Smells like...teen spirit :)

26.03.05
23:04

Така, пускам тая тема понеже е важно да уточним, че всеки занимаващ се с фитнес не трябва само да изглежда добре, а и да...ухае добре :lol:  Не говорим за залите, там незнам кво е, щот трейнвам вкъщи, ама едва ли е мноо хубаво :) Говорим по принцип.
Та я кажете ква козметика ползвате за целта. Аз си взех едно сухо адидасче и щом се търпя, начи действа :)
Ау, ама най-зле едва ли е в самите зали, а в съблекалните. Там уханието на спарени ма*ури се смесва с това на дезодорантите и става ммм  :shock:  :lol:

26.03.05
23:09

от ефтинийките ползвам суха нивеа, синята Malizia, DARE; HUGO BOSS - любимият ми парфюм....
ЕДИТ:
е ма тия неща не ги ползвам в залата де :D ....много ме дразни некой кат’ изпръска половин флакон и оди му обеснявай че не можеш да дишаш :twisted:

26.03.05
23:09

абе понякога става тва мания и е ужас някви гейчета се контят неможеш да ползваш съблекалните от тях ае ужас са тея. Според мен само до хигиена са нещата, че иначе доста кофти за болести и т.н. ако се испотиш яко и т.н. доста кофти, но тия гадни адидастчета мани ти :) да са здравословни. Другото е етикет нали за скъп парфюм и т.н. можеби, но то според случая

27.03.05
01:35

за тия ролките и за сухите съм чувал че били вредни щот ти запушвалуи порите и не може да ти излиза нормално потта :evil: Иначе за тренировка кво толкова да се гласиш не виждам,аз се пръскам с един DOVE,може да е женски,ама си мирише на чист сапун  и е страшно ефективен,много е свежо с него (пояснение:не съм гей).иначе като излизам с Eclat на oriflame

[V

27.03.05
05:39

Абе братлета вие сте изпаткали бе ...  :lol:  Отивам Потя се Намирисвам се и си фатам патя ... все пак за 10 мин. път няма да ми стане нищо толква ако не съм се надундулилал  :P

Аз се къпя в залата като си ползвам сапун палмолив след това преди да се облека нанасям за под мишници меннен спеед стик след което следва партфюм галерия.За бръснене ползвам други неща.

HE

27.03.05
10:49

Абе в личната хигиена е истината. Вчера докато тренирах имаше едно порче което разнасяше зловония откъдето и да минеше - направо ми се насълзяваха очите идваше ми чак да го изхвърля от залата  :twisted: ! А иначе като парфюми ползвам Хуго Бос и Ултравиолет.

27.03.05
12:09

:)Хубава тема !
Адски много държа на добрата поддръжка на тялото.Като се започне от млека за тяло,кремчета ,лосиони,парфюми..Обичам скъпата и качествена козметика.В момента използвам Шанел Алюр Спорт и Ехо на Давидоф.Друг фаворит ми е CK Truth ,но той е по-лекичък и летен аромат и още ми е рано за него :)За декоративна козметика няма да изпадам в подробности:)

27.03.05
12:25

И спред мене хигиената му е майката.А иначе ползвам против изпотяване ELVIE на ORIFLAME и  деодорант ADIDAS да вуня хубаво хихи.Иначе любимият ми парфюм е Santiago.

27.03.05
16:40

След тренировка хвърлям един душ , и работата се оправя.

27.03.05
17:05

[quote author=“master”]След тренировка хвърлям един душ , и работата се оправя.

тва е истината-след тренировка в банята

27.03.05
21:50

На мен любимият ми парфюм е Роко Бароко още от край време незнам що просто съм му свикнал и друго ме отвращава и ми е кофти.
по-здрави

27.03.05
22:40

Е... че то какво има да му чепкаме толкоз по въпроса... :)
Тренировка, после веднага къпане.
Иначе... кефи ме Арктик Айс серията, нея ползвам, много доволен. Жилет са си пичове. Едно парфюмче ... де да знам ,сега някаква Галерия мятам... и това е.

А много парфюми и т.н. не ползвам постоянно. Важно да си чист и хигиенизиран и да не фунтиш на спарени... охлюви. Пък ся... тез дето се заливат с парфюми с повод и без повод... КАто имат пари, да хвърлят, аз нямам.

Айде и приятна воня по съблекалните :P :lol:

п.п. Ей за т’ва тренирам на открито главно :P

AR

30.03.05
00:16

Че в къпането е истината е ясно.Ако залата в която тренирам ми е далечко предпачитам да се изкъпя там.А иначе като козметика има едни готини спрейове за краката,наистина действат този които аз ползвам се нарича “foot works” и е на орифлейм ако не се лъжа,а иначе дезодоранта ми си е в сака като ходя да тренирам.
Много мразя неща като някакви порчета както вие им викате то си има един лаф “Гъза си с рози накичи насраното да не личи” та като се напръскат с накакви тежки долнопрабни парфюмчета направо ме убиват!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1