Проблем с гърдите 10x10?

20.06.10
11:54

Имам си гинекомастия и доктора препоръча първо да пробвам с фитнес и след тва ако не стане операция.Въпроса ми е при какъв вариант ще постигна най-бързи резултати(сваляне на мазното и оформяне)За хранителния режим знам,питам за начина им на трениране,да наблегна на повече упражнения с повече повторения или ?

20.06.10
12:05

Тежки тренировки. Единици, двойки и тройки на олимпийските движения и голямото три.

20.06.10
12:09

малко съм непросветен по отношения на тези упражнения =/
1 линк ако може,ако не ще се мъча с google =)
Мерси
ПП:Основа на олимпийските движения са мъртва тяга, обръщане, клек, изтласкване.-Това ли имаше предвид? :)

Мнението беше редактирано от Helper55 на 20.06.10 12:11.

20.06.10
12:16

На цялото това движение му се вика clean and jerk, или обръщаме. Другото е изхвърляне - snatch, където щангата от земята отива над главата, но сега като се замисля, дай по-добре не. Едва ли си на “ти” с техниката, че да правиш добри тренировки с тях. Давай си направо с трибойските движения + някое базово упражнение покрай тях. 5х5 програмата е добра - виж темата на Oranje.  Само че можеш да правиш 8х3 (8 серии 3 повт), вместо 5х5. То е почти същото, просто сбора е 24 и е по-силово ориентирано с 8х3, но това ти трябва.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.06.10 12:16.

20.06.10
12:33

Много благодаря,един човек дето да не те навика ,а да ти обясни като на човек (bow).Отивам да погледна програмата и ако има нещо пак ще попитам

20.06.10
13:01

Ако има нещо, питай - и аз имам гинекомастия (виж последната снимка в дневника ми) и съм прочел това-онова, но ако искаш по-сериозна информация, се обърни към потребител “гинекомастия-бг”. Ще го намериш в темата за гиното в раздела за общи теми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1