04.10.09
16:43
.......................
Темата беше редактирана от s1m3on на 06.10.09 13:16.
казано от s1m3on на 04.10.09, 16:43:
Според вас имам ли някаква разлика, от преди и сега. Тренирам на лостове и у нас лицеви. Кофичките са ми трудни за правене и не ги мога. Ето няколко снимки
http://s1m3on.snimka.bg/other/moreto.314010.9170611 - 2007 година
http://s1m3on.snimka.bg/sea/moreto-2009.409599.14348444 - 2009 година
Първата е в началото като почнах да ходя на лостовете.
Втората е преди няколко дни, надявам се да има ефект.
За 2 години, абсолютно никакви подобрения, освен тези милиметри в следствие на растежа ти и годините, незнам как си тренирал, но прогреса от 1 снимка до 2 снимка се прави точно за 1 месец в фитнеса. Освен това, нищо не каза, как тренираш, ходиш ли на фитнес, колко килограма си, колко си висок, повече от 170/50 не ти давам аз иначе, как се храниш и т.н? За прогрес на тези снимки, неможе да става дума, поне според мен. :-(
Мнението беше редактирано от El padre на 04.10.09 17:09.
........................
Мнението беше редактирано от s1m3on на 06.10.09 13:17.
04.10.09
17:31
Абе аз прогрез невижда, тва е за цели 2 години како си написал. Съгласен см с Pandiz е това е следсвие от разтежа ти.
В първия си пост си написал че тренираш от 2 години във втория 1 месец? Хах.
Тея 5,6 набирания не са нищо за тебе, само гуменките ти тежат.
казано от p17bull на 04.10.09, 17:31:
Абе аз прогрез невижда, тва е за цели 2 години како си написал. Съгласен см с Pandiz е това е следсвие от разтежа ти.
В първия си пост си написал че тренираш от 2 години във втория 1 месец? Хах.
Тея 5,6 набирания не са нищо за тебе, само гуменките ти тежат.
За 2 години лостове, само 5 набирания и неможеш кофички?
За жалост си мръднал твърде малко за две години. Опиши как точно тренираш и ще помогнем както можем за да се напреднеш.
Мнението беше редактирано от usgsus на 04.10.09 18:24.
......................................
Мнението беше редактирано от s1m3on на 06.10.09 13:17.
казано от s1m3on на 04.10.09, 17:17:
1,75 съм някъде, бях 55 килограма ( бая слаб бях ) за сега държа 60 килограма.
Редовно тренирам от 1 месец, в началото на лост правех 2 набирания едвам, сега правя 5-6 набирания. В нас правя лицеви упори и упражнението което четох от този сайт за трицепс. Не ми се ходи на фитнес да тренирам. Ям всичко без зелева манджа :):)
Да разбирам ли, че тренираш от месец?
Що се отнася до маса не си мръднал никак. Фактът, че си увеличил набиранията показва, че напредък ве пак има. Имай предвид, че при начинаещите се случват много адаптации на ниво нервна система и затова в началото може да се подобрят доста силовите постижения без значителна промяна в мускулната маса.
04.10.09
19:12
s1m3on започвай да ядеш.Ако искаш да постигнеш нещо трябва да ядеш!
Както казват сумистите: истинското ядене започва след когато се натъпчеш до гушата с храна :)
казано от Powerg3n3ratoR на 04.10.09, 19:12:
s1m3on започвай да ядеш.Ако искаш да постигнеш нещо трябва да ядеш!
х2!
Ако щеш да се скъсаш да висиш по лостовете, нищо няма да стане, ако не започнеш да се храниш в такива количества и с такива продукти, които да осигуряват мускулен растеж.
За 2 години съм качвал 20 килограма, а за половин година съм свалял 25-27. изводът е ясен - храната е ключът към метаморфозата :)
05.10.09
04:26
Ами много хубаво ,че ядеш всичко и нямаш претенции.Въпроса е каква храна ядеш,колко на често и в какви количества.При положение ,че си 60 кг 175см на 21 години мога да си направя извода , че не е достатъчно.На твоите килограми и стаж не виждам смисъл от протеин.
