дневникът на Макси

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.06.10
13:53

на мен пък никой не ми пише :(((( все едно си говоря сама ;((((

12.06.10
18:13

казано от maxxi на 10.06.10, 18:54:

Хих! Ужасон - малкият се разболя и ме върна в първи клас. Тази седмица само две тренировки имам - в понеделник и в сряда. Утре също няма да мога да отида, защотото не е на градина. А на всичкото отгоре ме гони гаден ПМС и ми се иска да погълна всичката джънк на света. А, да, забравих - в понеделник имам и изпит...
Абе, гадория.....

Здравей :), когато нямаш възможност да ходиш в залата може да го правиш в домашни условия - клекове, напади, ритници от колянна опора, коремни преси, централна опора, повдигане на крака от лег, кофички и други. Важно е да имаш желание.
ПС - четем те ама не пишем, за да няма много спам в дневника ти.
Успех на изпита в понеделник.

12.06.10
19:11

Благодаря, карпи!
Принципно да, мога да правя тези неща, но /да не звучи като оправдание/, ама три тощи не сме спали. То не бе температура, кашлица и рев... И сега и аз съм болна. Но твърдо съм решила - вторник съм в залата!

14.06.10
04:16

Честит Рожден Ден, Макси, желая ти много здраве, късмет, успех и повече постоянство, воля и сила за постигане на така желаните цели. Весело изкарване на празника и внимавай с прегрешенията да не са много ;).

ПП - и не забравяй да си вписваш храната - това е признак за постоянство, а и нали за това е дневника, да не вземеш да го зарежеш :).

14.06.10
04:53

Макси, Happy Birthday и от мен! Много щастие, успехи и удовлетвореност ти пожелавам! 

Весел празник и скорошно оздравяване! Не се притеснявай, както казва karpi, всички сме наоколо, четем те и те дебнем ;)

14.06.10
07:09

ЧРД и от мен!
Само усмивки и положителни събития!

14.06.10
11:58

Честит рожден ден Макси! 
                          Вярвай в трудните моменти,смей се когато тъжиш.
                          Лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш.
                          Живота казват е игра,в която все някой побеждава.
                          Ако наистина е така,да победиш ти пожелавам!

14.06.10
14:31

ЧРД! Здраве ти желая от все сърце! :)

15.06.10
09:39

Благодаря ви, приятели!
Да ви се връща тъпкано :)))
Няма да зарежа дневника, просто нямах нет тези дни!

15.06.10
09:50

Вчерашният ден мина типичо за рожден ден. Моите рождени дни винаги са малко шантави...
Станах сутринта - 8.00 - две препечени Вита с масло, кашкавал, шунка и краставичка
Карах малкия на лекар, после го захвърлих най- безотговорно на майка ми и ... беж в Академията...10.00 - капучино със сметана /това не знам добре ли е/. 11часа - изпит - 5.75! при все, че не можах да уча качествено :)))
Майко ми се обади, че малкият се е влошил и ... айде пак - беж обратно. По пътя й купих букет.
12.30 - варено пилешко бутче и чаша таратор
15.30 - отидох на фризьор :))
17.00 - ябълка
17.30 - спринт до вкъщи да чистя и оправям
18.00 - дойдоха роднините - сервиране на маса на бързи обороти
18.30 - 50гр. уиски, китайска салата с краставица, морков, черни гъби, бамбук; 3 парчета свинско в сладко- кисел сос, 1лъжица ориз
От тортата не ядох - негеройски се въздържах - просто не обичам торта
После - надбягване с малкия да си изпие лекарствата - около половин час - изразходвани калории - около 200 :))
И най- накрая гадината заспа в 10.
Това бе моят тренировъчен и храно - ден :)))
А, да и като подарък - слончето тежи деца, само 67 килца!

