Дневникът на Axi

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.06.10
20:54

Привет на всички,

Както се казва „Мечка страх – мен не страх...” и си имам вече дневник. Преди да започна с предисторията искам да ви кажа, че всички ми действате доста мотивиращо с режимите, които спазвате и усилията, които полагате за да достигнете целите си.
А сега малко за мен – години 26, ръст 160 см, тегло ... 77 кг., ханш 109 см, талия 85 см, корем /през пъпа/ 96 см, бюст – 109 см, бедро 67 см, прасец 39 см.
А сега как се стигна до тук ... ами неусетно. В ученическите си години – активен спортист, след това изпити за завършване, изпити за кандидатстване за висше, работа, седене по цял ден на стола и в един прекрасен момент ... 160 см – 60 кг, без грам мускулен тонус.  До тук добре – решх че ще се справя, обаче нещата не винаги се случват както ги искаме и планираме. 
И разбира се за да се обърка всичко през септември се озовах в болница с интоксикация от пестициди, придружена от остра алергична реакция и О чудо! астматичен пристъп и витален капацитет на прага на самостоятелното дишане. Общо взето пълна програма. Следващите месеци минаха в тотално обездвижване и ядене на каквото дойде, кортикостероиди под каквото форма се сетите – венозно, мускулно, на спрей, на инхалатор, на крем... Тлъстините се покачваха, а самочувствието се сриваше. Тук много важна роля изигра приятелят ми  /моята подкрепа и вдъхновение/- той успя да ме изкара от дупката в която потъвах, помогна ми да спра цигарите, което направи и той – от солидарност и за личен пример, започна да ми дава напътствия за храненето и да бъде солдарен и в това, накара ме да спортувам отново. 
А сега достигнах до следващото ниво /психически/ и бих искала да поискам и вашата подкрепа и съвети по пътя към промяната. Та сега по същество:
Тренирам вечер. Тренировките ми са разпределени по следния начин – сряда и петък Commando Krav Maga. Понеделник, вторник и събота се занимавам вкъщи с дъмбели, упражнения със собсвето тегло, и веднъж на две седмици Тае Бо по около 35 минути. Самите упражнения ще описвам всеки ден, защото и без това стана доста дълъг пост.
Храненето ми е горе долу следното /на база последните два дни/
7,30 – Закуска – 2 с.л мюсли /пълнозърнест пшеничен, ечемичен и ръжен флейкс???- просто са сплескани зърната, овесени ядки, слънчоглед, стафиди и парчеца натурален шоколад/ с 50 мл прясно мляко или 1+1сл трици овесени и пшеничени с 20 гр. Сирене и малко масло
10 ч – 200 гр. Кисело мляко или шепа сурови ядки – микс
12,00 – 13,00 100гр Пилешко филе с 50гр ориз басмати с куркума и шафран или 60 гр. Пушена риба тон /филе/ и зелена салата /микс – фризе, радичио, градинска салата, айсберг/ прилично поляти със зехтин, балсамов оцет и морска сол
14,30 – 1 яйце или ½ ябълка или 1 шепа ядки микс
18,00-19,00 ч. – бъркани яйца /2 яйца, сирене, кашкавмал, чушка, гъби пресен лук и свински врат/ + ½ домат със зехтин и морска сол или задушени и поврели малко – пушен свински врат, маслини, гъби, домати, риган, чесън + 20 гр. Ориз + 1 яйце на око в малко масло
Добавки –L карнитин 1000мг около час преди тренировки и локално на бедрата и корема – Lipo Redux System непосредствено преди тренировки
Най-голямото постижение - вече не ям 1 или 2 пъти на ден по мноооого, закусвам и пия вода или зелен чай по около 2 литра на ден /преди не пиех - живеех на кола/

Цел - намаляване на подкожните мазнини, увеличаване на мускулния тонус, може би дори и малко релеф, но за него по нататък

Предисторията беше необходима, за да си задам въпросите – замислям се за Фет бърнър, но липотропен, а не термогенен. Има ли понижение на ефективността му при комбиниране с кортикостероиди или след системен прием на кортикостероиди? 

Идеи с какво мога да заменя тичането - за да вкарам някакво кардио, че заради проклетата астма, която ще преборя рано или късно ;-) , повече от 15 минути крос не издържам. 

Относно храната - не съм търсила някакъв определн режим към който да се придържам - просто разделих храненията и гледам да не се лишавам от нито една хранително група /или поне аз така си мисля/ - приемам критики и предложения всякакви.

Благодаря за търпението на всички, които стигнаха до края и приятна вечер.
А утре меню и описание на тренировката.

07.06.10
21:40

Привет и от мен!Ох донякъде виждам себе си в твоето описание :) Аз съм новак,но ще се опитам малко да помогна!
  Храната ти чат пат добре,закуската това мюсли не, и тези 20гр ориз в 18-19ч също не!Пушен свински врат? доколкото знам пушеното месо е пълно с боклуци,зарежи го най-добре. Подправките намали,увеличи водата поне 3л,упражнения със собствено тегло? включи нещо по хард, бягането можеш да замениш със скачане на въже, изкачване на стълби. Това е от мен за сега отивам да спя,че късно стана.

08.06.10
03:17

Здрасти, на мен менюто ми допада. Доста е разнообразно, дано успяваш да приготвяш всичко. Това мюсли те разбрах какво е, по-скоро са ядки “асорти” (ръжени, овесени, и още нам какви си), според мен е ок.
Кардиото не е задължително при отслабването, най-важна е диетата, така че не се коси за бягането. Ако имаш възможност, тренирай във фитнес: клек, тяга, скрипец, напади, лицеви опори.
С бърнъра изчакай. Сега нямаш нужда. При последните килограми, които искаш да смъкнеш, нещата ще са най-трудни и тогава го включи. Засега си карай с леката артилерия (Л-карнитина).
Успех!