Както и да е, тренираш от 2 месеца, не можеш да очакваш чудеса ,било то от фитнес или от тренировка на лостове.Може да споделиш как тренираш на тези лостове-колко серии,какви упражнения ,колко на често и също тези 5-6 набирания с какъв хват ги правиш.
Ти като отидеш ма лостовете щом не правиш кофички,само 1-2 серий набирания ли правиш.Ако е така и 10 години няма да ти стигнат да постигнеш нещо.При твоите кг е срам да не можеш да правиш упражнения със собствено тегло.
Зелевата манджа(макар това да е много общо),не точно част от диетата за качване.
Не ми се вярва да се храниш 6-7 пъти на ден.Опитай това и масата и силата ще се качат.
И какво значи че не можеш да правиш кофички.Къде е проблема ръцете,гърдите?
Използвай по ниска успоредка ако те е страх от падане.
...................................
Мнението беше редактирано от s1m3on на 06.10.09 13:18.
казано от s1m3on на 05.10.09, 11:57:
казано от Biad__ на 05.10.09, 09:29:
Ти като отидеш ма лостовете щом не правиш кофички,само 1-2 серий набирания ли правиш.Ако е така и 10 години няма да ти стигнат да постигнеш нещо.При твоите кг е срам да не можеш да правиш упражнения със собствено тегло.
Зелевата манджа(макар това да е много общо),не точно част от диетата за качване.
Не ми се вярва да се храниш 6-7 пъти на ден.Опитай това и масата и силата ще се качат.
И какво значи че не можеш да правиш кофички.Къде е проблема ръцете,гърдите?
Използвай по ниска успоредка ако те е страх от падане.6-7 ПЪТИ НЕ, НО ЕДНО 4 ПЪТИ СИ ЯМ, ДАЖЕ ПОНЯКОГА И 5 :)
Еми щом 4 хранение не ти стигат да покачиш маса, или храната е некачествена, или ти трябва повече!
П.С: И не пиши с главни букви!
Мнението беше редактирано от El padre на 05.10.09 12:50.
Нещо подобно правя :):) http://www.bb-team.org/exercise/1183/
Мнението беше редактирано от s1m3on на 05.10.09 17:24.
казано от s1m3on на 05.10.09, 17:24:
Важното, е да го чувстваш.
05.10.09
17:57
Не се ограничавай! Прави каквото се сетиш.
Поздраввеления! Това нещо се казва набирания.Според хвата както си разбрал може да акцентираш върху различни части от гърба.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 05.10.09 19:50.
........................
Мнението беше редактирано от s1m3on на 06.10.09 13:18.
казано от s1m3on на 06.10.09, 08:23:
Не искам да ходя на фитнес, поради факта, че ако не ходя редовно при фитнеса няма да имам ефект. Бързо развитие на мусколите и ако спра да ходя все едно парите така сам си ги дал на вятъра :)
Говориш пълни глупости, ама пълни, разбира се, че ако спреш да тренираш и спреш да ядеш, както когато си тренирал и започнеш да гладуваш всичко си отива.
казано от Pandiz на 06.10.09, 08:29:
Не искам да ходя на фитнес, поради факта, че ако не ходя редовно при фитнеса няма да имам ефект. Бързо развитие на мусколите и ако спра да ходя все едно парите така сам си ги дал на вятъра :)
Говориш пълни глупости, ама пълни, разбира се, че ако спреш да тренираш и спреш да ядеш, както когато си тренирал и започнеш да гладуваш всичко си отива.
Имам приятели които ходят на фитнес, единият един месец не беше ходил и вече няма никакъв ефект, мусколната маса която беше натрупал изчезнаха. А корема му е нямам коментар.
Зависи и от самите тренировки. Много хора тренират изключително безсмислено, така че не е за учудване, че смъкват бързо.
казано от s1m3on на 06.10.09, 17:17:
Имам приятели които ходят на фитнес, единият един месец не беше ходил и вече няма никакъв ефект, мусколната маса която беше натрупал изчезнаха. А корема му е нямам коментар.
А без фитнес мислиш че ефекта ще е по-добър ли?
