24.06.10
18:56
Здравейте,имама едно питане.От другата седмица започвам еден ‘’летен’’ цикъл за маса който ще продължи до май :D. Като за начало съм купил но експлоуд селлмас глугоза на прах и в понеделник ще взимам фарма уей на phd.Това е за първия месец и половина.Питането ми е следното има ли смисъл да я пия тая глукоза след тренировака((или по време на,(в мускули и фитнес четох ,че запълва до 49процента от гликогена)) след като взимам другите добавки?
Знам,ЧЕ СЕ ПИЕ 0.8 ГР НА КГ аз съм 65 така че около 60 гр ще е ок ако ще я пия.
Темата беше редактирана от NGUN на 24.06.10 19:04.
Страх ли те е да качиш мазно, нали се сещаш, сега е лято, пресата ако се замаже?
Би бико добре да има какво да замазвам,ама то пустото и преса нямам. :D :D:D :D
Иначе не не ме е страх,стига да е в границите на нормалното(здравословното)
Мнението беше редактирано от NGUN на 24.06.10 19:24.
Ако я пиеш само след тренировка не се притеснявай от това .. и да има смисъл според мен
Тогава няма проблем с глюкозата. Само внимавай, че на мен по 0.8гр/кг ми идваха много и бързо разваляхме фигурата :)
Аз си взех изолата на PHD и съм доста недоволен от разтворимостта,така че имаш го едно на ум.Без шейкър няма разбиване това нещо остава на топчета.
Ок, мерси за съветите.Колкото до PHD доста хора го хвалят,казват че има добър вкус и разтворимост.Не знам може би да избера Scivation. За да не пускам нова тема ще ви помоля дадете мнение за phd i scivation.
25.06.10
09:33
Тогава няма проблем с глюкозата. Само внимавай, че на мен по 0.8гр/кг ми идваха много и бързо разваляхме фигурата :)
всичко зависи от останолото хранене, аз съм пил по 1.6 г/кг
и съм бил адски чист
Мнението беше редактирано от Miro Gi4ev на 25.06.10 09:34.
25.06.10
09:50
NGUN може да се намери вече и ЧИСТ ИЗОЛАТ (Phd и Scivation са бленд) за под 90 лв за 2 кг разфасовка. Разтърси се малко из форума и вземи най-доброто и изгодното. Ако избираш между Phd и Scivation - на Phd вкусовете са по-добри.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.06.10 09:54.
Аз си взех изолата на PHD и съм доста недоволен от разтворимостта,така че имаш го едно на ум.Без шейкър няма разбиване това нещо остава на топчета.
С Блендър Ботъла се разбива перфектно за 10 секунди :)
25.06.10
11:00
не е чист изолат - бленд е
но е много добър протеин за това ти гарантирам
не е чист изолат - бленд е
но е много добър протеин за това ти гарантирам
И на мен ми харесва на промо цена, сега скъп идва.
25.06.10
13:39
е 90 дози - 100 лв
що да е скъп?
Тея дози много ви надъхват :D Количеството протеин е 5 либри, ако ще и 500 дози по 4 гр. да направят. 100 лева за 5 либри бленд не е добра цена. ;)
Прав е korp . В момента има далеч по-изгодни протеини . Може да се намери изолат за 75-80лв. за 2кг :)
25.06.10
13:55
а неее така
друго е на 25 грама прах да имаш 20 гр протеин а не на 36 гр - 24 гр протеин
25.06.10
14:33
и ся понеже ме подертихте - в една доза от 25 грама PHD има 5.7 грама БЦАА
в една доза произволно избран друг бленд на ATW - 4.8