15.06.10
19:05

Тъй, кантарът отново ме излъга и предприех драстични мерки - просто го наритах и мисля, че сега и да искам, няма да мога да се премеря. Хихи, какво ли не прави жегата с хората...
Тъй като малкият се закучи с тая болест, тази седмица май няма да мога да стъпя в залата. Важното е, че съм спокойна и знам, че другата вече няма мърдане. Липсва ми.
Храната -
8.00 - две Вита с кашкавал, шунка и краставичка /получих сериозни упреци от майка ми, че много ям и малко ми стана гадно/
10.30 - капучино със сметана - моля, коментирайте го това капучино, щото не съм сигурна, че е правилно
12.30 - пилешко долно бутче на скара и домати
16.00 - ябълка и половина, :( чопнах си от глазурата на тортата
19.30 - две пилешки крилца на скара, домати и краставица с 15гр. зехтин
Много вода - повече от 3 литра

Утре пак сме на разходка в зоологическата и ще пробвам да си взема моето колело и това на малкия. Не вярвам, че ще излезе нещо повече от мъкнене на колелета, но пък и от това се хабят калории. Хехе!

Мнението беше редактирано от maxxi на 15.06.10 19:06.

17.06.10
17:11

:0 \
Днес баба ми се опита да ме умори от глад - хехе!
8.00- една Вита със сирене екскузия 0.2%
10.30 - капучино без сметана
13.00 - чаша таратор, 70 - 80гр. пилешка супа, салата домати, краставици и марулка
16.00 - шепа череши
19.40 - 50гр. бяло пилешко месо на скара, два средно големи към малки домата със зехтин и 150гр. сирене
вода - около 2.5 литра

Още сме болни. Боли ме гърлото, а малчо се дрогира от тия лекарства и цял ден реве. Ужасно гадно и не- майчинско от моя страна, но чакам с нетърпение понеделник, когато ще е на градина. Живот и здраве, де.

18.06.10
05:13

18.06.10
НОВ ПОДДНЕВНИК

Нова цел - променям храната. Искам за две седмици да съм на 100% чиста, както и намалявам калориите, явно тези 2300 - 500 или не съм ги изчислила правилно, или не действат при мен. Намалявам млечните, по- точно изключвам кашкавала и меките сирена - бри. Намалявам въглехидратите до три дни в седмицата сутрин. Също така, това, което се канех да направя отдавна - отделям кардиото в самостоятелен ден - може и два - напр. пон. - фитнес, вторник - кардио, сряда - фитнес, четв. и петък - пак фитнес. Още не съм го измислила и съм отворена за предложения. Също така забелязах, че ядките не ми действат добре. Ами за сега това е - налага се промяна.
Коментари и предложения са добре дошли!

Мнението беше редактирано от maxxi на 18.06.10 05:14.

18.06.10
06:58

казано от maxxi на 15.06.10, 19:05:

Утре пак сме на разходка в зоологическата и ще пробвам да си взема моето колело и това на малкия. Не вярвам, че ще излезе нещо повече от мъкнене на колелета, но пък и от това се хабят калории. Хехе!

Миналата година поне не ни пуснаха в зоопарка с колела (става въпрос за софийския). Дори предложихме да ги бутаме, защото трябваше да излезем от другия вход и не беше вариант да ги оставим на първия, но не ни позволиха. За да не разкарваш напразно колела - звънни предварително да провериш, ако трябва :)

18.06.10
07:35

казано от maxxi на 18.06.10, 05:13:

18.06.10
НОВ ПОДДНЕВНИК

Нова цел - променям храната. Искам за две седмици да съм на 100% чиста, както и намалявам калориите, явно тези 2300 - 500 или не съм ги изчислила правилно, или не действат при мен. Намалявам млечните, по- точно изключвам кашкавала и меките сирена - бри. Намалявам въглехидратите до три дни в седмицата сутрин. Също така, това, което се канех да направя отдавна - отделям кардиото в самостоятелен ден - може и два - напр. пон. - фитнес, вторник - кардио, сряда - фитнес, четв. и петък - пак фитнес. Още не съм го измислила и съм отворена за предложения. Също така забелязах, че ядките не ми действат добре. Ами за сега това е - налага се промяна.
Коментари и предложения са добре дошли!