08.06.10
20:39

Здравейте,

Благодаря за коментарите - ще си взема бележка за водата и фет бърнара.
Така нареченото от мен мюсли, наистина може да се определи по скоро на ядки и зърна “асорти”, но много дълго ми идва за писане. Относно подправките никога не съм се замисляла дали имат отношение към сваляне / поддържане на теглото, поради факта, че се използват в доста малки количества, но ще се ограмотя по въпроса  ;-).
Така, сега и дневния отчет:
7,30 - 1+1 с.л трици /овесени и пшеничени/ и 1 ч.л сирене котидж
10,30 - 1/2 ябълка
12,00 - печено пилешко бутче /долно/, 1/2 домат и 70 гр. сирене
14,30 - 1 варено яйце /направо се пристрастих към яйцето в 14,30 :) /
18,00 ч - микс от сирена - Бри, кашкавал от козе мляко, сирене котидж /изкушението беше мнооого голямо/ - общо около 50-60 гр с 1 филия хляб и 200 гр. кисело мляко
Относно хляба - правя си го вкъщи с микс от качествени брашна - пълнозърнести, ръжени, бяло и много малко царевично /около 10-15 гр на 500 гр брашно/просто заради аромата, киселото мляко също си е домашно заквасено

Тренировката беше към 20,30. Преди нея L карнитин 1000 мг
загрявка около 5 минути
клекове 3 х 10
клекове тип Плие с 5 кг.  2 х 10
Напади с 3 кг - 2 х 5 /другия път повече - днес свиквах с вдижението/
Предна опора 2 х 30сек
Коремни преси - имам наклонена лежанка за коремни преси и си ползвам нея за тях и още няколко упражнения, та
каремни преси с наклон - 2 х 20
коремни преси с наклон и извивка 2 х 10 /ляво и дясно/
повдигане на крака назад - това ще го опиша защото нямам идея как се казва - на наклонената лежанка се ляга по корем, така че таза да е на най високата част а главата в ниската. подхваща се лежанката с ръце /за опора/, кракта които са във въздуха се изправят и повдигат, така че с тялото да направят права линия и се свалят отново надолу. от това 1 х 10
гръбни екстензии - 2 х 10
Лицеви опори - 2 х 5 /това е моята гордост - до преди 2 седмици неможех да направя и една, не на колене, а класическа/
трицепсово разгъване с дъмбел над главата - за сега само с лоста - 4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
гребане с дъмбел /наклонена опора/с  4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
концентрично сгъване сдъмбел 3 кг. - 4 х 10 /2 лява, 2 дясна ръка/
около 2 минути стречинг и това е

Планирам да си купя и тежести за краката и ръцете и да ги включа към повдигането на краката  и за гръбните екстензии

Е това е за днес, лека вечер и до утре

08.06.10
20:57

Здрасти, Ахi,

ето ти нещо полезно за корема, гледам, че наблягаш на него.

Нападите и клековете са страхотни упражнения със сложна техника. Ако сега ги учиш, добре е да ги научиш правилно. Едно клипче на твоето изпълнение определено ще е от полза. Ти може да си сигурна, че ги правиш както трябва и въпреки това да не са правилно изпълнени. Ако нещо не ти е ясно, ще помагаме.
Браво за лицевите....:)

09.06.10
20:23

Добър вечер,

inis благодаря за статията, определено е полезна.

Ето го и отчета
7,30 - препечена филийка със сирене котидж /около 20 гр/
10,30 - 200 гр. кисело мляко
12,30 - 60 гр. пушено филе Риба тон + зелена салата/фризе, радичио, айсберг, градинска салата/ със зехтин, балсамов оцет и морска сол
14,30 - 1 варено яйце
18,00 - 1+1 сл трици /пшеничени и овесени/, сирене и масло + 1 филийка хляб с кашкавал
20,30 - 21,30 тренировки - Commando Krav maga - днес беше доста интензивно, как ли ще е в петък ...
Добавки - Л карнитин 1000 мг около час преди тренировки.

Утре по план ми е почивка, но нещо ме е обзел ентусиазъм и прилив на енергия, така че може и да потренирам. Ще решавам утре.

Лека вечер

10.06.10
03:22

Здрасти, преди лягане може да добавиш извара :)

10.06.10
05:20

Anelia, как ми изпревари въпроса  :cheese: Точно вчера се бах зачела по другите дневници и гледах възможностите за късна вечеря след тренировка.Тамън щях да питам какво мислите за извара или банан след тренировки и хоп ...  ;-) 
След работа отивам за една кофичка Олимпус.

12.06.10
08:37

Привет на всички,

Ей аз как се отплеснах тия дни... нправо за срамотите, нямам време да седна да напиша два реда.
Так ето го и вчерашния ден - имаше доста тичане по банки и всякакви такива институции, които ми загубиха цял ден
8,00 - 2 сл ядки и зърна асорти + 50 мл. прясно мляко
11,00 ч . - 1 варено яйце
18,00 - 50 гр. Сирене, 1/2 домат, 1 сл майонеза /истинска с яйца без нишестета и боклуци в нея/ 2 препечени филийки хляб , 1 истинсики немски винервурст
22,30 - 1 сл. извара с 1 чл. кисло мляко и чубрица /послушна съм си аз  ;-) /

Тренировка - 20,00 - 21,30 Commando Krav maga /CKM за по кратко/ В залата беше адска жега и инструктора реши да загравяме брутално, още към 20,30 бях изплезила език.

яденето не е на висота днес, но хич не предполагах, че толкова време ще ми отнемат тези банки... Изварата ми дойде млко повече /ще намаляваме дозата/ защото в 5 сутринта още бях сита.

След две седмици хранане по някакъв режим и края на първи месец тренировки в къщи, защото CKM тренирам от 6 месеца /дневника го започнах малко по късно, нали кураж трябва да събере човек/ с престраших и вчера отидох и на пазар за летни панталони. Резултата - този път не се депресирах,  че нищо което ми харесва не ми става и се прибрах вкъщи с два нови панталона  :-)  ура, ура 

Имам си и нова цел - да не се меря, тегля, и разглеждам в огледалото 1 месец /е сутрин като излизам за работа ще хвърлям по едно око на конфигурацията от дрехи,която съм сътворила, но това ще е/ и след месец като се погледна по бански ... да се изненадам от себе си. а дългосрочните цели си оставатнепроменени.
Лек съботен ден и до довечера за днешния отчет.

12.06.10
12:42

Здрасти! Това  1 сл. извара с 1 чл. кисло мляко предоплагам са: 1 супена лъжица извара с 1 чаена лъжица кисело мляко нали? На мен малко ми се виждат,а ти искаш да ги намаляш? Вечер извара можеш да си хапваш 100-150гр,тази супена лъжица има няма 20-30гр.

12.06.10
12:56

казано от Hiya на 12.06.10, 12:42:

Здрасти! Това  1 сл. извара с 1 чл. кисло мляко предоплагам са: 1 супена лъжица извара с 1 чаена лъжица кисело мляко нали? На мен малко ми се виждат,а ти искаш да ги намаляш? Вечер извара можеш да си хапваш 100-150гр,тази супена лъжица има няма 20-30гр.

