Добра програма за релеф?

15.06.10
14:49

Здравейте! Наскоро открих този сайт и видях някои много интересни и полезни статии. На 19 години съм и тренирам от 5 години, но с доста накъсвания, защото така и не успявах да си намеря подходяща тренировъчна програма, която да ми помогне да постигна добра форма. Това към което винаги съм се стремил е по-скоро релефа и не чак толкова големите мускули. Ако можете да ми препоръчате добра тренировка за 3 тренировки седмично и също диета ще съм ви много благодарен. Разбрах че е важно да се знае ръста ми (1.84м) теглото ми (80кг) и стажа, който е 5 години. Също ще е хубаво ако успея да дигна в рамките на 5 до 10кг в процеса. Благодаря предварително :)

15.06.10
16:21

казано от JohnSilver на 15.06.10, 14:49:

не успявах да си намеря подходяща тренировъчна програ

няма и да успееш защото това което ти трябва е хранителна програма а не тренировъчна

15.06.10
16:24

Добре. Препоръчай ми някаква програма ако можеш тогава. Ще съм ти много благодарен защото сам немога да преценя коя би била най-подходяща.

15.06.10
19:21

Хранителните програми са строго индивидуално нещо. Трудно някой би ти направил хранителен режим без да те познава, без да имамнаблюдения относно метаболизма ти и без да знае какво е опасно за теб (от какво се омазняваш, от какво качваш).

Иначе три пъти вода на ден и две цигари биха могли да те изчистят от мазнини. Ако си натрупал ММ, ще се орелефиш.

П.С.
Извинявай за инфантилната изцепка по-горе, но за добър хранителен режим се обърни към някой диетолог, не във форума. Все пак някой, целящ да ти помогне може доста да ти навреди като не те познава.

16.06.10
10:05

казано от JohnSilver на 15.06.10, 16:24:

Добре. Препоръчай ми някаква програма ако можеш тогава. Ще съм ти много благодарен защото сам немога да преценя коя би била най-подходяща.

е за жалост и аз немога почети малко пробвай и ще стане(само да има велание)
Успех!!!

22.06.10
16:19

Благодаря ви. Ще се посъветвам с някой диетолог :)

22.06.10
16:38

За програма - 2-3 пъти седмично (2 мисля че е достатъчно) дигай тежко за сила примерно 3х5 нещо от сорта да си пазиш мускулите докато си на ОКБ и тфа е.Някво кардио нещо правиш и тн , може и кръгови тренировки примерно 2 дни кръгови 2 дни тежко нещо от сорта.Но главното е храненето.

23.06.10
10:19

казано от JohnSilver на 22.06.10, 16:19:

Благодаря ви. Ще се посъветвам с някой диетолог :)

няма да ти помогне, гарантирам ти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1