Kre-alkalyn Vs Креатинова матрица

21.06.10
08:08

Според вас кой е по-добрият вариант за качване и за сваляне ? И някой опитвал ли е и 2те ?

21.06.10
08:34

Креатиновата матрица.Пил съм ГрийнМаг-а

21.06.10
08:46

Не може да се даде точен отговор, при всеки е индивидуално. Трябва да пробваш и двете, за да прецениш.

21.06.10
11:13

И все пак ми е много интересно дали някой е пробвал и 2те за да даде обиктивно мнение ? :)

21.06.10
11:26

И на мен ще ми бъде интересно. Струва ми се, че кре-алкалинът е малко прехвален във форума, но нищо не мога да кажа защото не съм го опитвал. Дано се включат хора пробвали и двата типа продукт!

21.06.10
12:37

Приемал съм Кре Алкалин с диета за маса. Ефекта от Cellmass, Swole V3 (креатинови матрици) беше в пъти по-добър от към възстановяване и сила. Нормално е продукт с няколко вида креатин и транспортен комплекс да дава по-добър ефект от самостоятелен продукт. Моята класация за креатинови продукти е:

1. Матрица
2. Етил Естер
3. Кре Алкалин

21.06.10
14:14

казано от NightElf на 21.06.10, 11:26:

Струва ми се, че кре-алкалинът е малко прехвален във форума,

Не само във форума е прехвален.
Чух доста добри отзиви и на други места за него. Продуктът си работил доста прилично и ефектът се усещал.
Поръчал съм си го. Другия месец след цикъл с диТестинала ще го пия да вида какво ще стане.

21.06.10
14:20

казано от NightElf на 21.06.10, 11:26:

И на мен ще ми бъде интересно. Струва ми се, че кре-алкалинът е малко прехвален във форума, но нищо не мога да кажа защото не съм го опитвал. Дано се включат хора пробвали и двата типа продукт!

Пробвай го и пак ще си говорим ;)

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 21.06.10 14:20.

Матрицата според мен,ще е много по-добре в период за маса,отколкото само кре алкалин,пил съм сайз он и съм много доволен от него,сега в момента пия кре алкалин,днес вече 11-12 ден при НВД,като идеята е повече сила и мисля,че върши работа,но в период на качване определено бих избрал матрица

21.06.10
14:33

За да реши на кое да заложи човек трябва да знае какво точно иска да постигне. Ако се търси брутална маса, говоря за 10+ кг отгоре, кре алкалина не е добър избор. За предпочитане е когато преследваните цели са 3-5 кг + , но в много по-чист вид. Повишава силата осезаемо, затова спор няма. Cell Mass при мен задържа вода, което не мога да кажа за кре алкалина. В заключение: колкото хора, толкова и мнения, че понякога и повече  :) .

Мнението беше редактирано от малкия113 на 21.06.10 14:34.

21.06.10
17:13

Ясно благодарен съм ви за отговорите и темата остава отворена и за други мнения. Все пак може някой да изрази мнението си като ‘AlexK’ добра идея е и да отбележи за какъв период му е свършило работа (маса/сваляне) :)

21.06.10
17:21

Мнението ми важи и за двата периода ;)  .Водна задръжка не съм имал. Друг е въпроса до колко е необходим приема на креатинов продукт по време на чистене.

Мнението беше редактирано от AlexK на 21.06.10 17:23.

22.06.10
15:59

[email=fitness1.bg/man-clout/]MAN Clout [/email] е отговорът. Най-добрата матрица за мен, която е идеална и в период на чистене. Ако не искаш матрица- [email=fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn-240caps/]този креалкалин е много добър[/email] .

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 22.06.10 16:00.

ПИ

22.06.10
16:20

Попитах в сайта на Фитнес1.бг 2-ма потребители които ползвах кре-алканин. И на двамата отговора беше с около 25 % покачване на силата. Така, че може би, не е толкова прехвален. Септември месец и аз ще го пробвам.

22.06.10
16:30

казано от p17bull на 22.06.10, 16:20:

Попитах в сайта на Фитнес1.бг 2-ма потребители които ползвах кре-алканин. И на двамата отговора беше с около 25 % покачване на силата. Така, че може би, не е толкова прехвален. Септември месец и аз ще го пробвам.

Ами би ли ги попитал дали са пробвали и креатинова матрица и кое според тях е по-добре, ще съм ти благодарен. :)
4uKuTo @ да за това точно питам иначе и аз разбрах, че този креатин (ЕФХ) е доста добър, но до тук отговорите са в полза на матриците за период за маса :)

Мнението беше редактирано от Julius на 22.06.10 16:32.

22.06.10
16:45

Всеки креатин действа различно. Затова и има толкова богат избор и матрици.
Лично аз съм за комплексните продукти.Кре-алкалин не съм пробвал, пробвал съм няколко вида матрици, както и само креатин монохидрат. Резултатите са били МНОГО различни. Един път много сила, при други продукти - никакъв ефект.
В момента пия азотен бустер, в който има creapure, но със специална технология за максимално усвояване в мускулите. Резултата е - адски много сила (около 20% на всички упражнения)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.06.10 16:46.

22.06.10
16:56

казано от Julius на 22.06.10, 16:30:

Ами би ли ги попитал дали са пробвали и креатинова матрица и кое според тях е по-добре, ще съм ти благодарен. :)
4uKuTo @ да за това точно питам иначе и аз разбрах, че този креатин (ЕФХ) е доста добър, но до тук отговорите са в полза на матриците за период за маса :)

Съвсем нормално е един комплексен продукт и два пъти по - скъп да е по - добър от само един единствен продукт, една матрица е с поне 3-4 креатина и става 4:1. Дори самото сравнение е неуместно.