х2 как така твърдиш, че те е заситило такова количество като 1сл и 1чл? Спокойно можеш да хапнеш повече...

12.06.10
15:09

Ами щом така стоят нещата с количеството, явно ми е в главата засищането  :)
Аз по принцип не съм гладна изобщо след късните тренировки, но спазвам съветите които получавам и това което сте коментирали по вашите дневници, че не трябва да се оставя толкова дълъг период от време без храна, както при мен от 18-19 вечерта до 7,30-8 сутринта. Най-вероятно до другата седмица ще съм свикнала да ям по това време и всичко ще си е ОК

13.06.10
08:39

Така, как премина вчерашния горещ ден
9,00 - 1+1 сл  овесени и пшеничени трици + 50 гр. сирене + малко масло
11 ч - сандвич с филе и кашкавал + резен домат
11,30 - тръгнах на седмичния пазар и се отплеснах, прегрях и се прибрах по никое време, но поне се сдобих и с тежести за крака/ ръце
18,00 - филе бяла риба /100 гр./ със сирене котидж и скариди +100 гр. салата айсберг с домат, малко кашкавал и 1/2 яйце.
20,30 ч - опит за тренировка - стигнах до загрявката и опитза коермни преси - много ми е горещо , зави ми се свят и спрях. От неделя - на климатик!
22,00 - 2 сл извара, 1 сл кисело мляко, 6 маслини нарязани + черен пипер - получи се доста вкусно
вода и зален чай /студен/ - много може би отидох към 4 литра, което за мен е ... доста

Лек ден от мен

P.S. 22 седмици без цигари !!! Направо съм герой!  :coolsmile:

13.06.10
08:55

Акси, тъкмо щях да пиша, че комбинацията от риба, моркси дарове и сирене е доста отричана, но като видях снимката тотално се обезоръжих :) Прекрасно изглежда!

Браво за цигарите :)

13.06.10
10:57

Здравей и от мен!

Закуската ти е изключително бедна... да не кажа нищожна. Хапвай повече! Яйца, сирене, извара, ядки...варианти много!
Успя ли да увеличиш приемът на вода, внимавай в тези жеги! Хубаво е поне 2,5-4,5л да пиеш на ден..
Иначе продължавай в същия дух с тренировките, сама виждаш че има напредък :)

13.06.10
17:10

казано от Atom на 13.06.10, 08:55:

Акси, тъкмо щях да пиша, че комбинацията от риба, моркси дарове и сирене е доста отричана, но като видях снимката тотално се обезоръжих :) Прекрасно изглежда!

И аз съм чувала за тази не подходяща комбинация от млечни с риба, но забелязала съм че доста хора от форума си ги хапват комплексно и до сега никой не се е оплакъл, дали наистина има нещо такова?

13.06.10
17:49

Май няма проблем,единствено ако е маринована :) Аз набивам яко риба с чеснов сос (к.мляко).

Мнението беше редактирано от Hiya на 13.06.10 18:49.

13.06.10
18:27

казано от S_L на 13.06.10, 17:10:

казано от Atom на 13.06.10, 08:55:

И аз съм чувала за тази не подходяща комбинация от млечни с риба, но забелязала съм че доста хора от форума си ги хапват комплексно и до сега никой не се е оплакъл, дали наистина има нещо такова?

Аз знам че само от комбинацията риба + мляко (кис или прясно) - получава се натравяне. Имам познати, на които не им понася комбинацията, други пък нямат никакъв проблем с нея. Аз примерно също нямам, до организъм си е :)

13.06.10
19:51

Ами за сега не ми се отразява зле тази комбинация, а и напоследък тотално промених концепцията си за храната. Преди това означаваше нещо, което ще ми утоли глада по всяко време, назависимо какво е то, дали вафла или пържени картофи. От около два-три месеца насам вече мисля, че това е нещо което да “нахрани” всичките ми сетива. Пък се оказа, че имам и кулинарен талант  :cheese: Няма да ви казвам като отворя кутията с подобна рибка в офиса, какви очи оцъклят колежките, а аз се опитвам да им обясня че да ядеш по режим и здравословно в никой случай не значи да ядеш малко и невкусни неща. Ама като не слушат... тяхна си работа.
А ето и отчета за днес
10,00 - откраднах закуската на Atom - 30 гр. овесени трици + 1 яйце станаха и натиган, но с мъъъъничко масалце иначе прегарят. Получиха се три палачинчици - 2 с мед и канела 1 с кашкавал,
12,00 - тренировка - добавки - Л карнитин 30 мин преди тренировка и Lipo redyx system локално непосредствено преди тренировка
загрявка около 5 минути
клекове 3 х 15
клекове тип Плие с 5 кг.  3 х 10
Глутеус мост 3 х 10
Предна опора 3 х 30сек + 1 х 20 сек
Странична опора - 4 х 15 сек /2 ляво + 2 дясно/
Лицеви опори - 2 х 8 + 2 х 5
Напади с 3 кг - 4 х 10 /2 ляв крак, 2 десен/
каремни преси с наклон - 2 х 15
гръбни екстензии - 2 х 10 с 2,5 кг на ръцете
трицепсово разгъване с дъмбел над главата - за сега само с лоста - 4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
гребане с дъмбел /наклонена опора/с  4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
концентрично сгъване сдъмбел 3 кг. - 2 х 10 /1 лява, 1 дясна ръка/
около 2 минути стречинг за финал
13,30 - 1 яйце на око с малко масълце, 20 гр. задушени гъби, 1/2 домат, 50 гр. филе, 1 препечена филийка хляб
16,00 - 1 препечена филийка със сирене
21,00 - 50 гр. сепия с нещо като доматен сос

За малко да забравя водата - 3,5 литра - вода + чайчета

Libra - утре към закуската ще прибавя и едно варено яйчице
Забелязвам че събота и неделя не мога да се справя с режима, още ми е нещо хаотично времето, но с малко повече инат ще стане

Лека вечер и успешна седмица.

