21.06.10
18:57
Здрасти на всички! Искам да попитам някои компетентин може ли да ми даде савет дали мога да пия Animal M-Stack? На 17 год сам от 5 месеца ходя на фитнес преди това не сам се занимавал тежа 73 килограма висок сам 184! Ако ще го пия мисля да го взема след лятото към началото на септември! И ми препорачаха за по добар ефект да го комбинирам сас протеин избрал сам си OPTIMUM NUTRITION Whey Gold Standard Protein !
21.06.10
19:19
Не.Само протеин взимай.
Мс за мнението, но защо само протеин ? Ще има ли някво лошо влияние M-stack-a варху мене ?
21.06.10
19:56
M-stack е пълен боклук. Преди много години съм го ползвал. Никакъв ефект.
Карай си само на протеин и добра диета.
Потвърждавам за М-стак-а, аз даже и червеното хапче не усетих...По-добре си вземи 1 креатин, много по-евтино ще ти излезне, защото ти трябват по принцип 2 опаковки от М-стак, а също така е вероятно и ефект да видиш.
Много добре си работи М-Стака! Това, че на някои не му действа или поне така си мисли не значи, че е боклук! За 17 годишен младеж обаче не е подходящ! И Селмас не ти трябва. Добавки въобще не ти трябват всъщност ми се струва.
До сега го карах без добавки. Имам разлика от както ходя на фитнес( и то прилична) , но искам нещо което малко да забарза и да увеличи резултатите.
21.06.10
21:54
Ако си мислиш,че ще станеш як за 2-3-5 месеца,много се лъжеш,при всеки първите месеци се вижда добро развитие,но след това нещата стават вече много по-бавно