23.06.10
14:30

Аз пък искам АlexK да ми обясни защо няколко вида креатин + транспортна матрица превъзхождат кре алкалина. Вероятно съм си изградил грешно впечатление  ;)  , че всичките нови форми на креатин монохидрат са с ултимативна цел да се стабилизира последният в киселата течна среда на стомаха, за да се усвояват по-големи % от него. Т.е всичко май опира до конкретна дозировка на съответните продукти за по-добри резултати, защото креатинът си е креатин(независимо дали е етил естер,етил естер малат,кре алкалин и тнт) ...или аз нещо бъркам  :) . А що се отнася до спомагащите усвояването агенти, май по-добра работа ще свърши това съответния креатинов продукт да се приема в анаболния прозорец, или пак греша.

пс Просто ми стана любопитно, без лоши чувства  :) !

Мнението беше редактирано от малкия113 на 23.06.10 15:50.

23.06.10
14:38

По принцип и аз стоя зад креатиновите матрици, но, отзивите от Кре-Алкалина засега са 100% за това, че е това, което пише на опаковката е напълно и това, което продукта дава. Я сега се сетете за креатинова матрица, дето всички сме доволни от нея? Аз лично не мога.

ПИ

23.06.10
14:57

казано от Julius на 22.06.10, 16:30:

Попитах. :)
Като получа отговор ще го постна тук. :)

23.06.10
15:04

Питбул, на мнение съм, че на теб кре-алкалина както и на други момчета, който не са станали зрели мъже (19,20год)ще им действа много по малко. Аз потвърждавам това, в момента съм почти 17 пия кре-алкалин от около 11-12 дена усетил съм го но не чак толкова но и все пък е рано да се говори 10-11 дена не са много.Чел съм, че креатина помагал по-малко на тиинейджъри затова го поствам не е моя измислица :)

ПИ

23.06.10
15:10

казано от Rikoo на 23.06.10, 15:04:

Питбул, на мнение съм, че на теб кре-алкалина както и на други момчета, който не са станали зрели мъже (19,20год)ще им действа много по малко. Аз потвърждавам това, в момента съм почти 17 пия кре-алкалин от около 11-12 дена усетил съм го но не чак толкова но и все пък е рано да се говори 10-11 дена не са много.Чел съм, че креатина помагал по-малко на тиинейджъри затова го поствам не е моя измислица :)

Изчакай още малко и ще го усетиш здраво. :)
Иначе, това, че няма да подейства много къде си го прочел - източник?

23.06.10
16:10

Ще ми се и да разширя малко въпроса за креатиновите матрици, понеже се спомена, че нямало проблем да се използват в период на чистене. Добре де, аз все си мислех, че прословутият транспортен комплекс се базира главно на т.нар. “транспортен ефект” на инсулина в комбинация с някои аминокиселини.Т.е това е работещият модел, към който всяка фирма си добавя каквото и хареса.А как се провокира отделянето на инсулин....чрез глюкозаааа(декстроза)  ;) . Значи фактите казват, че доста повече трябва да се “внимава” с храненето при използване на матрица в период на чистене, отколкото с буфериран креатин монохидрат,каквото е кре алкалина  :) .А за това кое задържа повече вода.....1 гр креатин задържа 26 гр вода, това е факт, само че към матрицата трябва да добавим и тези от провокиращия инсулина агент(глюкоза ,декстроза и тнт),които са си карбс, т.е. задържат по 4гр вода(ако не се лъжа) на грам  ;) .Поздрави!

Мнението беше редактирано от малкия113 на 23.06.10 17:00.

23.06.10
17:37

казано от малкия113 на 23.06.10, 16:10:

Ще ми се и да разширя малко въпроса за креатиновите матрици, понеже се спомена, че нямало проблем да се използват в период на чистене. Добре де, аз все си мислех, че прословутият транспортен комплекс се базира главно на т.нар. “транспортен ефект” на инсулина в комбинация с някои аминокиселини.Т.е това е работещият модел, към който всяка фирма си добавя каквото и хареса.А как се провокира отделянето на инсулин....чрез глюкозаааа(декстроза)  ;) . Значи фактите казват, че доста повече трябва да се “внимава” с храненето при използване на матрица в период на чистене, отколкото с буфериран креатин монохидрат,каквото е кре алкалина  :) .А за това кое задържа повече вода.....1 гр креатин задържа 26 гр вода, това е факт, само че към матрицата трябва да добавим и тези от провокиращия инсулина агент(глюкоза ,декстроза и тнт),които са си карбс, т.е. задържат по 4гр вода(ако не се лъжа) на грам  ;) .Поздрави!

Тоест кре-алкалин е по-дбър в период за чистене отколкото креатиновата матрица, правилно ли разбрах ?
А за маса, кре-алкалина, действа на всички, а матрицата не на всеки ?
И според теб това вярно ли е, че при тинейджърите по-малко се усеща креатина?
Ще съм ти благодарен, ако изразиш свое мнение :)

17.02.12
16:11

Незнам,ама аз ползвам кре алкалин за 2 път и 2=та пъти е на американ ефх и ако щете ми вярвайте нямам почети никакво действие от него първия път нямах,но четох толкова много добри одзиви и си казах,че пак ще пробвам може нещо 1-ия път да не е било наред ама нищо същия Х.Й и нз може да съм фалшив нещо :) ама аз ефект не съм видял както от матрица но ми харесва най-много от сички други креатини,но уви нямам ефекта сила или някакви кила отгоре като си поддържам приличен режим и основните добавки просто не ми варви лично на мен. :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1