15.06.10
07:38

Вчерашния ден беше много мързелив, чувствам се отпаднала и нещо взе да ми се възпалява лявото око... /да си помрънкам малко  :lol: /
Храната -
7,15 - 2 сл общо пшеничени и овесени трици, 50 гр. сирене , малко масло + 1 варено яйце /послушна съм си и това е ;-) / 
10,00 1 шепа сурови ядки микс - днес ще взема да ги премеря колко грама са
12,30 - 140 гр филе риба тон + 3 корнишона със зехтин и оцет
14,30 - 1 варено яйце
17,00 - 1 филийка със извара, филе, кашкавал и 1 резен домат
19,00 - спагети с маслини, кетчуп Heinz и малко филе общо около 250 гр - предполагам, че не им е точно по това време на деня мястото, ама...
21,00 - начало на тренировка и до никъде - тази жега ме съсипва
загрявка около 5 минути
клекове 3 х 15
Глутеус мост 3 х 10
Предна опора 3 х 30сек
Странична опора - 4 х 15 сек /2 ляво + 2 дясно/

Днес ще съм по упорита и ще завърша тренировката.
Ето и днешния ден /15.06/ до момента
7,10 - 2 сл ядки и зърна микс + стафиди /мюсли/+ 100 мл. прясно мляко
10,20 - 2 малки нектарини

16.06.10
10:37

Така... да довършим 15-ти
12,30 - 2 пълнени чушки с яйца и сирене /около 100 гр/ и малко доматен сос
14,30 - 1 варено яйце
19,00 - бъркани яйца - 3 яйца, 1 малка червена чушка, 1 стрък пресен лук, 5 печурки, малко масло, 50 гр. Сирене, малко кашкавал + 1/2 домат с морска сол и Шарлан + 2 филийки хляб /стана ми малък хляба вчера  :roll: /
Заспах рано-рано и нито тренирах, нито ядох в 10ч извара - засрамвам се
Вода и студен зелен чай - 4 л 
Днешния ден - довечера
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Axi на 17.06.10 05:47.

17.06.10
06:16

Както се казва в офис мъдростите - ако трети ден не ти се работи, значи е сряда.
Ето я и моята сряда /16,06/
7,10 - 1+1 сл пшеничени и овесени трици, 50 гр сирене, масло, 1 портокал
10,30 - 1 шепа ядки микс
12,30 - пилешко филе 100 гр + 50 гр. ориз с шафран
14,30 - 1 варено яйце
18,30 - 1 филийка хляб,филе,горчица
20,30-21,30 - Commando Krav maga - днес беше добре, но в петък май ще тренираме пак техники от граплинга... много ме изморяват
22.15 - 2 сл извара, 1сл кисело мляко, 5 маслини нарязани на ситно, 1 стрък пресен лук, копър - стана доста вкусен и свеж изварен бъркоч
Вода и чай - 4 л.
Почти се научих да ям след тренировки, вече не ми е толкова несвойствено. И вода се научих да пия. Сега остава само мързела да преборя  :lol: 
Лек и прохладен ден

17.06.10
20:22

Мина и днешния ден и време за отчет :-)
7,00 - филийка хляб, малко масло, филе, кашкавал + 1 варено яйце + сок от 2 портокала и 1/2 лимон
10,30 - шепа ядки микс
13,00 - 1/2 домат, 1 корнишон, 50 гр. сирене, шарлан и морска сол + 100гр.  свински врат
15,30 - 1 варено яйце
20,00 - тренировка
загрявка около 5 минути
клекове 3 х 15
Напади с 3 кг - 4 х 10 /2 ляв крак, 2 десен/
Предна опора 2 х 30сек
Лицеви опори - 1 х 7 + 3 х 5 - напредвам упорито, с идея след 1 месец вече да правя 4 х 10
гръбни екстензии - 2 х 10 с 2,5 кг на ръцете
гребане с дъмбел /наклонена опора/с 4 кг -  4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
концентрично сгъване сдъмбел 4 кг. - 4 х 10 /2 лява, 2 дясна ръка/
около 2 минути стречинг
22,00 - 2 сл извара, 1 сл кисело мляко, 5 маслини нарязани на ситно, 1 стрък пресен лук, копър

Лека вечер и успешен ден утре  :coolsmile:

18.06.10
21:28

Ден - петък, забелязвам, че почти всички ви мъчи умора и отпадналост, то и мен така.
Ето и менюто за днес
7,00 - 1 филийка хляб, малко масло, филе, кашкавал + 1 яйце + сок от 1 грейпфрут и 1 портокал
10,30 - 1 шепа ядки микс
13,00 - 100 гр. филе от сьомга + краставица /200 гр./
15,00 - 200 мл прясно мляко - забравих си яйцето вкъщи ... реших, че ще изкарам докато се прибера, но не ми се получи. Нищо де - млекцето пак е нещо
18,30 - 2 филийки хляб, маслинова паста, майонеза /само от жълтъци/, 50 гр. шунка
22,40 - 2 сл извара, 1 сл кисело мляко, 1 стък пресен лук, 5 маслини нарязани, копър

Тренировката - 20,00-21,30 Commando Krav Maga. По време на загрявката направих първата си серия от 10 лицеви опори, последните 2 със зор, но все пак. 

А сега вече е време да ходя на среща с Морфей  ;)

Лека нощ и на вас и до утре

19.06.10
19:23

Ползотворна събота беше. Нямаше тренировка, но все пак доста друга работа успях да свърша
10,30 - 2 филийки хляб, шунка, кашкавал, майонеза + 200 мл. айран с черен пипер
13,40 - зеленчуци на фурна /нещо като гювеч, но не съвсем/ + 70 гр сирене
15,00 - бясно  ми се дояде шоколад... и понеже нямах натурален , си забърках течен със сухо мляко, мнооого какао, масло и захар - изядох 40 гр.
19,00 - бъркани яйца - 2 яйца, 1/2 стрък лук, 1/2 червена чушка, 2 гъби, шунка, 30 гр. сирене, малко кашкавал и масло + 1/2 домат със зехтин и морска сол
21,00 имам енергия, не ме свърта, нещо ми се прави. Чудих се какво и направих 2 х 10 клека и 2 х 6 лицеви опори - явно и мен ме хваща вече “лудостта”  8-)  То това за вас е нищо като натоварване, но аз съм още в началото и се забавлявам на такива мои изблици на енергия.
Вода и чай - 2 литра - слабо е днес, но явно защото беше по-прохладно. Сътворих си мой “бленд” за студен чай - 5 л вода, 2 пакетчета лайка, 2 пакетчета мента, 5 пакетчета зелен чай + 20 гр. захар /не мога без хич, пробвах, но ми е гаден чая, а предпочитам захар пред изкуствените подстладители, мога да пробвам с мед другия път/. Сервира се в чаша с 1/2 резен лимон + лед + 1-2 леко смячкани/накълцани листа прясна мента - направо божествено
Замислям от понеделник да “нападна” на любимия протеина и да замествам някое междинно ядене с него, но в мляко, не с вода - удачно ли е? Е все пак да кажа какъв е протеина де, защото иначе е нещо като “трябват ми части за колата”  :)  Така - Суроватъчен протеин изолат - VPX Syngex.

