Савет за Animal M-Stack

21.06.10
18:57

Здрасти на всички! Искам да попитам някои компетентин може ли да ми даде савет дали мога да пия Animal M-Stack? На 17 год сам от 5 месеца ходя на фитнес преди това не сам се занимавал тежа 73 килограма висок сам 184! Ако ще го пия мисля да го взема след лятото към началото на септември! И ми препорачаха за по добар ефект да го комбинирам сас протеин избрал сам си OPTIMUM NUTRITION Whey Gold Standard Protein !

AN

21.06.10
19:19

Не.Само протеин взимай.

21.06.10
19:23

Мс за мнението, но защо само протеин ? Ще има ли някво лошо влияние M-stack-a варху мене ?

21.06.10
19:56

M-stack е пълен боклук. Преди много години съм го ползвал. Никакъв ефект.
Карай си само на протеин и добра диета.

21.06.10
20:09

Ок мс ! Очаквам и други отзиви от M-stack-a !

21.06.10
20:16

Потвърждавам за М-стак-а, аз даже и червеното хапче не усетих...По-добре си вземи 1 креатин, много по-евтино ще ти излезне, защото ти трябват по принцип 2 опаковки от М-стак, а също така е вероятно и ефект да видиш.

21.06.10
20:46

а креатина какво мислиш за креатина на BSN cellmass AVPT?

21.06.10
20:50

Много добре си работи М-Стака! Това, че на някои не му действа или поне така си мисли не значи, че е боклук! За 17 годишен младеж обаче не е подходящ! И Селмас не ти трябва. Добавки въобще не ти трябват всъщност ми се струва.

21.06.10
20:54

До сега го карах без добавки. Имам разлика от както ходя на фитнес( и то прилична) , но искам нещо което малко да забарза и да увеличи резултатите.

Ако си мислиш,че ще станеш як за 2-3-5 месеца,много се лъжеш,при всеки първите месеци се вижда добро развитие,но след това нещата стават вече много по-бавно

22.06.10
17:57

дам точно за това искам да пробвам нещо добро

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1