казано от s1m3on на 06.10.09, 17:17:
казано от Pandiz на 06.10.09, 08:29:
Зависи каква маса си натрупал.АКо си ходил 1-2 месеца без идея да си имаш какво правиш,нормално е за 1 месец да заличиш “ефекта”.
Но хора,които са сериозни и знаят какво искат,само абсолютна липса на време може да ги накара да спрат тотално с всякакви тренировки и пак ще намерят 3-4 ч седмично за да се подържа постигнатото.
А и външния вид издава не толкова как тренираш,а как,какво и кога ядеш.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 06.10.09 22:01.
ами аз вече почти два месеца ходя на лостове и определено, ми казват и други че имам ефект от ходенето :)
13.10.09
14:17
казано от s1m3on на 12.10.09, 22:11:
вЧЕРА ИЗЯДОХ ЦЯЛА ТАВА ПИЦА :ДДД
Продължавай така и след 20 години може да имаш още 10 кг маса отгоре :lol: !..
Не искам да проявявам негативизам,но само това излиза от мен като гледам постовете ти!..
Я се хвани в ръце,тва дет си го видял и чул не е било в следствие на спряните тренировки а в следствие на неправилно хранене..
Стягай се,ако мислиш да правиш нещо по-добре си изкарай добра тр.програма,яж кат’ за първо време каквото ти падне и не може да нямаш напредък ;) ...
Да ви питам, тия колани дето се слагат докато тренираш уж да сваляш по-лесно...имат ли някаква полза?
14.10.09
15:46
казано от miko на 14.10.09, 15:07:
Да ви питам, тия колани дето се слагат докато тренираш уж да сваляш по-лесно...имат ли някаква полза?
НЕ!
Toва са три снимки от това лято, като започнах отново на лостовете.
Няма кой знае какъв резултат. http://www.bb-team.org/gallery/121525/
Аве човек спри да се снимаш и да се правиш на смешник.Ти дори и без тренировки ще имаш ефект ако се храниш като хората.Яж по 5 пъти на ден.Много протеин на всяко хранене и наи-простото-яж бял хляб(доста си клечав).Сигурно майкати има 2пъти по голяма ръка от тебе.Важно е да ядеш много, но много по 5 пъти на ден ,а не цял ден да си гладен и вечерта да се натъпчеш с пица.Пицата също е добра храна за теб, но ако я комбинираш премерно с 5 яйца или с литър мляко.Тренирай на лостовете през ден.Като се набираш гледаи да направиш най-малко 50-60 набирания общо,ако ще и по 1 повтарение.Гледаи да правиш и наи- малко по 30 кофи на тренировка иначе няма смисал.Спазваи тези неща и след полвин година ще се харесаш.
Мнението беше редактирано от PULLUP на 09.06.10 17:33.
09.06.10
18:45
Аз виждам разлика в снимките......на първата нямаш косми на краката,на втората имаш-пораснали са ....добър прогрес.БРАВО!!! :D :D.A и момичетата са по-ЯКИ от тебе.Пич,в яденето е истината.
Мнението беше редактирано от ChaosTerror на 09.06.10 18:59.
Почвай фитнеса!За 6 месеца в 4 дневен сплит качих 4 см в мишницата без нмикакви добавки (без да съм тренирал преди това).А ти за 2 години си качил максимум 1…Разбира се, зависи от тренировките ти, но все пак...
Днес реших да си направя експеримент. Правих кофички за пръв път правя близо 4, 5 кофички не пълни, немога да се изправя иначе :Д
LOL бая са те нахранили в тая тема, но това би трябвало само да те мотивира, ако и от това не можеш да се мотивираш, едва ли от нещо дргуго би могъл ! Трябва да ядеш много, ама не много на едно ядене, а много на ден по 5-6 пъти, намали чикиите в нормални граници и трябва да започнеш да вдигаш щанги за да пораснеш. С лостовее не мжеш да тренираш цялото тяло и не е същото, като щангите защото - КЛЕК, ЛЕГ И ТЯГА са упръжнеията, които превръщат момчетата в мъже :D
Успех !
Амаа туи кофичките били добри, Днес има напрежение над гърдите, бицепс, трицепс. Днес мисля пак да направя някоя серия :D