Прекъсване в продължение на два месеца

24.06.10
22:29

Здравейте. Тренирам от доста време последно беше около 7-8 месеца без прекъсване. След това изпити, сесия и 2 месеца без тренировки. Искам да ви попитам за кръговите тренировки. Аз си мислих за нещо от сорта на 1-2 седмици максимум, колкото организма ми да си припомни натоварването. Ходих днеска в залата и не съм загубил почти никаква сила, може би 2-3 килограма тегло. Взех си креатин и глутамин + суроватка в залата след тренировка, и мисля да ги почвам след кръговите. Въпроса ми е достатъчни ли са 2 седмици ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:09.

25.06.10
09:43

казано от vlado_89:P на 24.06.10, 22:29:

Здравейте. Тренирам от доста време последно беше около 7-8 месеца без прекъсване. След това изпити, сесия и 2 месеца без тренировки. Искам да ви попитам за кръговите тренировки. Аз си мислих за нещо от сорта на 1-2 седмици максимум, колкото организма ми да си припомни натоварването. Ходих днеска в залата и не съм загубил почти никаква сила, може би 2-3 килограма тегло. Взех си креатин и глутамин + суроватка в залата след тренировка, и мисля да ги почвам след кръговите. Въпроса ми е достатъчни ли са 2 седмици ?

щтом не си изгубил сила
а си по лек значи си свалил мазнини а си запазил мускулите си
и то без да тренираш

25.06.10
14:59

Възможно е. Аз по принцип съм с доста бърз метаболизъм и тренирам за маса. Качвам трудно, но като кача после и трудно свалям. Говоря за чистата мускулна маса. Иначе ако кача някой килограм мазно го свалям много бързо.

26.06.10
11:08

казано от vlado_89:P на 25.06.10, 14:59:

Възможно е. Аз по принцип съм с доста бърз метаболизъм и тренирам за маса. Качвам трудно, но като кача после и трудно свалям. Говоря за чистата мускулна маса. Иначе ако кача някой килограм мазно го свалям много бързо.

явно си мноо слаб/лек иначе няма как да стане

26.06.10
13:11

Ами за ръст от 168см в момента съм 58кг, а бях около 60. Мисля че не съм чак “много слаб”, но има какво да се желае. Целта ми е да стана 65 и мисля че ще се харесвам :)

26.06.10
20:42

58 кила не е лошо за 168 ръст. Разбира се 65 ще изглежда още по-добре. 2 седмици ще са достатъчни,но от глутамина ефектът е по-скоро психологически като на плацебото. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1