Съботно-неделна тренировка в Плевен

Прескочи до:

12.06.10
06:06

Да обобщя - Не коментирайте изхвърляния - ТЯХ ПРОСТО ГИ НЯМА В ПРОГРАМАТА, И НИКЪДЕ ГОРЕ НЕ СМЕ ПОКАЗВАЛИ ТАКОВА НЕЩО!
Защо коментирате нещо несъществуващо ?!

Клипа - POWER CLEAN - Кое е неясно ?!
Снимката - Опити за преден клек - И тук лично аз не виждам неясни неща.
Като пуснем материали с правене на Изхвърляне на тях - пишете как се правят, в момента тях ги няма.

За Никола - Да, така се прави PowerClean! (Обръщане) демек.

Мнението беше редактирано от Madboy на 12.06.10 06:09.

12.06.10
06:16

Никола знае как стават нещата по принцип, а ти нямаш много време...стига писа по форумите,защото след 30мин. почваме!!!

12.06.10
09:28

Айде и аз да се пробвам на вашия комплекс:

31:46мин, като техниката на упражненията не беше много добра, издръжливостта ми - зле, просто тренирах към 12ч.  и е адска жега.

12.06.10
09:46

От днес.

12.06.10
09:47

Още.

12.06.10
09:48

Последно.

12.06.10
16:24

THIS IS SPARTAAAAAAA!

Кефите много!  :coolsmile:

Славе, само брадата ти липсва и си готов за двойник на цар Леонид! Яко си изрязал пресата.

И гледам - разраства се групата! Много радвате!  :coolgrin:  Thumbs up!

12.06.10
16:40

бегай мани, тия лапета как ди дишат във врата не е истина...а бях наистина на парцал...много тежка седмица ми се насъбра...
Наистина групата беше доста добра, а и комплекса си беше мммммм гадничък....
Валери ми направи доста добро впечатление...качил е някое килце...не е замазал...има я искрицата в очите...свърши минута след мен само...Голямо БРАВО за него!!!
Сашко се държа добре, хвана суинговете...накрая обаче не успя да си довърши последната обиколка...почна пресите...при условие, че колкото почивки направи, толкова toes to bar ще прави накзателни:)))...измислям ги гадориите,а..?..:))))
Е разбира се, бяхме толерантни и се накачихме всичките на лоста, даже тази снимка мисля да я пратя в crossfit.com…яка се е получила...
Женската част също се включи добре...е с 10 лицеви, без бърпита...защото беше прощапулника...но добре добре...!!!

С този комплекс изпратихме Валерчо, който заминава на бригада в Америка...УСПЕХ приятелче...много хубави емоции, спомени и мноогогогогого парички...и чакаме да споделяш как кросфитиш в Аляска...

Това е....поздравявам пак всички за днешната тренировка...другата седмица, ако съм в Плевен ще повторим...

12.06.10
21:26

:coolsmile:
Много добра тренировка, благодаря Славко - не мога да ходя :D
Тия суингове започнаха да ми харесват, като се върна отново почвам с вас. Надявам се да поддържам формата :)
Пожелавам ви това лято да се скъсате от тренировки, най-често от тренировки на плажа  :coolhmm: и подобряване на резултатите.

15.06.10
19:22

Славко, ако в събота ще има може да ме очаквате :P

15.06.10
19:33

очакваме те, ти бъди готов:)))
забава ще има със сигурност...само да съм е Плевен, но ще се разбере със сигурност в петък сутринта, тогава ще напиша тренировката и часа за започване...