Тази събота май по-подредена от предишната излезе, само дето си мисля, че яденето нещо куца днес. Обещавам си другата да е по-добре. След малко ще затворя порчето в клетката, ще си направя изварата и ще гледам втори сезон на “На гости на третата планета”. Ейййй много си го харесвам този сериал.

Малко лирични отклонения - разбрах, че съществуват мускули на гърба, на моя гръб става въпрос  :D Усещам едно приятно напрежение граничещо с лека мускулна треска - харесва ми! Започва леко, полеко да ме обзема позитивизъм - това също ми харесва, а също така и книжката, която зачетох - “Експериментът с намерението” на Лин Мактагарт. 
Айде стига толкова от мен - лека вечер и до утре

20.06.10
19:49

Айде дойде време и за неделята
10,00 - 1+1 сл овесени и пшеничени трици, 50 гр- сирене, масло + 250 мл айран
13,00 2 филийки хляб, “пастет” от авокадо, маслини и лимон /получи се добре/, 100 шунка, 50 гр сирене
15,00 - 50 гр салата от резене, краставица, чесън /опитвах я - не беше планирано, но как да откаже човек  :) /
17,00 - направих спаначено руло /харесах си рецептата от форума - спаначен блат, катък, мръвка/ и естествено  дегустирах - 75 гр.
20,00 - сготвх си тайландско свинско със зеленчуци / свински врат 200 гр, 1 червена чушка,1 тиквичка,1/2 стък праз, ряпа, черни китайски гъби, сусам, една шепа кашу и шам фъстък, рибен сос, сос от стриди, лют сусамов сос и соев сос/. Така и не измерих порцията колко беше, но е някъде 1/4 от получилото се
22,00 - 2 сл извара, 1 сл кисело мляко, 5 маслини, копър, пресен лук
Вода и чай - 3 л
Днес без тренировка, от утре отпочинала и със свежи сили
Успешна и усмихната седмица!  (sun)

21.06.10
20:25

Ето го и началото на седмицата, заредени с енергия от почивните дни започваме с понеделнишкия отчет
7,10 - 1+1 сл овесени и пшеничени трици + 1 варено яйце
10,30- 70 гр. спаначено руло
13,00 - свинско и зеленчуци /тайландското ми блюдо от снощи/ + 50 гр жълти китойски спагети
15,00 - забравих си яйцето - уффф, каква съм заспа сутрин... Добре, че от миналата седмица си занесох в офиса 3 дози протеин. Употребих едната
До 16,30 погълнах и 300 мл. прясно вмляко и се издух окончателно.
18,00 - тренировка
загрявка и стречинг 5 минути
правя си от време на време едно упражнение, на което тези дни научих името. Оказа се че правя тръстър  :) 2 х 15 с дъмбели от 3 кг.
лицеви опори 2 х 6 /днес нещо беше слаба работа/
повдигане на крака от лег с по 1,5 кг на всеки крак - 5 х 15
повдигане на крака в страни с по 1,5 кг на всеки крак - 6 х 10
трицепсово разгъване с дъмбел над главата - за сега само с лоста - 2 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
Трицепсово разгъване с дъмбели от лег - 2 х 10 с по 3 кг
концентрично сгъване сдъмбел 3 кг. - 2 х 10 /1 лява, 1 дясна ръка/

Мисля, че вече мога да увелича натоварването. От другия път ще го направя - това май се пада утре  ;)
20,30 - 2 пачета пица ( 2/8 от 30 см пица) Домашно приготвена, включително и блата, с домати, песто, шунка, сирене и кашкавал + 300 мл. айран
Вода + чай - 3 литра + 1 литър прясно мляко + айран. Задобрявам в пиенето на течности...
Късна вечеря няма да има, защото все още съм сита. Може би ще се събудя рано-рано утре сутринта да закусвам.

Лека нощ от мен.

22.06.10
20:17

Привет, привет!
Хубав и прохладен ден, в който успях да си уредя едно кратко моренце след 1 седмица. Оххх най-накрая ще си взема оставащата отпуска от миналата година.  Така, ето го и хапването и тренировката за днес
7,00 - 1 филийка хляб, майонеза /само от жълтъци/, 50 гр шунка + 1 варено яйце
10,30 - 1 шепа ядки микс /ей много съм несериозна значи... така и не ги премерих колко тежат - забележка - да се поправя/
13,00 - 100 гр шунка /ммммм вкусна, чиста, немска, прасешка шунка/, 50 гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица, 1 филика хляб
15,00 - 1 варено яйце
17,30 - 20 гр шунка - ейй откачих направо по тая шунка, добре че свърши
21,00 - 100 гр свински врат, 50 гр спаначено руло

19,00 - тренировка
Загрявка 2-3 минути
Тръстър 2х15 + 2х12 с дъмбели от по 3 кг
Напади - 4 х 10 с дъмбели от по 3 кг
Тук бях решила да направя и 4 серии Плие, но на последните напади ми трепераха крачката и реших да не рискувам
Предна опора - 4 х 30 секунди
Лицеви опори - 1х10 + 1 х 8 + 2 х 6 - определено напредвам с лицевите опори, може би все пак ще успея да ги направя 4х10 в следващите седмици
Коремни преси с наклон - 4 х 15
Извивки с дъмбел встрани - 4 х 10 с 3 кг. /2 ляво, 2 дясно/
Трицепсово разгъване с дъмбели от лег - 4 х 5 с дъмбел 3 кг.
Флайс с дъмбели от полу лег с по 3 кг - 3 х 10
концентрично сгъване с дъмбел 3 кг. - 4 х 10 /2 лява, 2 дясна ръка/
гребане с дъмбел /наклонена опора/с 3 кг. - 6 х 10 /3 лява и 3 дясна ръка/ - тук мога да вдигна килограмите
Повдигане на крака от лег - по корем върху наклонена лежанка, главата в най-ниската част, таза в най-високата. Краката се повдигат до права линия с тялото и се свалят към земята - без да я докосват - 2 х 10 - следващия път ще си сложа тежестите за крака  :)
1-2 минути стречинг 

Добавки - Л карнитин 1000 мг, 40 минути преди тренировка
Взех си и хубави витамини - поне според мен де, че взе да ми се лющи кожата по ръцете... Много им се смях на името, но съдържанието ми хареса - BioTech Women’s Ultra Mega Multivitamin /само и едно super липсва в името  :D /  Ето го съдържанието, за който се интересува  http://www.biotechusa.com/images/stories/Supplements/Womens_Ultra_Mega_Multivitamin_SF.jpg

Лека вечер и усмихнат ден утре!

