Дневникът на Hia

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.06.10
22:14

туп туп и без малко да съм труп :))хихи 5капсули ме разбиха има време:))пък и нали се пазя за анимъл кътс:))еей аз съм опитно зайче:))

10.06.10
23:42

казано от Hiya на 10.06.10, 22:14:

туп туп и без малко да съм труп :))хихи 5капсули ме разбиха има време:))пък и нали се пазя за анимъл кътс:))еей аз съм опитно зайче:))

Мацка, много кефиш!  :-P

11.06.10
04:49

казано от Allegra на 10.06.10, 23:42:

казано от Hiya на 10.06.10, 22:14:

Мацка, много кефиш!  :-P

Дааa, и аз съм и фенка! Go, go Hiya!

11.06.10
09:53

Алегра,Атомче благодаря Ви! Майтап да става нали така:))
Снощи се чудих,чудих относно върху каква програма да работя и накрая се сетих,че във сайта има готови програми,но кой да погледне. И така си харесах една програма която мисля да пробвам от следващата седмица понеделник. Ето линк към нея : http://www.bb-team.org/workout/1284/#axzz0qUVPQDhY
Какво ще кажете Вие? Подходяща ли е за мен?Ако не приемам предложения всякакви:)

11.06.10
19:11

Добър вечер! Днес спах до 11:30,а снощи заспах преди 12ч. Както и да е важното е,че се наспах :)
Храната за днес
11:40Файър 2 капсули,карнитин 3гр,хром
12:30 черен хляб 1 филийка,фришкезе 40гр,домат,пуешка шунка 30гр
14:00 ядки микс 20гр
15:30 Файър 2 капсули ,карнитин 2гр
17:30 череши 100гр
18:30 овче месо 100гр, домат,зехтин
20:30 ядки микс 20гр
22:30 кварк 100гр,сусамов тахан 10гр,канела,чай
Вода 4.5л
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————Тренировка 16-17ч
5 мин въже,стречинг
римска тяга 1х7х20кг
            1х8х40кг
            1х6х50кг
клек    1х10х20кг
        1х7х40кг
        1х8х50кг
        1х6х60кг
        1х2х70кг
бедрено сгъване 3х7х12степен
Кростренажор 20мин интензивно
Хиперекстензии 3 серии до отказ
Коремни преси на столче с тежести 3х15х7/8 степен ще проверя какви килограми са

Знам,че не е хубаво да се правят едни и същи упражнения в два поредни дни,но просто днес това ми се тренираше,зарибена съм по римска тяга и клек :) За пръв път клек със 70кг супер силна се почувствах:) единственият проблем бе обувките,не са удобни и са с пружинки,искаше ми се да направя поне 5 клека със 70кг,но ми се изкривиха стъпалата и се отказах. Яд,яд. Трябва да си купя някакви равни обувки или цвички:) Тази програма наистина ще я пробвам пък каквото стане може и да е добра за мен :)
Лека нощ другарчета :)

12.06.10
00:58

казано от Hiya на 11.06.10, 09:53:

Алегра,Атомче благодаря Ви! Майтап да става нали така:))
Снощи се чудих,чудих относно върху каква програма да работя и накрая се сетих,че във сайта има готови програми,но кой да погледне. И така си харесах една програма която мисля да пробвам от следващата седмица понеделник. Ето линк към нея : http://www.bb-team.org/workout/1284/#axzz0qUVPQDhY
Какво ще кажете Вие? Подходяща ли е за мен?Ако не приемам предложения всякакви:)

На мен лично програма доста ми харесва, дори мисля да си открадна едно-две и да го включа в моята.

