвало да се усвои по бавно и да ме зареди за повече. Какво да избера!
Мерси ! Успех на всички! :-P
ако няма да тренираш бих заложил на втория или някоя друга матрица, meal replacement.
казано от djordje на 08.06.10, 20:56:
ако няма да тренираш бих заложил на втория или някоя друга матрица, meal replacement.
х2
08.06.10
22:21
Жалко,че Нитрото е 1800 грама и няма да ми стигне ако взимам по 80 гр. на ден - там съм за 40 дена
Нитрото е по-удачния вариант в твоя случай. Не знам какво ще работиш в Дюни, но ако не си в кухнята или сервитьор, където можеш да похапваш в изобилие и по всяко време, яденето по 3 пъти ден с храна като в стол в Студентски град. Лошото е, че нямаш много какво да купуваш от местните магазини - само килело мляко и сладки неща - ако искаш да пазаруваш стабилна храна трябва да отскачаш до Созопол или Приморско.
Мнението беше редактирано от NightElf на 08.06.10 23:21.
09.06.10
05:16
Аз бих си взел казеин за през деня, ако нямаш възможност да се храниш често. Казеина ще те държи няколко часа зареден с аминокиселини, за разлика от суроватката.
09.06.10
09:54
Ами сервитъор ще бъда....аз онзи ден поръчах Сайвейшън , но явно ще взема Нитрото. Макар,че незнам дали с една доза на ден 40 гр. , има много смисъл :(
09.06.10
10:02
Е... ти смяташ да се прехранваш с протеин на прах ли?
09.06.10
12:28
Не разбира се ,но незнам как ще е там с храната....
казано от NightElf на 08.06.10, 23:21:
Нитрото е по-удачния вариант в твоя случай. Не знам какво ще работиш в Дюни, но ако не си в кухнята или сервитьор, където можеш да похапваш в изобилие и по всяко време, яденето по 3 пъти ден с храна като в стол в Студентски град. Лошото е, че нямаш много какво да купуваш от местните магазини - само килело мляко и сладки неща - ако искаш да пазаруваш стабилна храна трябва да отскачаш до Созопол или Приморско.
Мхм, полека да яде сервитьора... Всичко качествено в кухнята се яде от готвачите и разбира се от гостите, макар че при тях е до късмет. Не очаквай свястна храна, нагласяй се за остатъци от лазани, пици, мусаки, панирани пилешки хапки и тук-там някое кюфте/кебапче от българските вечери.
09.06.10
13:35
казано от VEGATA на 09.06.10, 12:52:
казано от NightElf на 08.06.10, 23:21:
Мхм, полека да яде сервитьора... Всичко качествено в кухнята се яде от готвачите и разбира се от гостите, макар че при тях е до късмет. Не очаквай свястна храна, нагласяй се за остатъци от лазани, пици, мусаки, панирани пилешки хапки и тук-там някое кюфте/кебапче от българските вечери.
Потрес...как съм свикнал на добра храна :Д Значи по-добре Про гена
казано от blagovest17 на 09.06.10, 13:35:
Преди години, когато бях ученик и отидох да работя там, беше голям стрес за мен откъм хранене - бях свикнал да се храня по 8 пъти на ден, а там изведнъж свалих на 3 пъти. Първата седмица - страшен глад. Но си имай предвид, че като сервитьор имаш някои привилегии, най-малкото можеш да си създадеш връзки с работещите в кухнята, обстановката е приятелска и големи далавери стават :D
Абе като цяло си важи правилото - който търси намира. Фитнес в който да тренираш там ще имаш. Но се примири се с мисълта, че ще свалиш някой килограм, все пак отиваш на море и купони ;)
Мнението беше редактирано от NightElf на 09.06.10 13:49.
09.06.10
13:49
казано от NightElf на 09.06.10, 13:47:
казано от blagovest17 на 09.06.10, 13:35:
Преди години, когато бях ученик и отидох да работя там беше голям стрес за мен откъм хранене - бях свикнал да се храня по 8 пъти на ден, а там изведнъж свалих на 3 пъти. Първата седмица - страшен глад. Но си имай предвид, че като сервитьор имаш някои привилегии, най-малкото можеш да си направиш връзки с работещите в кухнята, големи далавери стават :D
Абе като цяло си важи - който търси намира. Фитнес в който да тренираш там ще имаш. Примири се с мисълта, че ще свалиш някой килограм обаче ;)
Абе то и без тва треа да сваля малко....ама ще видиме ,знам ,че доста хора има от Перник там