23.06.10
20:29

Айде добър вечер от мен. Преди малко се върнах от тренировки, направих си изварата и сядам да попиша малко
Яденето:
7,00 - 3 сл общо пшеничени и овесени трици, 50 гр сирене, масло + 1 варено яйце
10,30 - 200 мл прясно мляко - нещо не ми се ядеше, странно ...
12,30 - 100 гр свински врат, салата от 1 домат и 1 краставица, с шарлан и морска сол + 1 филийка хляб
14,30 - 1 варено яйце
18,00 ч - глад, главоболие, отпадналост - 1 филия хляб, майонеза, шунка 50 гр, 100 гр зелен фасул, 50 гр сирене
18,30 - нокаут ... заспах безпаметно ... за 40 минути и после все едно нищо не е било
23,00 - 3 сл извара, 1 сл кисело мляко, 1 чл маслинова паста, 1 стрък лук, копър - с нарязани маслини е по-вксусно отколкото с маслиновата паста.
Вода и чай - 3 л.

Тренировка - 20,30 - 21,30 Commando Krav maga - днес имаше изненадващи атаки  (rock) Вече са ми любими ... почти
Аааа, за малко да забравя - от вечра имам лека и приятна мускулна треска на дупето - айде завиждайте сега  :D

Ами така мина моя ден, е без да броим лудницата в офиса.

Лека вечер и до утре.

24.06.10
20:59

Привет, привет
Мина си и днешния ден, ей така неусетно и е време за дневния отчет  :)
Храна
7,15 - тричени палачинчици с мед и канела /30 гр овесени трици, 1 яйце на тигана в малко масло общо 3 броя с по 1/2 чл мед и канела - по идея на Atom/
10.00 - 1 кайсия - то с нея, без нея ...
12,30 - 150 гр печен свински врат + 100 гр салата айсберг и малко дижонска горчица, само малко майонеза липсваше ...
15,00 - 1 варено яйце
21,00 - спагети 100 гр - Виновна ... как не ме беше срам по никое време... нищо, те лошите навици се преодоляват бавно и с постоянство, нали все пак имам опит с отказването на цигарите та знам ...
Та, заради тези проклети спагети в деня почивка от тренировки направих пътьом 3 х 10 клека, 1 х 10 клек с дъмбели от по 3 кг, 2 х 10 напади с дъмбели от 3 кг, две серии лицеви опори - общо 15 бр. ей така за дисциплина.
Вода и чай - 3 л

Добавки - мултивмитамини, л карнитин 1000 мг

Малко лирическо отклонение - въодушена съм. Тялото ми реагира положително на промяната в хранителните навици и допълнителното натоварване. Започва да се “прибира” и стяга, трицепса ми се показа, а бицепса се оформя. “Гънките” по гърба ... пуф и да ги няма ... Още някой и друг ден и вадя метъра. Еййй едвам се удържам.
Има мнооого, мнооого работа още, но мисля че до година-две ще съм поправила щетите /все пак съм реалист - нещо разрушавано с години няма как да се оправи за месец/.
Пътя ще е дълъг, но при добро желание, няма начин да няма начин! Just one step at a time

Днеска се отнесох нещо. Айде лека вечер от мен и приятен ден утре.  (sun)

25.06.10
06:27

Ехо, Акси :)

Супер ми звучиш - знаеш кое е добро за теб и кое не е! Това е по-важно от някакви си 100 гр спагети, еднократно и то!

Пътят е дълъг само ако е труден, пълен с лишения и притеснения. Ако си спокойна и позитивна, знаеща и усмихната - просто е една слънчева пътечка, по която си подскачаме, оформяйки чудни бедра : )))

Дано са ти хареса палачинчиците; моите ги мажа с доста повече мед (wasntme). Успех занапред!

25.06.10
07:09

Хей Атом, 

Благодаря за влючването. Винаги е хубаво някой да ти “удари едно рамо” в начинанието и да те окуражи, че вървиш в правилната посока. Наистина си права - я по-добре да подскачаме по пътечката :) .
Опитвам се да мисля в тази насока, в смисъм да приемам нещата като нещо приятно, което правя просто за себе си, а не като нещо задължително, което да правя за да стане еди какво си. Е и това ще отнеме малко повече време, но напредък има.
Успешен и усмихнат ден от мен!

ПП Палачинчиците понеже реших, че ще ги ям само сладки им сложих и малко канела в яйцето, преди да ги пека. Станаха чудни, даже правих втора доза за приятеля ми, че моите ги омете за нула време  :D

Мнението беше редактирано от Axi на 25.06.10 07:12.

25.06.10
20:46

Петък - една седмица до отпуската... ехх, а някои вече почиват и то 50 дни /тук завиждам благородно/  8-)
храната днес
7,00 - филия хляб, филе, кашкавал, маааалко майонеза, 1 варено яйце + 200 мл прясно мляко  /то не беше закуска, не беше чудо/
10,30 - хммм някой ми е “омел” ядките в офиса, план Б - суроватъчен протеин изолат с 200 мл мляко - трябва да си заредя запасите в понеделник, че остана само 1 доза
13,30 - 150 гр свински врат, дижонска горчица, 75 гр айсберг + 1 резен пъпеш /подядох колежките - отмъщение за ядките  :D /
18,10 - 1 варено яйце, филе - 100 гр, майонеза - 2 чл., филийка хляб, кашкавал и Бри - общо 70 гр
22,30 - 3 сл извара, 2 сл кисело мляко, стък лук, копър, 5 маслини нарязани на ситно
хммм... едно ядене съм изтървала днес, даже и не го усетих, явно заради по ранната “вечеря”

20,00 - 21,30 тренировка Commando Krav maga
Добавки - мултивитамини - сутрин и вечер, Лкарнитин 1000мг - 40 минути преди тренировка

Вода + чай - 3 литра /и продължавам, може би до 3,5 ще ги докарам/

Приятна събота и неделя от мен

28.06.10
15:30

Еййй загубих се направо тази събота и неделя  :)
Един бърз сбит отчет за храната - тренировки общо взето почти нямаше.