12.06.10
12:33

Аз ще я пробвам пък каквото стане! От опит глава не боли! Открадни си Алегра щом ти харесват:)После да кажеш дали са ти харесали:)
Днес съм с мускулна на д-то и бедрата. Вчера във фитнеса се качих на кантара след тренировка с дрехи и мн ми се пишкаше: 68кг, 28.5% мазнини,46,3кг мускул,въобще не му вярвам пълна глуспот е според мен! След това отидох до ВЦ-то и в съблекалнята пак се качих този път без дрехи:) и показваше 65.8 и същият процент мазнини и мускул. Момчето толкова го хвали този кантар,колко точен бил,колко скъп бля бля. Фул булшит. Сега като се замисля миналата година на почти 80кг имах същият процент мазнини. Как е възможно в момента да съм с 10кг и отгоре надолу и да имам същите мазнини!? Абсурдна работа!

12.06.10
13:16

казано от Hiya на 12.06.10, 12:33:

Аз ще я пробвам пък каквото стане! От опит глава не боли! Открадни си Алегра щом ти харесват:)После да кажеш дали са ти харесали:)
Днес съм с мускулна на д-то и бедрата. Вчера във фитнеса се качих на кантара след тренировка с дрехи и мн ми се пишкаше: 68кг, 28.5% мазнини,46,3кг мускул,въобще не му вярвам пълна глуспот е според мен! След това отидох до ВЦ-то и в съблекалнята пак се качих този път без дрехи:) и показваше 65.8 и същият процент мазнини и мускул. Момчето толкова го хвали този кантар,колко точен бил,колко скъп бля бля. Фул булшит. Сега като се замисля миналата година на почти 80кг имах същият процент мазнини. Как е възможно в момента да съм с 10кг и отгоре надолу и да имам същите мазнини!? Абсурдна работа!

Не мисля, че можеш да се довериш на такива кантари за % мазнини. Аз бях задавала тук въпроса до каква степен са реални, не е ли мазнините да се измерят с калипер, друг по-ефективен начин мисля, че не знам. И аз искам да си го разбера, но не съм се наканила да отида да ми ги измерят..
А относно въпросната програма на която си се спряла - според мен по-добре да си заложиш на базовите упражнения с няколко асистиращи, за които постоянно споменаваме, а не изолиращи такива. Лелее как съм си променила мисленето, от както съм регистрирана тук се чувствам както Венци казва “облъчена” за тежко трениране и мазнинно хранене (макар в моя случай да не е на 100% така, но поне се старая). Според мен тренирай така както го чувстваш, експериментирай и разбери какво работи за теб! :) Поздрави!

13.06.10
18:14

Здравейте! Най-накрая ми остана свпбодно време да пиша. Вчера и днес от сутринта до вечерта чистене вкъщи и в градината побърках се,много съм уморена,но за сметка на това градинката е почти чистичка:) Аз два дни си хапвам яко мазничко :) Омазних се хехехе. За събота имам само 2 капсули файър,забравих за другите две.

12 юни,събота
7.50 Събуждане
8.00 Файър 2 капсули,хром
9.30 овес 10гр,трици 30гр,ленено олио 5мл,кварк 50гр,домат,краставица,пуешка шунка 50гр,фришкезе 50гр,праскова( само на вид,на вкус отврат)
13.30 пълнозърнести спагети 200гр(сварени,190ккал),пилешко 150гр,с.л сметана,синьо сирене 25гр,лук
17.00 банан
19.00 белен слънчоглед 25гр
20.30 сирене Бри 40гр,домат
Вода 4л

13 юни,неделя
6.40 Събуждане
7.00 Файър 2 капсули,хром,карнитин 3гр
9.00 овес 10гр,трици 30гр,кварк 50гр,фришкезе 80гр,домат, киви 2бр(200гр),зелен чай
13.00Файър 2 капсули,карнитин 2гр
14.30 протеинов бар
18:00 агнешки котлет 2бр,шопска салата 100гр,ленено олио 5мл,м.сол,ч.пипер
20.00 белени семки 25гр
22.30 кварк 150гр,сусамов тахан 20гр,канела
Вода 4л

Сега като написах всичко ми се вижда малко,но постоянно ми се яде нещо мазно. Тези сирена ги скъсвам,въглени въобще не ми се ядат, месо и риба също.