Всъщност това е и за другите, които четат този форум и са дъгейци...елате да се поразкършим, запознаем, пролеем малко вода:))))

Аз малко навиквам, но се свиква:)

15.06.10
20:11

Сашко ми вика че си печен пак аз на него му вярвам така, че си навиквай колкото искаш :D

16.06.10
05:54

Печен съм и то доста, но искам като се качим горе да тренираме да даваме всичко от себе си или поне тези, които правят комплеските...започне ли...няма връщане назад...
Иначе да...докато се свикне, може да се разбягваш, да се понабираш, лицеви, бърпита...е такива вработващи движения, изпълнени в някаква поносима интензивност за трениращия, която постепенно да увеличаваме...2-3-5 пъти, колкото е нужно...НО, стане ли време за сериозните натоварвания...се приключва с бъзиците, и Сашко го знае...:))
Важното е смело да се хвърляте в боя...гадно е , тежко е, тялото ти гори...но като свърши се чувстваш с една идея по-силен и по-уверен в себе си..вервай ми...(не е като след 5 серии “френско” с 30кг.)..:)))))))
NO retreat!!!

18.06.10
11:16

Утре ще се тренира...часа и мястото са Ви известни...това, което не Ви е известно, е че ще бъдете разбити тотално физически и психически от Славко...поканени са всички ентусиасти и любители на функционалното трениране...досега Сашко и Стели сме ги броили...другите, а по-смело де...:)))...
Тренировката ще бъде гадна, но за сметка на това продължителна, и този път КАЗВАМ...ще се завърши цялата, да няма не мога, не искам, защото ще има шутове по гъзо...
Та:
Ще правим по двойки...всяка двойка ще трябва да направи следното :
-една обиколка ходене на ръце, като партньора ти държи краката(почва единия...свършва силичките, другия го сменя, после пак......и така 350м., колкото е обиколката на стадиона горе)...

-100 суинга с 24кг. пудовка или 100 набирания(пак на отбор)...правиш колкото можеш, пускаш се от лоста(или пудовката)..почва другия и така до 100…предварителн теглим чоп кой отбор ще почва с набиранията или суинговете, ако има трети отбор(което много ще ме зарадва)  се добавят 100 бърпита с лицева като силово движение:)))))...и движенията между обиколките на стадиона стават три!!!

-след като отбора е свършил с първото силово движение(в зависимост от чопа)...почва се нова обиколка...НАПАДИ...като идеята е същата, да се завърши обиколката отборно, ако искате се сменяйте и на 10 напада:)

-след втората обиколка - правиш това, което не си правил първия силов кръг(ако си суингвал, се набираш и т.н....)

-трета обиколка(ако има трети отбор...ще се носим на конче един друг...гадно,а....казах Ви...МАШИНИ искам, не машинчици...

-след третата обиколка , правиш останалото силово движение...бърпи, суинг или набиране...

и МОМЕНТ...след това...отборно 150 клека и 100 коремни преси...

Миналата седмица, ако сте оцеляли, тази няма да можете...и смятайте какво ще е по-другата, ако съм в Плевен...

Ще ми благодарите един ден, когато излезете на мач с прияетли и те изплюят езиците на 15-тата минутка, а вие мачкате един час...тогава да споменавате Славко...а утре с повече водичка и с много хъс...иначе не става...

Мнението беше редактирано от slavko на 18.06.10 11:20.

18.06.10
14:35

Ще има разбивация :D

18.06.10
14:57

казано от slavko на 18.06.10, 11:16:

...
и МОМЕНТ...след това...отборно 150 клека и 100 коремни преси...
...

Идеята ти е супер!
С уточнението, че след нападите... клековете ще са непосилни. Не ги убивай - ще е горещо и нищо чудно някой да колабира.

казано от Vic на 18.06.10, 14:57:

нищо чудно някой да колабира

Ей за това скоро няма да ме видите на подобно мероприятие  :lol:

18.06.10
16:22

В това е предизвикателството.
Ако тръгваш с тази нагласа, по-добре не идвай.

18.06.10
19:16

а така Сашкоооо...почваш да ставаш като мен:)))...шибани топки требе за кросфита...
ще се почива, ще се псува...но ще се завърши всичко
А И АЗ СЪМ ПРЕДУПРЕДИЛ...
идвайте отпочинали...

19.06.10
11:30

Снимки.