За две седмици, ще ти е малко трудно да си 100% чиста, ако не искаш да се получи онзи “йо-йо” ефект.
Може би, ще е добре и да дадеш някакво примерно меню + идеята ти за тренировките.
Кои ядки не ти действат добре?

18.06.10
09:03

За две седмици, ще ти е малко трудно да си 100% чиста, ако не искаш да се получи онзи “йо-йо” ефект.
Може би, ще е добре и да дадеш някакво примерно меню + идеята ти за тренировките.
Кои ядки не ти действат добре?

Имах пред вид - 100% чиста от чийтинг и джънк.
Ами примерно меню -
8.00- 100гр. череши или половин грейпфрут, 1 яйце /във въглехидратните дни - 1 вита със сирене ексузия или 2с.л. овесени ядки
10.00 - кисело мляко или плод
12.00 - само пилешко месо със салата /таратор със салата
16.00- плод или кисело мляко
20.00 - пилешко със салата /таратор със салата/, /риба със салата/

просто намалявам количествата и калориите. Поне ще опитам

18.06.10
09:42

казано от maxxi на 18.06.10, 09:03:

Имах пред вид - 100% чиста от чийтинг и джънк.
Ами примерно меню -
8.00- 100гр. череши или половин грейпфрут, 1 яйце /във въглехидратните дни - 1 вита със сирене ексузия или 2с.л. овесени ядки
10.00 - кисело мляко или плод
12.00 - само пилешко месо със салата /таратор със салата
16.00- плод или кисело мляко
20.00 - пилешко със салата /таратор със салата/, /риба със салата/

просто намалявам количествата и калориите. Поне ще опитам

1. Времето между две хранения трябва да е 2.3-3 часа, а не през 2 часа
2. Закуската - избирай кисели плодове - грейпфрута е добра идея, но трябва и още нещо - овесените ядки, са си задължителни + 1, 2 яйца
  Втората закуска - кисело мляко + плод
  Обяда - пилешко със салата, но добави и ориз или картофи
  Следобедна закуска - по-добре хапни 25 гр ядки - орехи или бадеми + извара
  Вечеря - пиле/риба/телешко + салата

Мнението беше редактирано от T-X на 18.06.10 09:42.

18.06.10
09:48

Ясно! Благодаря, karpi!
Всеки ден ли в обяда трябва да присъстват ориз или картофи? Аз в момента изобщо не ги ям.
Тараторът и капучиното имат ли място в менюто?

18.06.10
09:49

казано от adichka на 18.06.10, 06:58:

казано от maxxi на 15.06.10, 19:05:

Миналата година поне не ни пуснаха в зоопарка с колела (става въпрос за софийския). Дори предложихме да ги бутаме, защото трябваше да излезем от другия вход и не беше вариант да ги оставим на първия, но не ни позволиха. За да не разкарваш напразно колела - звънни предварително да провериш, ако трябва :)

От задния вход пускат - откъм Симеоновско шосе, а от другия не пускат! Това е С-М-Е-Х-О-Р-И-Я!

18.06.10
12:49

казано от maxxi на 18.06.10, 09:48:

Ясно! Благодаря, karpi!
Всеки ден ли в обяда трябва да присъстват ориз или картофи? Аз в момента изобщо не ги ям.
Тараторът и капучиното имат ли място в менюто?

Добре е да хапваш всеки ден, да кажем около 50 грама суров ориз, като в режим за чистене за предпочитане е кафявият ориз, а ако ще хапваш картофи си ги вари и то с кората, за да им намалиш ГИ.
След като искаш да намаляш млечните, по-добре се откажи от таратора, освен ако не си го правиш с вода.
А за капучиното - откажи се от него и го замени с чисто кафе :).
А каква ти е идеята за кардиото и силовите тренировки или за това, ще говориш с фитнес инструктора си?