13.06.10
18:40

казано от S_L на 12.06.10, 13:16:

казано от Hiya на 12.06.10, 12:33:

Не мисля, че можеш да се довериш на такива кантари за % мазнини. Аз бях задавала тук въпроса до каква степен са реални, не е ли мазнините да се измерят с калипер, друг по-ефективен начин мисля, че не знам. И аз искам да си го разбера, но не съм се наканила да отида да ми ги измерят..
А относно въпросната програма на която си се спряла - според мен по-добре да си заложиш на базовите упражнения с няколко асистиращи, за които постоянно споменаваме, а не изолиращи такива. Лелее как съм си променила мисленето, от както съм регистрирана тук се чувствам както Венци казва “облъчена” за тежко трениране и мазнинно хранене (макар в моя случай да не е на 100% така, но поне се старая). Според мен тренирай така както го чувстваш, експериментирай и разбери какво работи за теб! :) Поздрави!

Олее ти си слабинка и сигурно няма да имаш много мазнинки:) И аз знам,че с калипер е най-точно,всичко останало е лъжа и измама:)
Сисе и на мен ми се иска да тренирам с базови упражнения,но проблемът е там,че като си харесам едно нещо и мога да правя само него. А и познавам себе си и знам,че имам нужда от напътствия иначе нищо няма да направя. Ще я пробвам тази програма може и да променя някои неща. Доста време трябва да мине докато разбера кое работи за мен. За сега само знам,че машините не са за мен,а свободните тежести, с тях се чувствам свободна.
Времето и знанията ни променят!
Поздрави аааай:) ти знаш

14.06.10
15:32

Ехоо здравейте! Нова седмица,нова програма хехе  :-) Днес реших да пробвам отново 3х2 Файър и пак сгреших,лошо ми е. Едно такова замаяно,гадно ми е на стомаха, не ми се пие вода. Снощи заспах в 12 и се събудих в 11 сутринта голям сън. Много съм не сериозна,един ден ставам рано,един не. Макар,че всяка сутринт се събуждам към 6.30 отивам до вц-то после пак в леглото и си казвам още малко и заспивам.
Храна:
11.30 грейпфрут, овес 10гр,трици 30гр,кварк 40гр,фришкезе 40гр,домат,краставица,пипер(100гр),зелен чай
14.30 пилешко филе 100гр,пълнозърнести спагети 150гр сварени,м.сол,ч.пипер
17.20 банан
18.30 телешка кайма 150гр,шопска салата със сирене 40гр,зехтин
20.30 белени семки 25гр
23.30 кварк 150гр,сусамов тахан 20гр,канела
Вода 3л

Тренировка 16-16.50
5мин въже,стречинг
повдигане на щанга от полулег - 4х8х20кг
повдигане на дъмбели от полулег - 4х10х5кг
флайс - 4х12х5кг
кросоувър - 4х12х3.25кг
кoремни преси - 5х30
наклони в страни с дъмбел- 4х10х10кг
Кростренажор 12мин

Лека вечер!

14.06.10
17:36

Открих източника на моето уж “натравяне с гъби” Файър. Преди малко пак повръщах,първо изведнъж ми стана усилно,горещо,едвам си поемах въздух,завими се свят,станах за малко да пия вода треперих цяла,върнах се обратно в леглото полежах малко и докато се усетя и не можах да стигна до тоалетната,ужас! Днес единствено файър,хром и противозачатъчни. Храната е нормална. Явно дозата от 6 капсули не е за мен!Може би ще спря Файър или ще намаля дозата.

14.06.10
18:18

Олеее това нещо е ужасно,по-зле съм и от предният път, с нетърпение чакам приятелят ми да се прибере и да ме закара в болницата!

14.06.10
18:55

казано от Hiya на 14.06.10, 18:18:

Олеее това нещо е ужасно,по-зле съм и от предният път, с нетърпение чакам приятелят ми да се прибере и да ме закара в болницата!

