26.03.05
23:04
Така, пускам тая тема понеже е важно да уточним, че всеки занимаващ се с фитнес не трябва само да изглежда добре, а и да...ухае добре :lol: Не говорим за залите, там незнам кво е, щот трейнвам вкъщи, ама едва ли е мноо хубаво :) Говорим по принцип.
Та я кажете ква козметика ползвате за целта. Аз си взех едно сухо адидасче и щом се търпя, начи действа :)
Ау, ама най-зле едва ли е в самите зали, а в съблекалните. Там уханието на спарени ма*ури се смесва с това на дезодорантите и става ммм :shock: :lol:
26.03.05
23:09
от ефтинийките ползвам суха нивеа, синята Malizia, DARE; HUGO BOSS - любимият ми парфюм....
ЕДИТ:
е ма тия неща не ги ползвам в залата де :D ....много ме дразни некой кат’ изпръска половин флакон и оди му обеснявай че не можеш да дишаш :twisted:
абе понякога става тва мания и е ужас някви гейчета се контят неможеш да ползваш съблекалните от тях ае ужас са тея. Според мен само до хигиена са нещата, че иначе доста кофти за болести и т.н. ако се испотиш яко и т.н. доста кофти, но тия гадни адидастчета мани ти :) да са здравословни. Другото е етикет нали за скъп парфюм и т.н. можеби, но то според случая
за тия ролките и за сухите съм чувал че били вредни щот ти запушвалуи порите и не може да ти излиза нормално потта :evil: Иначе за тренировка кво толкова да се гласиш не виждам,аз се пръскам с един DOVE,може да е женски,ама си мирише на чист сапун и е страшно ефективен,много е свежо с него (пояснение:не съм гей).иначе като излизам с Eclat на oriflame
27.03.05
05:39
Абе братлета вие сте изпаткали бе ... :lol: Отивам Потя се Намирисвам се и си фатам патя ... все пак за 10 мин. път няма да ми стане нищо толква ако не съм се надундулилал :P
27.03.05
08:55
Аз се къпя в залата като си ползвам сапун палмолив след това преди да се облека нанасям за под мишници меннен спеед стик след което следва партфюм галерия.За бръснене ползвам други неща.
27.03.05
10:49
Абе в личната хигиена е истината. Вчера докато тренирах имаше едно порче което разнасяше зловония откъдето и да минеше - направо ми се насълзяваха очите идваше ми чак да го изхвърля от залата :twisted: ! А иначе като парфюми ползвам Хуго Бос и Ултравиолет.
:)Хубава тема !
Адски много държа на добрата поддръжка на тялото.Като се започне от млека за тяло,кремчета ,лосиони,парфюми..Обичам скъпата и качествена козметика.В момента използвам Шанел Алюр Спорт и Ехо на Давидоф.Друг фаворит ми е CK Truth ,но той е по-лекичък и летен аромат и още ми е рано за него :)За декоративна козметика няма да изпадам в подробности:)
27.03.05
12:25
И спред мене хигиената му е майката.А иначе ползвам против изпотяване ELVIE на ORIFLAME и деодорант ADIDAS да вуня хубаво хихи.Иначе любимият ми парфюм е Santiago.
27.03.05
17:05
[quote author=“master”]След тренировка хвърлям един душ , и работата се оправя.
тва е истината-след тренировка в банята
На мен любимият ми парфюм е Роко Бароко още от край време незнам що просто съм му свикнал и друго ме отвращава и ми е кофти.
по-здрави
Е... че то какво има да му чепкаме толкоз по въпроса... :)
Тренировка, после веднага къпане.
Иначе... кефи ме Арктик Айс серията, нея ползвам, много доволен. Жилет са си пичове. Едно парфюмче ... де да знам ,сега някаква Галерия мятам... и това е.
А много парфюми и т.н. не ползвам постоянно. Важно да си чист и хигиенизиран и да не фунтиш на спарени... охлюви. Пък ся... тез дето се заливат с парфюми с повод и без повод... КАто имат пари, да хвърлят, аз нямам.
Айде и приятна воня по съблекалните :P :lol:
п.п. Ей за т’ва тренирам на открито главно :P
30.03.05
00:16
Че в къпането е истината е ясно.Ако залата в която тренирам ми е далечко предпачитам да се изкъпя там.А иначе като козметика има едни готини спрейове за краката,наистина действат този които аз ползвам се нарича “foot works” и е на орифлейм ако не се лъжа,а иначе дезодоранта ми си е в сака като ходя да тренирам.
Много мразя неща като някакви порчета както вие им викате то си има един лаф “Гъза си с рози накичи насраното да не личи” та като се напръскат с накакви тежки долнопрабни парфюмчета направо ме убиват!