Въпрос ??

28.03.05
20:02

Здравейте тренирам близо 2г. и половина и вече не се натоварвам с мойте програми и ако не сам нахален бихтели ми дали няква програма която да ме тласне ! в момента програмата ми е :
1ден : гърди и малко бицепс
2ден : грап и малко трицепс
3ден :крака и след това тичам
4ден :рамо и малко гърди
5ден :ръце:бицепс и трицепс и предмишница
под малко разбирайте 2 упражнения
6 и 7 ден само тичам .

Благодаряви предварително !!

28.03.05
20:46

не и завиждам на нервната ти система поне по 1 почивен ден ти трябва ако искаш да растеш а ако под малко се разбира 2 упр колко е много тогава ?

28.03.05
20:56

[quote author=“Slink”]Здравейте тренирам близо 2г. и половина и вече не се натоварвам с мойте програми и ако не сам нахален бихтели ми дали няква програма която да ме тласне ! в момента програмата ми е :
1ден : гърди и малко бицепс
2ден : грап и малко трицепс
3ден :крака и след това тичам
4ден :рамо и малко гърди
5ден :ръце:бицепс и трицепс и предмишница
под малко разбирайте 2 упражнения
6 и 7 ден само тичам .

Благодаряви предварително !!

Програмата ти е абсурдна от гледна точна на хармонично развиване на тялото.

Ако искаш да тренираш за тонус и визия си направи една хубава 4 дневна програма.

За 2 години не си ли разбрал, че във фитнеса тренировките са НИЩО без почивка и хранене. НЕ знам как се храниш, ама почивката ти е повече от ЛИПСВАЩА. :)

Поздрави и умната!

28.03.05
20:57

еми какво да ти кажа преди тренирах само 3 дена в седмицата и не осештах натоварване с тази програма съм близо 5 месеца и вече нема действие малките групи като бицепс , трицепс , гърди гледам да правя по 12 серии някаде а големите 16 серии секи път гледам да сменям упражненията . Не използвам никакви медикаменти в момента съм 183см. и 93кг. почивка батка само когато отида на море .

28.03.05
21:01

мускула не расте по време на тренировка а докато почива а като не му даваш почивка ?

28.03.05
21:08

Програмата ти е абсурдна от гледна точна на хармонично развиване на тялото.

Ако искаш да тренираш за тонус и визия си направи една хубава 4 дневна програма.

За 2 години не си ли разбрал, че във фитнеса тренировките са НИЩО без почивка и хранене. НЕ знам как се храниш, ама почивката ти е повече от ЛИПСВАЩА:)

еми какво да ти кажа хранясе единствено и само с здравословни продукти  и в момента съм 93кг. качил съм за 1 мес. 2 кила и съм, качил близо 10 кила на всички упражнения но да си дойдеме на въпроса вече моита програма не ми действа и трябва да я сменя и бих искал да ми кажете няква нова с която да тласна още !!!!

28.03.05
21:10

[quote author=”^MaD^”]мускула не расте по време на тренировка а докато почива а като не му даваш почивка ?

добре прав си батка благодаряти за съдействието.

29.03.05
08:51

Понеделник Гръб, рамо, трицепс
Вторник    Тичаш
Сряда      Крака
Четвъртък  Тичаш
Петък        Гърди, бицепс
Събота и Неделя  Лежиш  :D

29.03.05
13:09

[quote author=“Martin”]Понеделник Гръб, рамо, трицепс
Вторник    Тичаш
Сряда      Крака
Четвъртък  Тичаш
Петък        Гърди, бицепс
Събота и Неделя  Лежиш  :D

Еми тва е. :) Slink, от теб си зависи как ще изпълняваш програмата. И най-добрата програма може да не дава ефект, ако правиш грешки.

Айде поздрави и успех!

30.03.05
18:40

благодаря за програмата мартине . Е сега ще се развихриме  :lol:  чао и благодаря пак :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1