18.06.10
13:26

Ами ще говоря с него, но въпреки това ми се струва, че не е редно да правя крака всеки ден? А когато ходя 5 последователни дни в седмицата, така се получава. Просто събота и неделя не мога да ходя, а идеята ми е да правя един или два дни в седмицата само кардио - напр. кростренажор - 60 мин.? Той казва, че не съм готова за тренировка със свободни тежести и сигурно е прав, не знам. Аз все пак успях да стигна до цели три броя лицеви опори - мъжки, а не можех скоро и една да направя.
Не знам тая седмица бездействие как ще ми се отрази, въпреки, че да се разправяш с болно дете /особено моето/ е доста енегро- изразходващо.

21.06.10
13:57

Здравейте!
Днес най- после стъпих в залата! Ако щете вярвайте, но в неделя сънувах, че съм на фитнес...
Та,
храната -
8.20- две яйца
11.00 - айрян
13.00 - свинска пържола, китайска салата с черни гъби
16.30 - ябълка
за вечеря - ще видим
Тренировка - 9.20 -
15мин. вело
3х18 - бедрено разгъване
3х15 - бедрено сгъване
3х20 - разгъване на аддуктор
3х20 - сгъване ан аддуктор
3х20 - глутеус машина с 20кг.
3х12 - пек дек - хич ен го обичам това упражнение, адски ми е досадно
3х15 - привеждане на вертикален скрипец с широк хват
3х15 - привеждане на вертикален скрипец с тесен хват
3х15 - преси с гирички - 3кг.
3х10 - повдигане на крака от лежанка
3х20 - изправяне да седеж
30мин. кростренажор

Чувствам се супер!

21.06.10
16:31

казано от maxxi на 21.06.10, 13:57:

3х12 - пек дек - хич ен го обичам това упражнение, адски ми е досадно

Защо не го замениш с флайс? Пак ще си натоварваш външната част на гърдите.. :)

21.06.10
17:33

Благодаря Либра, ще го пробвам следващия път, но съм почти сигурна, че няма да ми хареса. Просто не обичам да натоварвам гърдите, не знам защо, но ми се струва безмислено... сигурно не съм права

22.06.10
20:09

Днес като цяло се чувствам доста отпаднала :( пролича си и в тренировката. Малкото чудовище се събуди нощес и пищя 45 мин! Личната каза, че бил започнал да сънува. Егати кошмара - няма спирка.

8.00- 1/2 грейпфрут, 2 яйца, 20гр. кашкавал
9.20 - тренировка
15мин. вело
3х18 - бедрено сгъване с 5 кг. Не само, че не мога да мръдна от тия 5 кила, но и последните две упражнения от серия са ми супер трудни
3х15 - бедрено разгъвае с 10 кг. Тук нещата са по- добре и мисля следващия път да вдигна на 15кг.
3х20х 15кг. - аддуктор разгъване
3х20х 15кг. - аддуктор сгъване
3х20х 20кг. - глутеус машина вече на по- висока дупка
3х15х 3кг. - странично разгъване на гирички, още малко трудно
3х15х 15кг. - трицапсово придърпване на скрицец - това го обичам!
3х15х 5кг. - френско на машина - другия път може с повече кг. и това го обичам!
3х15х 2кг. - изнасяне на гирички пред гърди
3х15х 5кг. - бицепсово сгъване на лост - това също ми е любимо
3х15х3 - редуване с гирички - на това май му обърках мястото тук при изреждането
20мин. кростренажор - нещо сдадох, както казах.

13.30 - спагети с гъбен сос, една филийка със сьомга
17.00 - две шепи череши и един айрян
18.00 - кашу с шоколад
21.00 - пилешко месо на скара и салата от домати и краставици
вода - ще мине три литра

След няколко дни ще меря, но видимо съм се намалила и стегнала.
Може би утре няма да ходя в залата, а ще направя едно вело у дома. Ако вампирчето не реши пак да сънува.

