Фитнес програма-помощ

25.06.10
19:14

Ходя на фитнес от година и половина и се немага да случа на програма и за това ако може да ми помогне някой.Разгледах ги в сайта ама нещо не ми харесаха програмите.Ето размерите
Височина: 185 см
Тегло:58кг
Години 15

Благодаря предварително

Темата беше редактирана от arabadzhiev на 25.06.10 19:14.

25.06.10
19:21

Здравей,
първо напиши колко пъти мислиш да посещаваш фитнес-залата седмично.

Също така освен фитнес програма ти трябва и сериозен хранителен режим. Като гледам си доста слабичък.
Освен да се захващаш здраво с железата ти трябва и сериозно ядене - поне 4-5 пъти на ден.

Иначе примерна програма:
гърди и бицепс
гръб и трицепс
рамо и крака

Упражнения може да си видиш от сайта.
Нека се включат и други колеги, все пак аз съм само любител ;)

25.06.10
19:47

Братле незнам за програма ама ти с ла*на ли се храниш? Сподели ни как се храниш в един ден.

25.06.10
20:27

Залата мисля да я посещавам 3-4 пъти,а също така ако някой може да ми помогне и с хранителния режим

25.06.10
20:31

Добре напиши как се храниш в един ден - повярвай ми неможеш да учудиш никой тука :)

26.06.10
15:36

Арабаджиев, това е лошо!
Искаш програма и хранителен режим, а си дал само някакви кила и сантиметри! Готино, а?
Сега какво очакваш? Всеки да ти изреди начина, по който е тренирал преди години и ти да си харесаш от всички най-доброто или някой да ти направи “перфектната” програма и “бесния” хранителен режим, само защото си 58 кила, примерно?
Във всеки случай това е рисковано. Можеш да се контузиш, да се нараниш и прочее само защото някой ти е предложил упражнение, което е маниакално, но или не можеш да го правиш или нямаш техника (което май са еднакви неща ;)).
Защо вместо да рискуваш със здравето си, търсейки лесния, но опасен начин, не отидеш един от 3-4-те дни през седмицата при някой от фитнеса (собственик/инструктор ...) и не го попиташ за оптималната ти програма на база прогреса, който той вижда в теб? Вярно, може да загубиш някой лев, но поне няма да е хвърлен на вятъра.

Друг вариант съществува, когато някой професионалист тук (треньор/инструктор ...) ти направи програма, която си е супер за теб и не ти струва нищо. След 2 седмици обаче решаваш, че в залата е тъпо и труда на човека отива по дяволите.

Лесно е така: “Направете ми програма, щот’ съм машина”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1