Лелеее ти ни уплаши тук - моля те зарязвай го този Файер или поне не го приемай в такива ненормални количества. Как сиииии? :(

Мнението беше редактирано от S_L на 14.06.10 18:55.

15.06.10
18:55

Хей, Ния, как си? Какво става с теб? Пиши бързо, че се притесних!

15.06.10
20:44

Ехо сладурката, дано си ок...пиши като имаш възможност, че се притеснихме!!!!
И моля ти се зарежи го този Fyre…не си заслужава да се тормозиш така!

Мнението беше редактирано от Allegra на 15.06.10 20:46.

Прекалено високи дози, с такива продукти шега не бива.Надявам се всичко да е ок.

fire.is.my.nature

15.06.10
21:05

Аз ли съм предубедена или разни Файъри , хран. добавки И ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ са напълно несъвместими?!?

15.06.10
23:30

казано от fire.is.my.nature на 15.06.10, 21:05:

Аз ли съм предубедена или разни Файъри , хран. добавки И ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ са напълно несъвместими?!?

Може и от това да е,знам ли и аз. Докторът каза,че не било проблем,просто дозата от 6капсули файър ме изпратила пред смъртта. Още една капсула или оргинала на Файър са можели да бъдат фатални за мен! Приятелят ми ме намерил в безсъзнание и се обадил на бърза помощ,много гадно,но аз съм си виновна. Само си спомням,че се тресях цялата и имах едно изтръпване по крайниците все едно някой ме боде с игли,не можех да си поема въздух и се мъчих да повръщам,но нямаше вече нищо в стомахът ми! Кръвното ми след като се свестих беше 180 на 140,какво беше това и аз не знам,но много се уплаших и не искам да си причинявам това повече. Имам нужда от всичките си органи та аз съм едва на 21 години и си причинявам това,а след още 20 трябва да съм развалина ли? Край с добавките! Животът ми е мил и скъп!
Още съм шок.

16.06.10
03:49

казано от Hiya на 15.06.10, 23:30:

казано от fire.is.my.nature на 15.06.10, 21:05:

Може и от това да е,знам ли и аз. Докторът каза,че не било проблем,просто дозата от 6капсули файър ме изпратила пред смъртта. Още една капсула или оргинала на Файър са можели да бъдат фатални за мен! Приятелят ми ме намерил в безсъзнание и се обадил на бърза помощ,много гадно,но аз съм си виновна. Само си спомням,че се тресях цялата и имах едно изтръпване по крайниците все едно някой ме боде с игли,не можех да си поема въздух и се мъчих да повръщам,но нямаше вече нищо в стомахът ми! Кръвното ми след като се свестих беше 180 на 140,какво беше това и аз не знам,но много се уплаших и не искам да си причинявам това повече. Имам нужда от всичките си органи та аз съм едва на 21 години и си причинявам това,а след още 20 трябва да съм развалина ли? Край с добавките! Животът ми е мил и скъп!
Още съм шок.

Трябва да се пазиш повече и  никога да не превишаваш дозите, но сега по-важното е че си добре. Пази се!

16.06.10
04:14

О, много съжалявам за това, което ти се е случило! Радвам се все пак, че сега си добре! Бързо възстановяване!

Майтапи и експерименти с подобни хранителни добавки (стимуланти) не са добра идея, убедила си се... “Повече” не винаги значи “по-бързо” или “по-добре”. Добрата новина е, че си успяла да се стабилизираш. Според мен можеш да продължиш с Огънчето, но само след поне 3-4 седмици почивка и преди всичко - в човешки дози. Отдели си няколко дни за пълна (100%) почивка - спокойствие, добра храна, никакъв спорт.

Много скорошно възстановяване желая. Прием на Fyre 3x2 е меко казано екстремно, съдейки и по това, което ми се случи на мен при 2х2, а се имам за в особено спортна форма. Извинявай, ако съм го изпуснал в дневника ти, но по препоръка ли посегна на такава доза или по-малка не действаше при теб?

