Имам въпрос

Прескочи до:

24.06.10
23:16

Ето още една снимка :)

Мнението беше редактирано от s1m3on на 24.06.10 23:18.

25.06.10
00:37

Тази тема наистина ме разсмя :D Спри да си качваш снимки, почни да ходиш на фитнес, да ядеш здраво и да тренираш поне 3 пъти в седмицата. Чети форума, самоусъвършенствай се, трупай знания и нещата ще се наредят. Аз също съм с много бърз метаболизъм и съм наясно, че имам още много да работя върху себе си. Не се гледай всеки ден в огледалото, а търси как да подобриш тренировките си и да качиш маса. Можеш да ядеш всичко, но гледай да е качествена храна (месо, яйца, мляко, картофи, риба, мюсли, овесени ядки, плодове и зеленчуци). Яж най-малко по 5 пъти на ден. Аз се стремя да ям на 2 часа, независимо колко време съм буден. Гледай да спиш поне по 8 часа на ден и най-важното - тренирай. Без тренировки с този метаболизъм няма да направиш нищо. С тия лостове също. Може да избягваш пиците и junk food-а, не само заради фитнеса, а и защото не са здравословни. Няма невъзможни неща, и който има желание намира време. Ако наистина си поставиш за цел и тренираш редовно, до 1 година ще имаш задоволителен напредък. Тогава може да качиш снимки да те видим. Надявам се да съм ти помогнал :)

25.06.10
18:10

И първите резултати няма да ти проличът на бицепса.А на гърди рамо.Спри да си снимаш бицепса.

25.06.10
20:38

Защо не си направиш дневник и там да отчиташ регреса си? Няма смисъл да продължаваш да пускаш снимката от първият пост в тази тема.

Най-добре направи дневник и там пускай снимката, че този раздел на форума е за други цели.

26.06.10
09:27

Пич, на 22 години си, не те ли е срам да си снимаш ръката всеки ден и да даваш тука? Клошарите са по-голями от теб, съмнявам се да имаш и 60кг. Земи се стегни и почвай да ядеш. Набивай на ориз, месо, яйца, извара, картофи, овес, макарони, спагети и тренирай. Резултата ще дойде, но така като се снимаш всеки ден...

DE

26.06.10
11:00

Човече бицепса ти е пораснал през последните 2 дни така като гледам снимките :D Вече ти казаха какво да правиш.За твое добро е да спреш да пишеш простотии Яж и не се снимай всеки ден,че почваш да дразниш.Нищо лично! Успех !

05.07.10
22:50

:D Мерси, аз по принцип много обичам да се снимам. Фото апарата не ми е тука иначе ....................  :D :D

05.07.10
22:58

Това е вече добра новина.

04.11.16
21:53

Отново съм тук.
Ориентирал съм се, моят спорт е планинското колоездене.
65 килограма съм, започва да става студено и почвам да тренирам за тонус, че зимата движението на колелото е малко.
А трябва си тренировка за горна част на тялото. 

Та така някакви упражнения за колоездачи дали има?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1