23.06.10
17:38

Днес не съм ходила в залата и не карах велото. Сутринта се чувствах страшно зле - може би от времето и кръвното ми беше страшно ниско - леле! Звуча като бабичка.

8.30 - две Вита, едната с осолена сьомга, другата със сирене екскузия и краставичка
11.00 - шепа череши, един айрян
13.30 - пилешко на скара, ок. 150 - 200гр., четири варени брюкселски зеленца, 50?гр. кафяв ориз - това хранене ми дойде в повече, може би не трябваше да ям толкова меса
17.00 - шепа череши
20.00 - спаначено пюре и салата домати и краставици
вода - до момента 1.5 литра и сока от един компот от вишни

Както се вижда, послушах карпи и започнах да ям въглехидрати и на обяд, да видим какво ще стане. Вече със сигурност мога да кажа, че съм минус три кг. И... мерките са се свили още, но ще ги опиша подробно на края на месеца.

Карпи, моля те, кажи ми как да си измеря около 50гр. ориз? Днес правих някакви сложни размервания с ножа, но горе- долу - 2 средно големи супени лъжици излезе, с връхче, де.

Мнението беше редактирано от maxxi на 23.06.10 17:39.

23.06.10
18:11

Ориза, както и всичко друго се мери в сурово състояние - 1 с.л. с връхче е около  15 гр., което значи че 3 с.л. и малко са ти 50 гр. Не мисля, че е нужно всичко да се мери с абсолютна точност освен ако нямаш везна, това натоварва психически. Аз винаги обядвам с около 150 гр. пилешко месо или 200 гр. филе от бяла риба + 50 гр. кафяв ориз + салата /всичко това е в сурово състояние, а при печене и варене става по-малко и ми идва много добре, като количество/.
Кафявият ориз се вари в отношение 1:3 около 40 минути на бавен огън - казвам го, защото аз не съм голям готвач и имаше период в който съм си го яла почти суров, ама това са отминали времена.
Черешите не ги яж следобед по-добре е сутрин, а следобед, ако ти се хапва плод - по-добре ябълка или кайсии.
Вечерта пак си хапвай месо - към спаначеното пюре си добави малко и месо. Аз лично бих си хапнала спанака на салата в суров вид.
Хубаво е след тренировка да пиеш суроватъчен протеин, а преди може да хапваш няколко белтъка + малко грейпфрут 1/2 или 1 има голям ефект особено в режим за сваляне.

23.06.10
18:54

казано от karpi на 23.06.10, 18:11:

Ориза, както и всичко друго се мери в сурово състояние - 1 с.л. с връхче е около  15 гр., което значи че 3 с.л. и малко са ти 50 гр. Не мисля, че е нужно всичко да се мери с абсолютна точност освен ако нямаш везна, това натоварва психически. Аз винаги обядвам с около 150 гр. пилешко месо или 200 гр. филе от бяла риба + 50 гр. кафяв ориз + салата /всичко това е в сурово състояние, а при печене и варене става по-малко и ми идва много добре, като количество/.
Кафявият ориз се вари в отношение 1:3 около 40 минути на бавен огън - казвам го, защото аз не съм голям готвач и имаше период в който съм си го яла почти суров, ама това са отминали времена.
Черешите не ги яж следобед по-добре е сутрин, а следобед, ако ти се хапва плод - по-добре ябълка или кайсии.
Вечерта пак си хапвай месо - към спаначеното пюре си добави малко и месо. Аз лично бих си хапнала спанака на салата в суров вид.
Хубаво е след тренировка да пиеш суроватъчен протеин, а преди може да хапваш няколко белтъка + малко грейпфрут 1/2 или 1 има голям ефект особено в режим за сваляне.