16.06.10
05:48

... дозата от 6капсули файър ме изпратила пред смъртта. Още една капсула или оргинала на Файър са можели да бъдат фатални за мен! Приятелят ми ме намерил в безсъзнание и се обадил на бърза помощ...

:bug:  :gulp:  :grrr:

Край с добавките! Животът ми е мил и скъп!
Още съм шок.

Правилното решение. Много, много правилно!
Възстановявай бързо!

Hiya аз бих ти препоръчал да се консултираш с втори лекар и да си назначиш максимално пълни медицински изследвания. Просто много лекари не са в час и не са запознати нито с хранителните добавки нито със съвременна медицина (така е не само в БълХария).  Като чуят, че си взимал нещо веднага го набеждават особенно, ако им е тотално непознато.
Все пак дори добавките и билките също се взимат след определено проучване кога колко защо и т.н.
3х2 от Огънчето за 20 годишна дама са си много както и да го погледнеш.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.06.10 05:56.

16.06.10
06:13

Явно е до конкретния човек.Мария Никифорова доста време взема по 6 хапа на ден и каза че нищо не усеща.Аз съм вземал сутрин една капсула Sx ,и следобед преди кардио 2 x Fyre +кафе .Така че ако пак ще пробваш вземай го по 2 хапа на ден най много.

казано от biker_boy на 16.06.10, 06:13:

Явно е до конкретния човек.Мария Никифорова доста време взема по 6 хапа на ден и каза че нищо не усеща.Аз съм вземал сутрин една капсула Sx ,и следобед преди кардио 2 x Fyre +кафе .Така че ако пак ще пробваш вземай го по 2 хапа на ден най много.

Така е. Много е важно да се вземе и изходното състояние на човека, а не да се гледа кое как действа при другите. За някоя, на която менюто би докарало до самоубийство отговарящия за дневния порцион в концлагера, 3х2 Файър си е благодат и пир.
И докато цялото шишенце сънотворни те приспива завинаги, цялото шешенце Файър не те прави слаба завинаги. Хубаво е да се знае, че линейността и правопропорционалността не се обичат с фитнеса.

16.06.10
06:39

Фитнес индустрията, както и индустрията за хранителни добавки, диети и всякакви подобни булшит са просто...машина за правене на пари. Както и медицина + фармацевтика, впрочем.
Няма нищо, което не можеш да постигнеш без добавки.
Просто отнема повече истинска храна и спокойствие и търпение.
+ Още нещо: докато приемаш добавката, тя влияе по определен начин на метаболизма ти. А като спреш какво става? Тялото ти не изпада ли воще по-голям шок и летаргия?

Скорошно оздравяване, Ния и ...можеш и без добавки...

16.06.10
08:59

Ния, направо ми се изправи косата...важното е, че си добре сега и ще се оправиш...бързо възстановяване!

16.06.10
09:50

Бързо възстановяване и от мен... и нали знаеш - Всяко зло, за добро! Опитай се да извлечеш позитивното от случилото се,колкото и да е трудно да го намериш. То ще те мотивира да се грижиш още по-добре за себе си.

16.06.10
12:48

Хия, оправяй се светкавично... и се връщай да обсъждаме спорт, храна и качествен живот :)

16.06.10
16:58

И аз не знам какво да кажа сама съм си виновна никой на сила не ме е накарал да взема 6 капсули сама посегнах към тях. Лаком г*з.  Плюс,че това ми бе 3 опит на 6 капсули. Бързата работа,срам за майстора. В момента размишлявам върху всичко. Дадох си парите за нещо,което можеше да ме убие. Луда работа. Огънчето отиде в кофата за боклук.
Последните ми пълни изследвания бяха в края на декември.Всичко ми беше наред. Сега ще изчакам още малко и ще видя как ще се чувствам,ако не се подобря самолетчето и в БГ. Тук не мога да им вярвам на тези откачалки. Докторът който бе вкъщи ми преписа “парацетамол” иии трева или хашиш, какво да кажа пълен идиот,плюс,че искаше да съдя SYNTRAX щяла съм да взема много пари.
Кръвното ми е нормално 110/70 ,единствено имам главоболие. Може би се дължи на спирането на файър.

