08.06.10
20:48
Здравейте пичове , значи утре заминавам на Дюни и се чудя какъв протеин да си взема за там, тъй като незнам как ще съм с храната. Имам стаж и ще се работи. Колебая се дали да взема Сайвешън Уей или Нитропроген на Трек. Значи единия се усвоява бързо а другия е с казеин и яйчен и суроватъчен и би трябвало да се усвои по бавно и да ме зареди за повече. Какво да избера!
Мерси ! Успех на всички! :-P
ако няма да тренираш бих заложил на втория или някоя друга матрица, meal replacement.
ако няма да тренираш бих заложил на втория или някоя друга матрица, meal replacement.
х2
08.06.10
22:21
Жалко,че Нитрото е 1800 грама и няма да ми стигне ако взимам по 80 гр. на ден - там съм за 40 дена
Нитрото е по-удачния вариант в твоя случай. Не знам какво ще работиш в Дюни, но ако не си в кухнята или сервитьор, където можеш да похапваш в изобилие и по всяко време, яденето по 3 пъти ден с храна като в стол в Студентски град. Лошото е, че нямаш много какво да купуваш от местните магазини - само килело мляко и сладки неща - ако искаш да пазаруваш стабилна храна трябва да отскачаш до Созопол или Приморско.
Мнението беше редактирано от NightElf на 08.06.10 23:21.
09.06.10
05:16
Аз бих си взел казеин за през деня, ако нямаш възможност да се храниш често. Казеина ще те държи няколко часа зареден с аминокиселини, за разлика от суроватката.
09.06.10
09:54
Ами сервитъор ще бъда....аз онзи ден поръчах Сайвейшън , но явно ще взема Нитрото. Макар,че незнам дали с една доза на ден 40 гр. , има много смисъл :(
09.06.10
10:02
Е... ти смяташ да се прехранваш с протеин на прах ли?
09.06.10
12:28
Не разбира се ,но незнам как ще е там с храната....
Нитрото е по-удачния вариант в твоя случай. Не знам какво ще работиш в Дюни, но ако не си в кухнята или сервитьор, където можеш да похапваш в изобилие и по всяко време, яденето по 3 пъти ден с храна като в стол в Студентски град. Лошото е, че нямаш много какво да купуваш от местните магазини - само килело мляко и сладки неща - ако искаш да пазаруваш стабилна храна трябва да отскачаш до Созопол или Приморско.
Мхм, полека да яде сервитьора... Всичко качествено в кухнята се яде от готвачите и разбира се от гостите, макар че при тях е до късмет. Не очаквай свястна храна, нагласяй се за остатъци от лазани, пици, мусаки, панирани пилешки хапки и тук-там някое кюфте/кебапче от българските вечери.
09.06.10
13:35
Мхм, полека да яде сервитьора... Всичко качествено в кухнята се яде от готвачите и разбира се от гостите, макар че при тях е до късмет. Не очаквай свястна храна, нагласяй се за остатъци от лазани, пици, мусаки, панирани пилешки хапки и тук-там някое кюфте/кебапче от българските вечери.
Потрес...как съм свикнал на добра храна :Д Значи по-добре Про гена
Преди години, когато бях ученик и отидох да работя там, беше голям стрес за мен откъм хранене - бях свикнал да се храня по 8 пъти на ден, а там изведнъж свалих на 3 пъти. Първата седмица - страшен глад. Но си имай предвид, че като сервитьор имаш някои привилегии, най-малкото можеш да си създадеш връзки с работещите в кухнята, обстановката е приятелска и големи далавери стават :D
Абе като цяло си важи правилото - който търси намира. Фитнес в който да тренираш там ще имаш. Но се примири се с мисълта, че ще свалиш някой килограм, все пак отиваш на море и купони ;)
Мнението беше редактирано от NightElf на 09.06.10 13:49.
09.06.10
13:49
Преди години, когато бях ученик и отидох да работя там беше голям стрес за мен откъм хранене - бях свикнал да се храня по 8 пъти на ден, а там изведнъж свалих на 3 пъти. Първата седмица - страшен глад. Но си имай предвид, че като сервитьор имаш някои привилегии, най-малкото можеш да си направиш връзки с работещите в кухнята, големи далавери стават :D
Абе като цяло си важи - който търси намира. Фитнес в който да тренираш там ще имаш. Примири се с мисълта, че ще свалиш някой килограм обаче ;)
Абе то и без тва треа да сваля малко....ама ще видиме ,знам ,че доста хора има от Перник там