Аха, и аз останах с впечатлението, че беше малко суровичък днес! Значи не съм изяла 50гр., по- малко, не е фатално.
За черешите - мисля, че си права. Благодаря ти за съветите!
А този суроватъчен протеин къде да го намеря и в какви количестав да го пия?
Мъжът ми вчера ми опоска грейпфрутите, иначе и аз така си бях планирала днешната закуска, ама се събудих стааашно гладна...

Мнението беше редактирано от maxxi на 23.06.10 18:58.

23.06.10
19:53

Опааа обърках дневниците сорка

Мнението беше редактирано от Hiya на 23.06.10 20:00.

24.06.10
17:34

Днес имах доста повече енергия и тренировката дори я съкратих до един час, но без заключителното кардио.
Много започвам да си се харесвам, оо, как само нескромно звучи. Зная, че имам още много, много работа, но пак...
Ето и храната -
8.30 - шунка - 100-ина гр., краставица, 50гр. кашкавал - сварих си и яйца, но докато станат ометох горепосоченото и не бях вече гладна
9.30 - тренировка -
10мин. вело
3х18 - бедрено сгъване
3х15 - бедрено разгъване
3х20 - аддуктор сгъване
3х20 - аддуктор разгъване
3х60 - тоест 3х20 с единия крак и 3х20 с другия - глутиус машина
3х12 - пек дек - иии, не спирам да не го харесвам
3х15 - преси от лежанка с гирички
3х15 - скрипец с широк хват
3х15 - скрипец с тесен хват
3х10 - вдигане на крака от лежанка
2х30 - изправяне да седеж
30мин. - кростретажор

Карпи, влязох в един магазин за протеин, обаче момчето не ми го продаде, защото му казах, че имам пиелонефрит.
Подари ми, обаче, 5 таблетки аминокиселини. Но аз не зная, да ги пия ли?

12.00 - свинска пържола, домати и краставици
16.00 - ябълка, айрян
вечерята предстои - свинска пържола, домати и краставици

Мнението беше редактирано от maxxi на 30.06.10 07:58.

24.06.10
20:41

Иииии Макси много добре ти изглежда коремчето!!! Супер си продължавай в същият дух мила!

25.06.10
08:28

:) Благодаря Силве!
Де да имаше и такава разлика и в краката  ;(
Но! Няма да се отчайваме, я!

25.06.10
18:08

днес:
8.30 - три овесени житенки
9.20 - тренировка
10мин. вело
3х18 - бедрено сгъване
3х15 - бедрено разгъване
3х20 - аддуктор сгъване
3х20 + 3х20 - глутеус машина
3х15 - изнасяне на гирички встрани
3х15 - изнасяне на гирички пред гърди
3х15 - скрипец за трицепс
3х15 - френско на машина
3х15 - вдигане на лост за бицепс
3х15 - редуване на гирички
3х30 - повдигане до седеж

Причерня ми след първия корем и се отказах от кардиото на края.
Закуската ми беше глупава, но няма да се оправдавам и снощи си легнах много късно
11.30- три Вита с едно кюфте, сирене бри, сирене екскузия 0.2%
15.00 -един грейпфрут
16.00 - две Вита със сирене екскузия
20.00 - 200 гр. варено пиле

Изобщо днес храната ми е мазало.

25.06.10
18:17

Макси, сигурна ли си че тази програма, по която тренираш е добра за теб. Тия 13 упражнения от 3 серии за всяко с по 15-20 повторения не ти ли идват прекалено. Колко време стоиш в залата, за да ги направиш? Не претренираш ли така? То и аз, ако направя толкова много упражнения в една тренировка, за кадрио въобще няма да имам сили. Не е ли по-добре краката да ги тренираш в отделен ден?

