12.06.10
10:39
Как да направя големи гърди за минимално време при тренировка навън .Правя по 5-6 серии на тренировка между 10-15 повторения кофички , но ми наотварват предимно трицепса и раменете а уж ги правя на по-широко ..баща ми каза да почна мокри кофички ..които почнах отвчера и се усеща голямо растягане на гръдните мусколи :?
12.06.10
11:47
Нали знаеш, че ако искаш големи гърди трябва и да почиваш добре ? И аз като теб тренирам на лостове и успоредки. Прави и лицеви опори и ако можеш краката на високо за горна част ;)
Мнението беше редактирано от Ачо на 12.06.10 12:55.
Защо не ходиш в зала? Какъв е проблема - аман от тези лостове. Поне прави кофите и лицевите с тежест.
Само от лостове, бързо гърди няма да направиш. То не, че в залата ще ги направиш много бързо де.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.06.10 17:45.
казано от Стоянчо на 12.06.10, 17:45:
Само от лостове, бързо гърди няма да направиш. То не, че в залата ще ги направиш много бързо де.
Точно така. Иска се воля и търпение. И разбира се нещо повече от лостове и успоредки.
За да не правя нова тема ще попитам тука.
Значи гърдите ми растат, но повече и кажи речи само от външната част...Искам да питам, нали трябва да правя с по-тесен хват на лежанката щото по принцип си слагам котрето до линията на лоста и си е широкичко.Като правя с по-тесен хват ще почне да се качва и по-отвътре нали :?
Флайс и Пек-Бек си прави. Те натоварват вътрешната част. Лежанката си я прави с кутрето на линията. Така си е ОК.
казано от Тишо на 12.06.10, 18:26:
За да не правя нова тема ще попитам тука.
Значи гърдите ми растат, но повече и кажи речи само от външната част...Искам да питам, нали трябва да правя с по-тесен хват на лежанката щото по принцип си слагам котрето до линията на лоста и си е широкичко.Като правя с по-тесен хват ще почне да се качва и по-отвътре нали :?
Ако хванеш прекалено тясно, трицепсът работи повече. Ако е прекалено широк хвата - външната част на гърдите. Хвани средното положение - хват малко по-широк от раменете.
14.06.10
16:30
Да не отварям нова тема, искам да попитам как да стимулирам ръзтежа на долната външа част на гърдите, защото ми изостава много в сравнение с останалите части на гърдите.
казано от go6ky на 14.06.10, 16:30:
Да не отварям нова тема, искам да попитам как да стимулирам ръзтежа на долната външа част на гърдите, защото ми изостава много в сравнение с останалите части на гърдите.
Как прецени, че именно долните ти гърди изостават? Аз рядко мога да преценя кога на професионален билдър му куца долната част на гърдите. Пусни снимка.