“+ Още нещо: докато приемаш добавката, тя влияе по определен начин на метаболизма ти. А като спреш какво става? Тялото ти не изпада ли воще по-голям шок и летаргия?”
Дааам права си Лимка! В момента се чувствам безсилна,спи ми се страшно много, едно такова никакво ми е.
Ще се оправя просто ми трябва време.
Другият майтап е 2 дена ям само сварен ориз,препечени филийки,сирене и вода с лимон. Страхувам се да ям. Запекох се. Вода едвам пия чудо и чудо. Явно аз не съм за такива препарати. Най-добре без нищо. Колкото едно нещо е близко до природата толкова по-добре за тялото всичко друго е химия и отрова.

Благодаря Ви за загрижеността и съветите!

16.06.10
17:59

А така! Тя тревата особено добре влияе на пулса, от опит знам. Братовчед ми от една едвам го свистихме...
Добре, че си добре! И от лошия опит има полза, когато не е завършил фатално, слава богу!
С теб съм!

16.06.10
18:19

Отказ от една статия

Разграждането на кофеина в черния дроб трае от 2 до 6 часа, но е индивидуално различно и зависи от фактори като възраст, време на денонощието, консумирано количество и чувстителност на организма. Затова няма точно дефинирана доза, която повлиява отрицателно на здравето. Който например има по рождение бърз метаболизъм, преработва кофеина по-бързо – тоест действието е по-краткотрайно. Обикновено хора с по-високо тегло, бременни и жени, които взимат противозачатъчни, преработват кофеина по-бавно,  пушачите обратно, а по-възрастните са по-чувствителни от младите. Съществуват и парадоксални въздействия: на 1 до 3 % от хората чисто и просто им се доспива.
Действието на кафето е интригуващо за атлети, особено занимаващи се със силови спортове, тъй като след един изморителен работен ден кофеина може да предизвика липсващия кик за продуктивна тренировка. Кофеинът обаче е допинг средство и е забранен от Олимпийския комитет в концентрации в урината над 12 мг на литър (около 6 кафета).
Трябва да се отбележи, че кофинът е диуретик, тоест стимулира уриналното отделяне. Въпреки че става въпрос за слабо обезводняващо действие, при определени условия този ефект може да има значително влияние върху постиженията. Поради увеличеното отделяне на вода се повишава температурата на тялото и може да се стигне до прегряване и дехидратаране. Спортистите трябва да имат предвид, че поради споменатия диуретичен ефект голямо количество минерални вещества биват отмити и трябва да бъдат въстановени. Това обяснява защо повреме или след тренировка не бива да бъдат употребявани напитки съдържащи кофеин, те не са пригодени за въстановяване на изгубена течност, а навместо това водят по-скоро до нарушения на съня.
Кофеинът не води до по-бързо разграждане на алкохола в кръвта, човек става по-буден, но не и по трезвен.
Днес се приема, че резултатите от различни студии, които имат за предмет изолираното въздействие на кофеина, са недостатъчни. Кафето за себе си е микстура от много субстанции, които имат необозримо различни действия и затова не винаги може да се допуска сравнение между ефекта на кофеина и кафето.

16.06.10
20:36

Силвееее, повече никакви експерименти със здравето ти!!! Направо си за бой! По-важно е, че си по-добре!Преди всичко ЗДРАВЕТО! Пази се и УМНАТА!