25.06.10
19:39

казано от karpi на 25.06.10, 18:17:

Макси, сигурна ли си че тази програма, по която тренираш е добра за теб. Тия 13 упражнения от 3 серии за всяко с по 15-20 повторения не ти ли идват прекалено. Колко време стоиш в залата, за да ги направиш? Не претренираш ли така? То и аз, ако направя толкова много упражнения в една тренировка, за кадрио въобще няма да имам сили. Не е ли по-добре краката да ги тренираш в отделен ден?

Ами в дните, в които правя тези упражнения, стоя по час и 15- 20 мин. Без кардиото. В другия ден - час, без кардиото.
Аз говорих вече с него на тая тема - кога ще ми ги раздели по дни. Каза, че следващата програма ще е такава - разделена в отделни дни. Сега съм била във втора фаза, каквото и да означава това :))
А иначе - без да се оправдавам- за днес аз съм си виновна. Отидох практически гладна, недоспала и болна. Боли ме гърлото от вчера. А и това хронично недоспиване си казва думата. Малкият пак е във фаза и се приспиваме по час и половина, а през нощт асе буди по 4- 5 пъти. Кога ще свърши тоя кошмар, не знам...

Редакт - между другото, едва днес ми дойде в повече. Иначе се чувствам добре, имам си сили за кардиото. Може би трябва да си взема някакви витамини. Заради пиелонефритът не смея да пия нищо друго.

Мнението беше редактирано от maxxi на 25.06.10 20:01.

28.06.10
10:06

8.30 - 1/2 грейпфрут, 2 вита със сирене екскузия 0.2% и краставичка

9.30 - тренировка
10мин. вело
3х18 - бедрено сгъване
3х15 - бедрено разгъване
3х20 - аддуктор сгъване
3х20 + 3х20 - глутеус машина
3х15 - изнасяне на гирички встрани
3х15 - изнасяне на гирички пред гърди
3х15 - скрипец за трицепс
1х15 - френско на машина - имам болки в лакътните стави и няма да го изпълнявам една седмица, жалко, харесвам това упражнение
3х15 - вдигане на лост за бицепс
3х15 - редуване на гирички
3х30 - повдигане до седеж
20мин. кростренажор
12.00 - 150гр. пиле на скара и домати

Днес ми стана малко кофти - инструкторчето ми каза, че много съм се подмотвала. Влязох в залата в 9.30 и излязох в 11. Ама пък половин час от това ми беше кардио. Не знам как да съкратя времето - аз почти не почивам между сериите. Другат аседмица ще съм вече по нова програма, дано ми раздели в отделни дни краката, че вече ми става досадно да тренирам всеки ден крака.

Мнението беше редактирано от maxxi на 28.06.10 10:08.

28.06.10
19:26

дописвам храната
16.00 - череши, не зная колко грама, две шепи
20.00 - пилешко бутче цяло, но средно голямо на скара и салата домати и чушки

За утре си сварих черен ориз, и ако знаеш, карпи, каква глупост направих - нали ти ми каза 1:4 и аз броя - 7 супени лъжици /по- малко от една чаша за уиски/ и нальосках 21 чаши вода :))))) Аз съм геният на сметките!

Мнението беше редактирано от maxxi на 28.06.10 19:27.

28.06.10
19:28

казано от maxxi на 28.06.10, 19:26:

дописвам храната
16.00 - череши, не зная колко грама, две шепи
20.00 - пилешко бутче цяло, но средно голямо на скара и салата домати и чушки

За утре си сварих черен ориз, и ако знаеш, карпи, каква глупост направих - нали ти ми каза 1:4 и аз броя - 7 супени лъжици /по- малко от една чаша за уиски/ и нальосках 21 чаши вода :))))) Аз съм геният на сметките!

Макси, съотношението е 1:3, а не 1:4.

28.06.10
19:31

Да де, супени лъжици срещу водни чаши....
Макси, скъсах се от смях, да знаеш...случват се и такива неща. :lol:

Мнението беше редактирано от Инис на 28.06.10 19:32.

28.06.10
19:31

хахаха! Егати мъглата съм понякога... за това имах все тройки по математика :)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1