в общи линии закуската и първото междинно хранене се сливаха в една закуска към 10 ч. - сандвич с филе и кашкавал + 1 препечена ръжено/пълнозърнеста филийка хляб с майонеза и филе от сьомга - и двата дни
обяд 13,30 ч. - свинска пържола в събота и нещо като гювече с филе, сирене, 2 яйца, домат и 1/2 червена чушка в неделя
вечеря към 18,30-19 - събота - варено яйце, извара, филе/ в неделя 2 яйца на очи, салата от домат с лук, зехтин и балсамов оцет,50 гр сирене, 50 гр хубав немски винервурст.
късна вечеря - към 22 ч. - 2 сл извара+1 сл кисело мляко + 5 маслини + стрък лук и копър

Днес - понеделник
7,00 -  3 сл /общо/ овесени и пшеничени трици, 50 гр сирене, масло, малко кашкавал + 1 варено яйце
10,00 - 2 шепи череши - може би към 150 гр., някъде...
12,30 - пикантна крем супа от пащърнак /или Всичко х 1 - пащърнак, голям морков, малък картоф, 1 чл синапено семе, кимион не смлян, къри, самбал + 400 мл кисело мляко и за финал накълцани листа кориандър/, много интензивен аромат мммм... + 100 гр пуешко филе
15,00 - 1 варено яйце + мъъъничко парче еклерова торта /трябва да забранят тортите на служебните рождени дни  :D /

След малко ще спретна една тренировка и ще дописвам довечера. За сега това е от мен

Мнението беше редактирано от Axi на 28.06.10 19:14.

28.06.10
19:44

Така ... да продължа деня
19 ч тренировка
Загрявка, подскоци, стечинг - 5 минути
Тръстър с х 2кг - 2 х 20 + 2 х 15
Клек тип Плие с 7,5 кг - 4 х 10
лицеви опори - 2 х 8 + 2х6
предна опора 4 х 30 сек
Коремни преси /наклон/ 4 х 20
Флайс с дъмбели от полу лег с по 5 кг - 2 х 10
Трицепсово разгъване с дъмбели от лег - 4 х 5 с дъмбел 5 кг.
гребане с дъмбел /наклонена опора/с 5 кг. - 4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
и гребане с дъмбел /наклонена опора/с 7,5 кг. - 4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
концентрично сгъване с дъмбел 5 кг. - 4 х 10 /2 лява, 2 дясна ръка/
Малко стречинг за финал
230мл кокосов сок - няма такова утоляване на жаждата, когато е студен

21,00 - вечеря - филе 100 гр, сирене 50 гр, печена червена чушка, 1яйце на око с малко масло
Вода и чай - 3 литра

Днес без лирични отклонения, че нещо не мога да си сложа мислите в ред  :) 

Ами това е за тази вечер от мен. Успешен утрешен ден  :)

30.06.10
07:57

Привет, привет!
Хайде да мина набързо през вчерашния ден
7,00 - сандвич от 1 филийка хляб, свински бут, кашкавал, майонеза + 1 варено яйце
10,00 - 1 шепа сурови ядки микс
13,30 - 50 гр ориз, 100 гр сепия с доматен сос
18,00 - препечена филия хляб, майонеза, 70 гр филе сьомга, 15-тина маслини + 200 гр кисело мляко 10-15 минути след вечерята, като десерт
22,30 - 2 сл извара, 1 сл кисело мляко, 5 маслини нарязани, копър

към 21,30 нещо което беше по-скоро раздвижване, че се чувствах все едно са ме били цял ден - някакви енергийни вампири са се завъдили в офиса ...
но както и да е, направих 3х15 клека, 2 х 10 плие с 7,5 кг, предна опора 3 х 20 сек., лицеви опори 3 х 6 и това беше, но пак по-добре от нищо  ;)
Нещо последната седмица се чувствам много отпаднала, но не ми се спи и се въртя в леглото до 1,30-2 ч. посреднощ... е естествено сутрин ставам с мъка, но пък се разсънвам бързо, хапвам и съм готова да посрещна деня  (sun) 
Eййй, нямам търпение да дойдат тези 5 дни отпуска, малко остана ...
Е, приятен и успешен ден от мен и довечера ще разказвам за днешния ден

30.06.10
21:33

Ден - Сряда, тренировки - от любимите ми.

Айде да започна с яденето първо
7,15 - 3 сл овесени и пшеничени трици, 50гр сирене, масло, малко кашкавал - днес без яйце
10,00 ч - 1 шепа сурови ядки микс
13,00 - 100 гр пилешко филе със сметана + 50 гр картофено пюре
17,30 - 1 филийка хляб с филе и кашкавал
22,30 - 3 сл извара+1сл кисело мляко - 1/3 от това разбърках с много малко мед и какао /мноого ми се прияде сладко/, а остатъка с печена чушка и маслинена паста

Вода и чай - 4 литра
Хмммм - защо днес съм изтървала любимото ми яйце ???
Добавки - мултивитамини, Л карнити 1000 мг 40 минути преди тренировка

20,30 - тренировка Commando Krav Maga. Днес беше особено натоварваща и загрявката дори. 5 минути разтягане и малко клекове и след това нещо, което подцених, но оплезих език - 1 минута спринтове, 1 минута крос, 1 минута коремни преси с парньор /двамата един срещу друг с преплетени крака и сте си опора един на друг/, 1 минута гръбни преси, 1 минута лицеви опори. Най-дългите ми 5 минути  :D и след това за да не скучаем 1 час техники от граплинга ... няма толкова изморително нещо... В петък се очертава да ни стопят лагерите /по принцип в сряда тренировката е по-къса и по-лека/

Е това ми беше деня, а утре ми е последния работен за 1 седмица напред  (sun)  /Еййй надух ви главата, ама какво да направя ... радвам си се/

Лека нощ и успешен ден!
от мен

01.07.10
21:15

Днес мина и замина и е време да си кажа какво правих
7,00 - 1 филия хляб, филе 50 гр, кашкавал 20 гр, 1 варено яйце, 100 гр кисело мляко
10,00 - 1 шепа сурови ядки микс
13,00 - патешко с кайсии /1 долно патешко бутче около 250 гр с кокала/+ 100 гр салата от червено зеле+айсберг
15,00 - 1 варено яйце
18,30 - 50 гр филе, печена червена чушка, сирене 50 гр, яйце на око, 1 домат + 1/2 филийка хляб
22,00 - направих си изварата, но просто нямам никакъв апетит, все още си седи така и чака някой да я хапне

Тренировки - пас, днес в офиса стъпих на криво и си поизкълчих малко глезена, но се надявам утре да му няма нищо вече
Е това беше от мен и приятен петък  (sun)

Мнението беше редактирано от Axi на 01.07.10 21:16.