19.06.10
12:01

Здравейте..ако сте преживели шока от първите две снимки, искам да Ви успокоя, че не боли чак толкова, сега като почнах да се промивам е нечовешко...но...и по-гадни неща могат да ти се случат:)
Та:
Отборите :
1. Сашко и Стели(изключително стабилно и тренирано момче, направи ми страхотно впечатление, гък не казапрез цялото време, работихе идеално като отбор с малката машинка Сашко)
2. Аз и Поля...влиза в час момичето, тегаво и идват такива натоварвания, но не се отказва...което е похвално...
Тренировката, сте я зачели...ето и развитието
Обиколката с ходенето на ръце...
Отбор 1, много добре почна в мое лице...направо спринт..усетих че ръцете ми стават на нищо на 50-ия метър, но какво от това..сега да спирам ли...газ до дупка...(така съм бил винаги...спринт на пистата, спринт в любовта...и много рани после..)...:)
Поля походи и тя, но наистина е трудно за жена да го прави това, та се жертвах...и се раздадох на 100%
Отбор 2…абе добре тръгнаха, даже на някои места дистанцията беше 15-ина метра...но се поодървиха момчетата и леко изостанаха, но ГУД...
Първото силово движение...Отбор 1 се набираше(женската част правеше лицеви)...ужасно е да се набираш с такива ръце..на 3…на 4 пръста...а на 70-то някъде така се изпуснах и паднах, ама като талпа...(бахти Сашко виде ли момче какъв аксел направих)...голяма болка, така съм падал само един път като малък и си бях счупил ръката на 3 места..:))...ама майната му и пак на лоста
Отбор 2 суингваха-до хоризонтала...доста добре..Стели хвана движението и си поддържаше прилична бройка на сериите, Сашко допълваше перфектно...
Втората обиколка...тази с нападите...тук дръпнахме с Поля...свежи крака...ама лапетията много чийтваха..плитичко крачеха, та се наложи да се обръщам два-три пъти да понавиквам...:)))
На второто силово движение...суингове до горе от моя страна...30 в серия...после Поля направи няколко петици...другите аз
Е тука дойде драмата за Отбор 2…набиранията...добре тръгнаха...но по едно време се сменяха на 3-4…ей набирайте се яко...:)))
Клековете...Отбор 1, разделени по 25 в серия на човек, без почивка...коремните аз малко се понатегнах и така...39мин.
Отбор 2 показа пак хубав синхрон и като видяха, че свършихме първия отбор се посъбраха и прелетяха клековете и коремните...естествено аз си навиквам...е така профилактично...:)))
След това...бягане срещу наклон...по 2 ускорения
Аз и Стели...Сашко и Поля...добре се представиха всички...даже Стели на второто се опита да покаже зъбки...мда да..има хляб в това момче...
http://www.youtube.com/watch?v=rsuiftM5a08
После за майтап малко се поносихме срещу наклон...ей Сашко ме носи почти 40метра...и още можеше...ама айде другия път:))))

Много съм доволен от всички...Стели се включи перфектно!!!...Сашко доста по-издръжлив...и май почва някаква пъргавина да ти се получава в крачката, че какво дръвце ми беше в началото:)))

ПОЗДРАВИ..другата седмица...repeat, ако съм в града...а може и в петък вечер...стегайте се...!!!

Мнението беше редактирано от slavko на 20.06.10 11:23.

20.06.10
22:04

Нямам търпение до събота! Супер много се запалих... кросфита е нещо уникално. Днес тялото ми гореше от мускулна треска :Д при всяко едно движение усещах болка :Д малко извратено, но искам още...

21.06.10
06:04

внимавай..:))))...вървиш по моите стъпки...по-спокойно в началото...явно е в кръвта ти, но наистина натоварването е доста голямо и трябва да дадеш време на тялото си да се адаптира...иначе ще те сцепи мускулната треска...не бързай!
Колкото и да си мислиш, че си трениран, кросфита е уникален, особено когато се раздаваш...щом така пламенно тръгваш, ще се получат нещата...ти я имаш искрицата..видях аз...със Сашко сте си лика-прилика:)...
В сряда ще дойда да тренирам с Вас в женската Ви зала:)))...

p.s. днес направи това с бягането, кофичките и набиранията...