16.06.10
21:33

Много съжалявам за случилото се, но вината е в неправилния прием на продукта. С такъв тип продукти винаги се започва от минималната доза, а тя е 2 капсули общо за деня. Една сутрин и една преди тренировка примерно. След като “Здравето е на първо място” и “не трябва да си правим експерименти със здравето”, защо си правите експериметни? Бъдете по-внимателни с приема на силни термогеници. FYRE е доста мек продукт и въпреки това препоръчваме на всички закупили го да започнат от минималната доза. От къде е закупен продукта? Защо не се допитахте до някой от нашите консултанти относно приема на продукта? Защо се доверявате на форумни разбирачи, които по никакъв начин не са квалифицирани?

Дори елементарна съставка като кофеина може да предизвика страхотни проблеми, когато се приема в прекалено високи дози. Всеки един потребител решил да пробва дадена хранителна добавка винаги трябва да се консултира относно приема и начина на действие, а не да си прави експерименти тип: “какво ще стане ако ударя 6 капсули за деня”.

Малко след дъжд качулка, но въпреки това бъди по-внимателна. Дори прием на безобиден продукт като карнитина може да ти докара стомашни проблеми при високи дози.

17.06.10
03:52

Сега прочетох какво е ставало и се радвам, че си добре. Понякога се учим по трудния начин, но това е човешката природа. Особено женската :) която иска бързо и сега да е слаба. По-внимателската вече и успех :)
Следи си кръвното и ако е ок, пийвай кафе по малко, за да не усещаш абстиненция към кофеина, изразяваща се в главоболие.

17.06.10
05:33

Дори прием на безобиден продукт като карнитина може да ти докара стомашни проблеми при високи дози.

Да,аз за първи прием взех 7 гр. и после имах яко разстройство

17.06.10
07:24

казано от kao на 16.06.10, 21:33:

Много съжалявам за случилото се, но вината е в неправилния прием на продукта. С такъв тип продукти винаги се започва от минималната доза, а тя е 2 капсули общо за деня. Една сутрин и една преди тренировка примерно. След като “Здравето е на първо място” и “не трябва да си правим експерименти със здравето”, защо си правите експериметни? Бъдете по-внимателни с приема на силни термогеници. FYRE е доста мек продукт и въпреки това препоръчваме на всички закупили го да започнат от минималната доза. От къде е закупен продукта? Защо не се допитахте до някой от нашите консултанти относно приема на продукта? Защо се доверявате на форумни разбирачи, които по никакъв начин не са квалифицирани?

Дори елементарна съставка като кофеина може да предизвика страхотни проблеми, когато се приема в прекалено високи дози. Всеки един потребител решил да пробва дадена хранителна добавка винаги трябва да се консултира относно приема и начина на действие, а не да си прави експерименти тип: “какво ще стане ако ударя 6 капсули за деня”.

Малко след дъжд качулка, но въпреки това бъди по-внимателна. Дори прием на безобиден продукт като карнитина може да ти докара стомашни проблеми при високи дози.

Као, обърне ли се колата, пътища много.
Ако беше прехвърлил няколко страници назад дневника, щеше да видиш, че Хия го пие от около 3 седмици.
Що се отнася до приема, няма нужда от форумни разбирачи, на опаковката си пише: 1-3 пъти по 1-2. Това прави макс. 6 капсули на ден. Само да ми кажеш дали вашите консултанти нямаше да кажат същото?!

Затова, че трябва да се внимава, естествено си прав.

17.06.10
10:02

Нашите консултанти АБСОЛЮТНО винаги препоръчват този продукт да се започва от 2 приема дневно по 1 капсула. И това е нещо на което държим изключително много, не говоря само за FYRE, а за всякакви други термогеници. И на много места в този форум сме написали как трябва да се приема продукта... След този първоначален прием се преценява индивидуално, но е абсурд жена която тежи около 50-60 килограма да приема 6 капсули. Обикновено при тегло на мъж 90-100 кг продукта работи добре при 2х2.

Просто искам да кажа, че трябва да се внимава с продуктите и да се търсят специализирани магазини и консултанти които разбират какво препоръчват за да не се обръща колата...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1