02.07.10
21:49

Здравейте, здравейте!
Аз днес набързо и да си лягам, че утре мисля рано да паля колата и да ме няма  8-)
Яденето - под всякаква критика. Даже не смея да си кажа. Успах се и не закусих /и защо - само за да си разваля целия график нататък/, към 11 приключих каквото имах да правя и си тръгнах към къщи, пропадна ми подстрижката днес, занимавах се с банки и всякакви такива, прибрах се вкъщи към 15,00 ч освирепяла от глад естествено.
Обядът - 2 пълнени чушки със сирене и яйце, 3 сл доматен сос, филе 100 гр. 1 филия хляб и за десерт 2 чл лъжици фъстъчено масло. После преди тренировките хапнах още 1 чл - новата ми мания май...
от 20,00 до 21,30 ч тренировка - Commando Krav maga
22,30 - 2 сл извара, 1 сл кисело мляко, 5 маслини, лук, копър.

Та както казах - храната е пример за това какво не трябва да правя, но вече поне знам - пропусна ли закуската, съсипвам целия ден
Вода и чай - 3 литра
Добавки - мултивитамини и 1000мг Л карнитин 40 минути преди тренировка
От утре до петък изчезвам и незнам как ще е интернета, надявам се да имам възможност да пиша. Планирала съм си да си потренирам на открито, да не прекалявам с глезотиите откъм храна, пък да видим ... поне откъм плуване ще има натоварване  ;) 
Приятни почивни дни, и успешна следваща седмица!  (sun)

15.07.10
09:19

I’m baaaack (wave)
Привет, привет! Ейй колко новости съм изтървала, нищо, ще наваксам
Така, как минаха тези дни ...
Удържах и не си съсипах режима на хранене, една малка бира и едни панирани рапани не се броят  :D
И о, чудо, ама аз съм можела да ставам рано дори и като не съм на работа - събуждах се сама към 7,30, почти гладна и отпочинала. То това режима си бил полезна работа, пък и като се “вкараш малко в релси” и си по-активен си отпочиваш по-лесно и се наспиваш по-бързо. Поне при мен така става - явно мързела води до мързел  :)
От към храна - хубавото на блок-масите е, че има избор, доста добър при това. И така
закуска около 8 ч - яйца - варени или на очи /тези на очи бяха правени нещо като печени, в тавата и на фурта, но доста сполучливо/ около 3 броя, сирене или кашкавал към 100 гр, краставица може би около 50 гр, масло и 1 или 1и1/2 пълнозърнесто /може би/ земелче
обяд около 12,30 ч- салата айсберг или домати и краставици или зеле, пилешко или свинско 150 гр и крем супа или таратор или диня
следобдна закуска към 16ч- фъстъчено масло около 30-35 гр /така го сметнах според това колко беше голям буркана и за колко време свърши  :D / другия вариант беше нещо като пица дето сервираха на бара на хотела 
Вечеря към 19,30-20 ч - салата и свинско или пилешко около 150 гр
Късна вечеря не във всички дни обаче /срам ме е ама търпя/- поради липса на идеи и наличието на някакви ограничения все пак - 100 мл прясно мляко
Имаше два различни дни в които обяда беше спагети или запечени картофи с бекон, сирене и сметана /постарах се да не е растителна поне/, а вечерята най-страхотните барбекю ребърца, които съм яла в заведение.

Откъм тренировки - мноооого плуване, ама мнооого и в морето и в басейна, малко извънредно натоварване на краката при возене с плоскодънна подскачаща по вълните лодка, в която като начинаещ ако не подскачаш заедно с нея по вълните си изпаднал просто... шоу страшно, но пък беше най-бързия и вълнуващ начин за придвижване от плажа на нашия хотел до водолазното училище.  Отделно няколко пъти /3-4/направих едни серии от клекове + къси преси + лицеви опори като сериите бяха - започваш с 10 повторения, почиваш 10 секунди, после 9 поторения, почивка 9 секунди и така до 1. Е при лицевите това стоеше по малко по-различен начин започваш с ... 8 и почиваш.... малко повече /е, какво да се прави.../
Вода - много
Е това беше по време на отсъствието ми. Сега отново със свежи сили на работа и връщане към стария график.
Започваме отново от Днес.

ПП Може би довечера ще се премеря да видя освен в огледалото /да се чете в главата ми  ;) / има ли разлика и при метъра

21.07.10
06:09

Добро утро на всички!
Ха сега да видя как мина вчерашния ден - като махнем на страна жегата - сравнително добре.
7,20 - 2 сл пшеничен зародиш + 1 сл овесени трици, сирене 60 гр, малко масло, малко кашкавал + 1 варено яйце и 300 мл сок от червено цвекло и ябълка
10,00 - 1 нектарина
12,30 - 1 филийка хляб, 70 гр шунка, 50 гр кашкавал, 1 домат
15,30 - 1 варено яйце, 4 маслини /толкова ми бяха останали, та да си ги изпапкам  :D /
19,00 - моята тай измишльотина - свинско, зеленчуци, шитаке, черна китайска гъба, ТомЮм и сос от стриди - ама пък става бързо и вкусно. Та от това общо към 150 гр.
около 22,00 - чаша прясно мляко + 1 чл фъстъчено масло /знам, знам, късно е за фъстъченото масло, по някое друго време на деня трявба, ама какво да направя - седеше си и ме гледаше изкусително  :D /
Тренировката - към 21,00 ч
Загрявка, подскоци, стечинг - 5 минути
Клекове - 3 х 20
Клек тип Плие с 7,5 кг - 4 х 10
лицеви опори - 4 х 7
предна опора 4 х 30 сек
Коремни преси /наклон/ 4 х 20
Гръбни екстензии - 4 х 10
Флайс с дъмбели от полу лег с по 5 кг - 2 х 10
Трицепсово разгъване с дъмбели от лег - 4 х 5 с дъмбел 5 кг.
гребане с дъмбел /наклонена опора/с 7,5 кг. - 4 х 10 /2 лява и 2 дясна ръка/
концентрично сгъване с дъмбел 5 кг. - 4 х 10 /2 лява, 2 дясна ръка/

Е това беше вчера, днес тренировката ще е Commando Krav maga, ама за днес - по късно.

Успешен и усмихнат ден  (sun)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1