24.06.10
07:53

довечера в 18 в женската зала Виктория ще се тренира...:)))...първо малко техника на олимпийските за Стели и Сашко, после бягане(скачане на въже за Сашко) със Синди...
4 рунда
бягане 400м., 5 кръга Синди...

Сашко вместо бягане 2 минути ще скача на въже...

Сега ви е момента да ме скъсате, защото всичко ме боли...sored as fuck…

Мнението беше редактирано от slavko на 24.06.10 07:56.

24.06.10
08:02

Кръста ми е почти тип-топ макар и с малка болка мога да се движа :Д а този момент го чакам от 2 дни тааа ще има тренировка (happy)

24.06.10
18:35

Тренировките зачестяват :D

24.06.10
18:37

pic.2.

24.06.10
19:28

Зачестяват ми...другата седмица една силова(клек, тяга...малко кила да сложим на лоста) и едно чипърче ще измисля...а другата събота пак сме горе..а тази двамата сте уведомени какво да правите...ще чакам да се отчетете:)))
За днес...ами нямам забележки...прекрасно се представиха младите плевенски кросфитъри..Сашко малко поската с това въже, ама няма трета пътека, трябваше да се импровизира...няма как...
Представихме се добре групата...младежите малко имат проблеми с набиранията, на другите движения са ОК...
Сашко финишира за 30:51мин., машина на лицевите...ко да го праиш...:)))...дано само не объркаме трибойската история...:))
Славко за 31:10…бяганията ми бяха за около 2мин. и малко...пих вода 2-3 пъти, много малко раздишване...абе 20 рунда Синди за под 20минути ми се струва че направих...много съм доволен с оглед на това, че бях разбит отвсякъде, ръцете не ги коментирам(набиране на 6 пръста, предмишниците ми горките), на всяка лицева все едно някой ми режеше дланите със стъкло, правих ги на юмруци...абе ебана работа, но каквото е-такова..и това чудо ще мине...чакам новото:))))
Стели за 39 и малко...аз правих с него още един рунд...озлозби се той накрая яко...по едно време нещо за повръщане ми говореше, ама се размина...полежа си, попсува...абе нормалното...ГУД...после малко пообръща...толкова е силен на клийн, че ако хване техниката едни 90 кила ще ги мачка както си иска...сега е кривичък...но пък е доста схватлив...накрая почна да се появява една по-правилна траектория...мда да...ще стане...киповете ще нагласим...суинга почва да работи веригата...но може би ще почнем с малко съставни за олимпийкските и с двамата...после ще се върнем към целите движения...
Пак за двамата се отнася...ще наблягаме на набирания, те Ви бавят...иначе летите...
Хубавото е, че нямаше хора в залата и нямаше кой да тормозим с викове и псувни, които си ги имаше хич да не е :)))
Приятна тренировка, лаф...хубава вечер...
Събота си знаете...другата седмица...ще бъде нещо като..вторник-четвъртък-събота...ще го измисля...

24.06.10
20:01

Много яка тренировка се получи :) Верно набиранията ме сцепиха от всякъде... но още малко тренировки на техниката и ще оправя нещата. :) Може би лоста малко кофти защото е един абе... оправдания няма място за тях другия път по-добре !

25.06.10
15:29

Днес си мислех да не тренирам, но тренировка имаше :D Правих WOD от crossfit.com
Five rounds for time of:
40 Double-unders
30 Box jumps, 24 inch box
20 Kettlebell swings, 1.5 pood
като Double-uders бяха заменени със скоци като коленете са до гърдите а swings ги правих с дъмбел 15кг. Първите 2 рунда бяха “ОК”, но после стана мнооого тегаво :D Мислех си че ще е по-лесно ама не беше така :D Времето ми е 24:45 а като гледах времената в сайта О_o wtf… роботи !!!
После починах 5 минути направих няколко отпечатъка на гумата и се послях като олигофрен доволно :D След това последваха 100клека на 4х25 тях изобщо не ги усетих не засичах време, но 100% бяха под 3 мин. След това 2 обръщания на 70кг със Сашко хапнахме бадемнки и тренировката приключи :D А кръстчето ми... горкото :D ама няма нищо ще мине :P

Мнението беше редактирано от Стенли на 25.06.10 16:22.

25.06.10
15:39

казано от Стели на 25.06.10, 15:29:

като Double-uders бяха заменени със скоци като коленете са до гърдите а swings ги правих с дъмбел 15кг. Първите 2 рунда бяха “ОК”, но после стана мнооого тегаво :D Мислех си че ще е по-лесно ама не беше така :D Времето ми е 24:45 а като гледах времената в сайта О_o wtf… роботи !!!

Нормално времето да е по-високо, едно че се губи повече време с такива скокове, и друго че са къде-къде по-тежки от простото скачане на въже, пък било то и с двоен прескок. А и суинг с дъмбел е доста по-неудобно отколкот с пудовка. Така че, браво :)

Мнението беше редактирано от G33K на 25.06.10 15:39.

26.06.10
09:31

Днес 6 спринта по 100 метра като след всеки спринт 90 сек почивка... после 10 бърпита за цвят :D Едвам ги направих от вчера батерията свети LOW… утре почивка и дано до понеделник е поне на medium :D С тази тренировка днес направих 3 последователни така да се каже crossfit тренировки :D Имам чувството че сутринта направих грашка с храненето :/ станах в 9 и изядох 5 яйца, сирене и кашкавал и в 10:30 отидох да тренирам. Беше ми страшно тежко май трябваше да изчакам повече време :(

Мнението беше редактирано от Стенли на 26.06.10 09:39.

26.06.10
09:43

На мен краката ми са като два изтръпнали кола забити в гъзЪ ми. Почивка! Баси! :D

28.06.10
16:12

Тренировката днес:
“Dead lift & Burpees”
5 rounds
* 5 x Dead lift
* 10 x Burpees
Първата серия тяга почнах с 100кг, но видях зор и другите 4 ги правих с 80кг... времето е 7:14. След това имах сили за 100 коремни и още 40 burpees. Днеска беше първия работен ден... недоспал и храненето беше супер зле... 4 яйца на закуска в 12 часа 1 пакетче солети с едно корни и в 5 задушени зеленчуци с маслини. След това тренировката. Направи ми впечатление че съм свалил 2кг възможно ли е това да е защото спрях въглените ?

Мнението беше редактирано от Стенли на 28.06.10 16:13.

28.06.10
17:18

Да, възможно е..

28.06.10
17:57

живот и здраве...ако са ми Ок ръцете...в сряда или четвъртък се гответе двамцата за “Barbara”...:)

28.06.10
17:59

Дано в сряда да съм 1ва смяна... ще разбера утре и ще кажа ;)

29.06.10
17:03

4 рунда
3х400м тичане 1х 150 скока с въже (2ма дебелака взеха пътечките точно на последния рунд... пут**)
4х20 кофички
4х15 набирания
29:01

Хванах техниката на набиранията и направо ги изтрелвах, но кофичките ги накъсах по 10 и това ме забави :( Като цяло добра тренировка се получи забелязвам завишаване на силата и издражливоста + много свалени мазнини... по чист никога не съм бил !

29.06.10
17:45

That’s my boy…!!!
Остави чистенето...то си е в реда на нещата...все по-”чист” ще ставаш...вервай ми...
Важното е...ПАК ще кажа, да се съхраниш сега в началото, да оставиш тялото да се адаптира...нали ти казвах аз какво правих в началото...напред с рогите и после мъка..:)))
Утре се раздвижи малко, че в четвъртък се разцепваме...
и за Сашко се отнася...

а п...ите ги сваляй от пътеките, те и без това не знаят за какво влизат в тези зали...

p.s.последното е майтапче...кросфитърите сме винаги позитивни люде:)))

30.06.10
15:27

Макеее, позитивни сме (devil) :D
Ще избухваме ли утре (rock)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1